За мен са приятно разнообразие - харесвам Табата, харесвам Бодипъмп, и ми липсват, защото не ги практикувам в момента, а имам сравнително дълга история - почти 3 години съм посещавала такива.
Относно млечните храни, които обсъждахте - спирала съм всички млечни за 1 пълна година. Полза за себе си не видях. Но аз ям и сравнително ограничено количество, не знам как е при тези, които хапват повече от тях.
Честно казано като бях по-млада бях по-крайна в нагласата си към различните видове спортни занимания, хранителни режими и т.н. Към днешна дата съм супер дзен и смятам, че през различните етапи от живота си, човек има различни потребности и фактори, с които да се съобразява.
За съжаление при мен последните три седмици няма тренировки. Влязох в омагьосания кръг на вирусите, носени от детската градина - никога не съм била по-болна в живота си - синузит, бронхит и за разкош силно възпален седалищен нерв. Преди 5 години щях на инат и въпреки здравния си статус да тренирам. Сега просто си казах, че ми е по-важно да оздравея и това е просто етап.
но нямам идея как да го приложа. Ще горовя с тренера другата седмица да видим той дали ще ми измисли нещо. Сега ми промени програмата и ми свали тежестите, а ми качи повторенията и хич не ми се нрави тая работа. Сърцето ми се качва в ушите, едвам дишам след някои упражнения...мрън.
. Отидох да пробвам, влюбих се от раз, и ходих 7 години, докато не започна Ковид. И на Ащанга ходех при Далибор Щедронски, пак през тези години.