Как тренирам - 31

• 13 342
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Nona, правен ли е рентген или друго образно изследване на врата?
Възможна причина за замайването може да са шипове на шийните прешлени. Понякога притискат кръвоносните съдове, оросяващи мозъка и оттам се получава главозамайване.
При мен се случи преди години, така открих, че ги имам. Бях на 30+ години. Имах и изтръпване на ръцете (от притискане на съответните нерви). Оправих се с лекарства и физиотерапия.
Шиповете във врата са много разпространени сред хора, работещи на компютър, много четящи и тн.

За съжаление не ми пусна никакви изследвания. Тогава не направих проучване за добър специалист и отидох там където ми беше удобно.
Но сега нямам възможност да се занимая с това. Чакам едни  резултатите и се моля всичко да е наред.

# 256
Нона, бързо да се оправяш. Как ти е кръвното? Иначе написаното от Ветрена също е резонно. Дори да не са шипове, може някоя протрузия на прешлен да дразни.

Днес закусих протеинов шейк с банан и няколко лъжици кисело мляко вместо прясно. Определено няма нищо общо тренировката ми с тази на гладно. Работих си с нормални за мен тежести и съм супер доволна от себе си - правих долна част.

Самата тренировка си я разделям на долна и горна част. Правя първо големите мускулни групи и след това малките. Стандартно в понеделник правя цяло тяло, вторник - кардио, сряда горна част, четвъртък долна част, петък - кардио. Събота и неделя искам да включа отново йога, че определено имам нужда.

# 257
Nona M, на мен ми се е случвало нещо подобно. Беше доста силно виене на свят, все едно си в центрофуга. Когато легна се засилваше, както и когато затворя очи. Ставаше ми и лошо едновременно с това. При мен започна много внезапно и не можех дори да се движа. Единствено стоях седнала, със отворени очи. Познавам хора, които имат такъв синдром, нарича се вертиго и веднага се обадих, да ми кажат какво лекарство да си взема, защото разпознах симптомите. При теб не знам дали е това, само споделям опит. Лекарите, които са специалисти по това състояние са отонереолози и се правят специални изследвания. Това състояние засяга вътрешното ухо. Това, което помага при това състояние е покои, максимално намалено използване на електронни устройства и без силен шум. При мен дори от скролването на дисплея на телефона ми се виеше свят.
Пожелавам ти бързо възстановяване и дано не е това 🤞

# 258
  • в пералнята
Нона, като идея, аз имах главозамайвне, като намалих за по-дълго време въглехидратите. Иначе никога не ми се беше случвало. Трябваше ми няколко месеца да се оправя...

# 259
Нона, бързо разрешаване на проблема!
Може да е на нервна почва. Ако си се ядосвала наскоро сериозно за нещо...

# 260
  • В полите на Пирин планина
Има едно хомеопатично лекарство. Вертигохийл се казва. Много ми помага при подобно състояние. И айрян със сол. На мен ми се събират границите на кръвното и имам световъртеж.
Следя ви от известно време и ви се възхищавам. 👏🏻
Подхванала съм леки тренировки, вие сте ми вдъхновение.

# 261
  • София
Ох, всички сме го закъсали май. По различни направления обаче.

Аз съм болна от събота. Започна с леко дразнене в гърлото, в неделя и понеделник вече бях с температура 37, главата ми тежеше от хремата. Сега пък кашлям и нямам глас.  Общо взето преди идната събота не се виждам в залата изобщо.

Много гадни вируси виреят сега, пазете се Sad

# 262
Пете, бързо да се оправяш!
Може да се тестваш за ковид - беше много масов през изминалите месеци.
Ние и тримата минахме нещо много гадно и в продължение на две пълни седмици бяхме извън строя. Детето ми заприлича на прилеп - със сенки под очите и свалено тегло. Добре че се разминахме с влизане в болница.

Отивам към залата за горна част и корем. Дано да няма много народ по това време.

# 263
  • в пералнята
Ох, всички сме го закъсали май. По различни направления обаче.

Аз съм болна от събота. Започна с леко дразнене в гърлото, в неделя и понеделник вече бях с температура 37, главата ми тежеше от хремата. Сега пък кашлям и нямам глас.  Общо взето преди идната събота не се виждам в залата изобщо.

Много гадни вируси виреят сега, пазете се Sad

Абсолютно същото имам и аз. В понеделник успях да тренирам, ама ми беше много уморено и не беше качествено и вечерта ме тръшна...А в края на седмицата пътувам и тази и другата седмица няма да мога един ден да правя нищо Sad

# 264
Вчера бях в меката на фитнеса и реших да споделя с вас, голяма кеф беше, даже тренирах. Gold gym Venice
На уцелих са има много яки мъже, но видях няколко страхотни жени, между 25 и 40год
Взех си и дрехи за трениране, атмосферата беше уникална.

# 265
  • София
Ехааа! Мечтата на всеки фитнесджия Simple Smile

# 266
Даже не знам какво е това. Я просветлете невежите.

# 267
Да, дайте малко инфо. На мен лично ще ми е интересни да прочета.

Вчера тренирах, за малко да припадна виееше ми се свят, но се справих. Утре пак ще направя опит за тренировка- глутеус.

Междувременно ми излязоха резултатите от гастроентеролога. Беше ми пуснала 4- тири различни изследвания, едното ходи до Германия. Хистамина ми е завишен, утре съм на контролен и ще видя какво ще ми каже.

# 268
  • София
Аааами, наричат я ''Меката на бодибилдинга'', защото се смята за най-емблематичната фитнес зала в света Simple Smile Там са тренирали Арнолд Шварценегер, Франко Колумбу и други известни културисти за онова време доколкото знам, но не съм запозната с всички имена. Даже на снимките от Alexslav се виждат плакатите с техните снимки. Доколкото знам даже филмът Pumping Iron е сниман там.

Нона, за какво отговаря хистамина? Познато ми е, но не съм запозната.

# 269
Хистаминът е вещество което се отделя при алергична реакция, но не знам какво зоначава ако е завишен. Даже не знаех, че се изследва това животно.

Днес цяло тяло правих - набирания и степъпи. Стори ми се, че много бързо и леко се справих с програмата, а пък сега усещането е като доста усилие да съм положила.

Общи условия

Активация на акаунт