Как тренирам - 31

• 21 859
  • 595
  •   3
Отговори
# 75
Нона - и аз не те видях. Пусни я пак моля те, искам да видя екипа от Шийн.

На мен корема ми е болна тема 😕. Там имам една баскетболна топка от след децата и няма намаляне и няма мърдане. Сигурно имам някакви изразени мускули там, но не се виждат.

Днес ще правя упражнения за разтягане.

# 76
Всяка тренировка завършвам с упражнение за корем и в горната част срамежливо се показва една плочица, но останалите 2-3 надолу отчаяно се борят със сланината. Sad
И по 2 пъти седмично екстензии за гръб с торба 12 кг. на врата.

# 77
Ето 😅
Ще я махна после.
Успях да направя краката днес, доволна съм.
Спря да вали, отивам да се разхождам 😁

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 06:21 от Nona M.

# 78
Нонче, прекрасна си!
Всички имате много хубави квадрицепси. Аз все се пазя да не ги развивам, защото съм под 160 и като видя на живо ниска жена с по-развит четириглав мускул и нещо не ми допада. Айде, ако е по-изчистена е ок, но иначе все ми се струва обемно.
Обаче ме вдъхновявате и ще почна да слагам повечко килограми и да си правя по-редовно упражненията за тях.

Корем тренирам защото имам проблеми с кръста и ми е важно да подсиля ядрото.

# 79
Петето и Нона са вдъхновение.
Всяка тренировка завършвам с упражнение за корем и в горната част срамежливо се показва една плочица, но останалите 2-3 надолу отчаяно се борят със сланината. Sad
И по 2 пъти седмично екстензии за гръб с торба 12 кг. на врата.
Не си сам, Гущер Joy В две трети от тренировките включвам корем, ама има едно наричам го "бананче", над пъпа, почти не мърда. Може да го видите, след малко ще махна снимката.
Скрит текст:
Лека нощ  Simple Smile

Но пък ми харесва да тренирам корема, а и съм на мнението на Петето.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:59 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

# 80
Нона - чудесно оформени мускули! А екипът от Шийн изглежда добре. Което потвърждава моята теория, че като имаш хубаво тяло всичко ти стои добре, дори и не скъпите дрехи.

# 81
Лайче и аз съм 1,60 и многократно съм споделяла, че лесно правя обем в бедрата, а като се омазнят и на мен не ми харесват. Сега пооправих малко положението и успях няколко пъти да тренирам с къс клин, но това се случва само сутрин. Вечерта вече съм задържала вода, не като преди да започна да се четкам, но пак задържам малко. Четкането много ми помогна да раздвижа лимфата.

Елиф успях да те видя. Много странно място за мазнини. Логично би било да е под пъпа, а не отгоре него. Винаги ли си го имала?

Снощи сама се разхождах по тъмно, дружката ми се беше приготвила за хоризонтално положение Grinning
Вървях, дишах дълбоко и се наслаждавах на тишината Simple Smile

# 82
Нона, ами и над пъпа се води корем, не ли? Rolling Eyes Кога се е появило "бананчето" честно не зная, не ми пречи, талия си имам, а и преди не съм се вглеждала толкова. Сега покрай тренировките започнах. Идея някаква как да го преборя? Аз го виждам със сваляне на кг, но тук изпадам в дилема. Мога да си позволя още 1-2 кг надолу, без това да се отрази сериозно на лицето ми. Опасявам се обаче, че няма да е достатъчно.

ПП - И аз съм от любителите на звука "тишина", на разходките още повече, но не градските.

# 83
Нона, аз най-лесно правя обем в бедрата и затова ползвам 2 х 10 кг или максимум 2 х 12.5 кг дъмбели за долна част. Откакто кардинално си промених тренировките, стават все по-изчистени. Въпросът е да не изгубя прекалено много мускулна маса и да се получи обратен ефект. По-нататък ще започна да редувам леки и по-тежки тренировки, за друго не се сещам. При храненето най-после имам напредък и приемам около 120-130 г протеин дневно и се надявам, че те също ми пазят мускулната маса.

Аз живея почти до гората. Тишина, поляни, дървета и чист въздух. Снощи видях зайче, понякога се мяркат и лисици. Винаги има хора, които се разхождат там, често в компанията на кучетата си, та не ме е страх да ходя сама в светлата част на деня.

# 84
Linofrina, блазе ти за гората.
Как постигаш това количество протеин?
Също, ако нямаш против, да кажеш някой джим хак за изчистване на бедра.

Вчера попаднах случайно на този ИГ профил, много ми харесват видеата, образователни, като за мен и други не чак толкоз опитни.
https://www.instagram.com/liftinglindsay?igsh=MWJhb3NxYnAwcWcyeA==

# 85
Eliff, с месо, риба тон, яйчен белтък и прахообразен протеин.
Без въглехидрати не се чувствам добре. Малко овесени ядки сутрин, кафяв ориз или печени картофи за гарнитура всеки ден присъстват в менюто ми. Салатите ме подуват. Термично обработените зеленчуци не.
Джим хак не знам. Не много големи тежести, ходене и правилно хранене е това, което засега работи при мен.

# 86
Благодаря  Simple Smile
Бях и аз известен период на подобно хранене, но така ми омръзна, еле рибата тон. Сега да не я видя Satisfied
Все пак продължавам да се стремя към повече протеин и по-балансирана храна.

# 87
Здравейте! 🌸
Този месец успявам да правя по три силови тренировки всяка седмица. Даже мъжът ми наскоро ми каза, че съм се вталила, а и един колега направи подобен коментар – явно съм на прав път. 💪
Най-трудното обаче си остават въглехидратите, понякога направо ми идва да се разплача. 😅 Килограмите си стоят същите – 55. Междувременно започнахме и сериозното планиране на сватбата, което си носи и доста напрежение.

Със стречинга трябва да стана по-сериозна. Ужасно се чувствам, когато в групата дойде някоя жена и още на втората тренировка прави шпагат, а аз вече 3–4 месеца си стоя на няколко сантиметра (или дори съм се вдигнала повече), а вече ходя oт почти година. Показва се, че не съм била спортистка в младите години. Grinning

# 88
  • София
То и аз имам мазнинки по корема в момента. А като знам, че беше като ренде... честно да ви кажа не мога да си обясня какво се промени. Всъщност мога - за съжаление фокусът ми последната година много се измести и както казва една приятелка ''добре дошла в света на възрастните'' или по-точно имаше предвид, че не всичко е тренировки и плочки Simple Smile

Временно ще спра стълбите аз, от кардиото най-добре ми се отразява добрата стара пътека, особено за сваляне на мазнини. Като се впрегна 40мин. бързо темпо ходене и за 2 седмици имам коренна промяна. Някакси стълбите са оформящи, много те потят, но аз лично не вдигам пулса достатъчно там. Нащракала съм се, ще гледам преди/след после.

За стречинг няма да коментирам - такова съм дърво. Нали се пробвах една тренировка на пилатес - инструкторката се хвана за главата. Само попита ''ти фитнес ли тренираш'', направи коментар колко съм оформена и като видя какво съм дърво и край. Което е проблем. Особено за нераждали жени съм чела и слушала, че такъв тип силови тренировки много стягат тазовото дъно и не е толкова функционално, което е проблем. Ама айде де, сега остава и на йога да намеря кога да ходя.

# 89
Аз доста отдавна съм се отказала от видима преса. Първо иска се наистина сериозна дисциплина в хранене и тренировки, второ върви като цяло с нисък процент подкожни мазнини, което не искам заради лицето, трето - други са ми приоритетите в последните години. Тренирам за тонус и добър външен вид, но нямам психическата нагласа и времето, които да отделя за файн тунинг. Така че, Петенце, радвай се на оформени абсчета - винаги е готино човек да ги види в огледалото и да се поздрави за постиганет им.

Иначе за йогата - когато отидох на йога клас, имах самочувствието на човек в добра физическа форма. Обаче след 90 минути се оказа, че от мен се лее пот и бях тотално изцедена. Моята невежст ме отведе в ащанга йога. Тогава реших, че това няма да остане така и над 3 години подред ходех на ащанга 4 пъти седмично.
Доста често в класовете виждах хора от други спортове, популярни имена - бегачи на кратки и дълги дистанции, културизъм, бокс и т.н. Йогата дава тотално различна перспектива и движение на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт