Как тренирам - 31

• 13 669
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • в пералнята
Ами аз като видя машина за крака и си мисля, че поне собствено тегло трябва да вдигна 🤣
Ама ще намаля, щом казвате.

# 211
Аз на показаната машина правя с 10-15 кг 😀
Ани, аз като се загледах имам тези хлътвания и без да се стягам вече 😒

# 212
  • София
Ами аз като видя машина за крака и си мисля, че поне собствено тегло трябва да вдигна 🤣
Ама ще намаля, щом казвате.

Аз също правя с 18кг. Правила съм и с доста повече, но както казват старите хора ''малко акъл, ама навреме''. Та точно такава е ситуацията и с тази машина Grin Бих казала с машините като цяло. Бих давала газ на базовите упражнения със свободна тежест, но не и на машините.

С времето човек се учи къде да ''натиска'' и къде да го дава с по-леко, с повече повторения и целта да е напомпване и наистина да усетиш мускула.

# 213
И аз мисля, че е това при мен понеже краката ми са къси и някакси не мога да наглася долната част удобно. Същото е и на следващата машина за задно бедро.
Трябва явно и аз да спра с тях.
Ама все нещо трябва да правим за задното бедро 😁 мисля да пробвам сумо клек с  кетълбел( как се казва това нещо? ), па да видим. То и там сигурно си има някви важни неща във формата, та няма да се сърдя ако ме посъветва някой, освен клипчетата, дето ще гледам.

# 214
Аз правя това сгъване за задно бедро, но на машина от седнало положение. До момента не съм имала проблеми, дори с големи тежести. Щом болката е по целия крак, вероятно е нерв или някое сухожилие.

# 215
Невър, каква е тази машина? Нещо не мога да си я представя ...

# 216
# 217
Аха, благодаря, Петенце! Ползвам я чат-пат, но седалището ми се хлъзга напред и това не ми харесва. Предполагам е от машината в моя фитнес.

# 218
  • София
Да, от машината е. Тя е малко специфична като цяло и нагласата й е трудна.

# 219
Хора, може ли мнения за трениране сутрин на гладно? Не че точно това целя, но смятам да ходя на фитнес преди работа, от 7ч, а преди това няма как да закусвам, че и да ми се послегне храната.

# 220
От 5+ години тренирам сутрин на гладно и за мен е най-оптималния вариант. Обичам когато деня ми започва с физическа активност и се чувствам по-енергизирана.

# 221
  • в пералнята
Аз тренирам основно сутрин на гладно. На мен ми е любимото време, няма много хора във фитнеса, енергизирана съм и знам, че рано съм приключила с една от задачите ми за деня Simple Smile

# 222
И аз тренирам сутрин на гладно от години. Има хора, които ще станат в 6 , за да ядат и ще тренират в 7, но на мен ми харесва чувството на лекота, не съм забелязала липса на сила също. Случвало ми се е да тренирам след работа в 18 примерно, а съм яла следобедна в 16.30-17 да речем, много ми е тежко…

# 223
В работно време сутрин абсурд да тренирам. Трябва да ставам в три сутринта, което на този етап ми е невъзможно.
Аз си отмених тренировките в зала, за съжаление. Събудих се с болки в корема и гадене, дано не е стомашен вирус.

# 224
Според мен е въпрос на предпочитание и възможност на организма. Слушала съм мнения дори на уважавани треньори които тренират силово сутрин на гладно. Ако за теб работи и се чувстваш добре и имаш сили, то няма проблем да тренираш така.
За мен лично е приложимо обратното. Аз от дете като стана закусвам и ми е немислимо физически да изляза от вкъщи без да съм се нахранила. Просто нямам никакви сили за тежка тренировка. Единствено йога си правя сутрин преди закуска, но само по 15-20 Мин. Скоро имах възможност да потичам по плажа преди да съм закусила и едвам издържах. На следващия ден първо закусих и след това тичах и имах много повече сили и енергия. До човек и нагласа си е.

Общи условия

Активация на акаунт