Как тренирам - 31

• 13 155
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Аз не нося субстанции с мен като пътувам. Ако не искаш да спираш, купи си на място или сложи в чекирания багаж.

# 286
Как си носите добавките когато пътувате? Simple Smile

Обикновено си нося фибри и протеин на прах. Фибрите са ми задължителни, за да функционирам добре, а протеинът е за всеки случай - ако много го закъсам в тази посока.
Слагам ги в малки пластмасови кутии в чекирания багаж. Ако нямам чекиран - в ръчния. Никога не съм имала проблем. Мисля, че хората отдавна са наясно, че някои други хора не са наркотрафиканти, а най-обикновени маниаци Grinning

# 287
Аз не нося субстанции с мен като пътувам. Ако не искаш да спираш, купи си на място или сложи в чекирания багаж.

Да, и аз се сетих и намерих магазин на две преки от хотела ми Simple Smile
https://maps.app.goo.gl/LMkMUny63oFieBX98
Виж какъв хубав фитнес имат, сайта им е великолепен, на две нива е, на две преки пак в другата посока Wink
https://maps.app.goo.gl/uKV9p1yB2MqKpJ2j8

На отиване нямам чекиран багаж, няма смисъл, само на връщане си регистрирах два куфара, на мен и на жената...

# 288
Аз не бих носила прахчета в багаж. Особено в Турция.

# 289
  • София
Носила съм в ръчен багаж 10 кутии ОКi и нищо. Да опаковани сашета са но какво пречи да се усъмнят. И на мен ми предстои същото та се зачетох. Според мен в едно вакумирано пликче с лъжичката ще е ок. Ако го забележат и да го тестват то излиза веднага че не е наркотик. Ако бързаш или гониш други транспорти и не можеш да си позволиш да изтърпиш такава проверка вече е друг въпрос.

# 290
Рискът от разправия само, не си струва за мен. Не е като течност да ти я хвърлят в боклука. А колко време отнема, ако се усъмнят и решат да тестват, никой не знае. Има всякакви изперкали служители, които прилагат правила по собствено усмотрение... Има голяма вероятност да няма проблем, но ако има, няма да е хич приятно.

# 291
И аз не нося насипни добавки - ако са лекарства, в оригиналната им опаковка. И без това ме проверяват за какво ли не, та само това осташе.

# 292
  • sofia
Момичета, моля споделете app, който ползвате, с готови сплитове, понеже в мрежата има толкова много информация, че се обърквам. А предпочитам да е app за по-удобно и да си попълвам тежестите, ако изобщо има такава опция. (Тренирала съм вече с треньор, но искам да продължа сама).

# 293
Погледни Evolveyou app, платен е, имат тест период май 7 дни, не разбрах дали търсиш безплатен, но имаш време да прецениш дали те устройва. Има готови тренировки и планове, избор на треньор според предпочитанията, попълване на използвани кг за всяко упр, както и повторенията.

# 294
  • в пералнята
Виждам за добавки в багажа сте се заговорили, аз един път бая погледи отнесох с един колаген, опакован в пликче и после във фолио, цялата опашка на секюрити се беше навела да ме види, от тогава не правя такива неща.

Аз бях болна, после бях на почивка, днес успях за първи път от 3 седмици да мина през фитнеса. Лошото е, че в събота пак заминавам. Но понеже, като никога, сме на ол инклузив, в хотела ще има и фитнес, така че се надявам да си тренирам ежедневно.

Свалила съм още 1 кг и видях заветната петица като първа цифра на кантара, направо не мога да повярвам.

# 295
Виждам за добавки в багажа сте се заговорили, аз един път бая погледи отнесох с един колаген, опакован в пликче и после във фолио, цялата опашка на секюрити се беше навела да ме види, от тогава не правя такива неща.

Аз бях болна, после бях на почивка, днес успях за първи път от 3 седмици да мина през фитнеса. Лошото е, че в събота пак заминавам. Но понеже, като никога, сме на ол инклузив, в хотела ще има и фитнес, така че се надявам да си тренирам ежедневно.

Свалила съм още 1 кг и видях заветната петица като първа цифра на кантара, направо не мога да повярвам.

Аз реших да не нося нищо Simple Smile
Тази вечер летя, утре преди обяд съм в Алания, на 100 метра има магазин за добавки и фитнес Simple Smile
Ще си купя от там и ако са хубави, ще си взема в чекирания на връщане и ще споделя Simple Smile

След няколко години на Ол инклузив и покрай преминаването ми към осъзнат и здравословен режим, от две години насам почиваме в "нормален" градски хотел в близост до плаж, добри ресторанти, забавления и тем подобни... То като сметна последния ни Ол инклузив беше към 400 лева на ден за двама, а сега чувам, че цените са скочили още доста и ... не е толкова до парите, ама не ми е комфортно така Simple Smile
Сега апартамент за 3-ма, а сме двама, струва под 100 лева, останалото от бюджета е свободно за харчене Simple Smile

А по темата...
След ден 12-ти на Iron Pro Back, Biceps & ABS се чувствах великолепно, зареден с енергия и нямах никаква умора... нооо още на следващия ден натоварените мускули така приятно натежаха, лека след тренировъчна болка и усещаш как момента на регенерация при хипертрофия работи много добре Simple Smile
Просто много тънко си е пипнала програмата мацката и е заложила на ефективността. По друг начин се усеща тялото и усещането е наистина за хипертрофия, така мисля. То не става толкова бързо, трябват месеци, но все пак нещо като 6-то чувство Wink

# 296
  • в пералнята
Аз само един път през живота си съм почивала на ол инклузив, затова не мога да дам отзиви. Ние отиваме на Доминикана, затова се надявам да има хубава прясна морска храна и плодове и зеленчуци, друго не ми трябва.

Сутринта правих долна част с акцент дупе + 20 минути кардио.
Ще се чувствам добре по бански тази година.

# 297
  • София
Здравейте, бихте ли препоръчали добър треньор във фитнес, който да си разбира от работата и ако трениращият иска - да му изготви и хранителен режим? Единствено като критерий - трябва да е до метростанция, понеже искам да взема абонамент за месец, за подарък. Ако имате изпробван такъв човек, моля да препоръчате, защото са се навъдили бая разбирачи и не ми се иска подаръкът ми да се превърне в неприятно преживяване.

# 298
  • Варна / UK
Arhinora, на много хубаво място отиваш - има - и много прясна морска храна, и плодове и зеленчуци. Преди две години бяхме там - редовно преяждах с манго и папая на корем... да не казвам с какви 'редки' тоалетни последици Grinning . И другото, което ядях, беше риба, риба и пак риба със зеленчуци. На закуска едни огромни омлети с 4 яйца и плънка зеленчуци по избор.
За съжаление нямам снимка на храна, само как шорам уиски в басейна по обяд Joy
Скрит текст:

А видеото е по действителен случай, даже наистина ми ръкопляскаха  Joy
https://streamable.com/62zhve
Фитнесът не беше лош - обаче го посетихме само веднъж.

Един път съм взимала протеин на прах - неотварян, в чекирания багаж. А какъв проблем са ми правили на секюритито в Манчестър за отворена бутилка 30мл парфюм в ръчния багаж - не е истина... Носиха я накъде да пръскат за проверка, стояхме поне половин час докато ми преровят всичкия ръчен багаж. Голям цирк беше - сега ми е смешно, ама тогава добре, че полетът закъсня и успяхме да се качим!

# 299
Уау, Надя, заслужени аплодисменти!

Smile, във фейсбук има групи за фитнес, тренировки и хранене, там редовно се търсят и дават препоръки за треньори.

Общи условия

Активация на акаунт