Как тренирам - 31

• 20 426
  • 557
  •   3
Отговори
# 405
На показаната машина клякам с 60 килограма бавно и контролирано 15-20 повторения, но не за крака, аз за дупе. Но за да работи повече глутеуса за сметка краката се иска осъзнатост, опит и да знаеш как да боравиш със собственото си тяло.

Аз съм привърженик на разнообразието, никога не съм тренирала по една и съща програма със седмици или месеци, въртя постоянно набора ми от упражнения и търся нови такива в интернет.

# 406
И аз не тренирам по една програма с несеци. Най-много 3 месеца или 4 и сменям. Плащам си и поръчвам онлайн на треньори.

170 см съм .

# 407
На показаната машина клякам с 60 килограма бавно и контролирано 15-20 повторения, но не за крака, аз за дупе. Но за да работи повече глутеуса за сметка краката се иска осъзнатост, опит и да знаеш как да боравиш със собственото си тяло.
Нона, аз за квадрацепси я ползвам. Искам як бедър, не толкова задник. Даже по-голямо д не ми трябва.

white_flower_, значи сме една категория. Та не знам от какво се оплакваш при тези мерки и височина Simple Smile

# 408
Тик-ток ни проми мозъците! 65 кг. на 170см. си е чудесна пропорция. И с онези мерки, които даде по-горе си си теларка! Wink

# 409
Дам, моят тренер искаше да стана 65кг, обаче на мен не ми се получава. Въртя се около 57-58 и не мога да кача. Макс 59 съм стигала и пак надолу. С въглехидрати сигурно ще стане, но не искам да си компрометирам здравето, защото на мен не ми влияят добре.

# 410
За мен килограмите не са мерило Grinning, нито пък критерий за добре изглеждащо тяло, още повече за такова с изразена мускулатура.

Невър за як бедър Grinning, аз и преди съм ти казвала. Напъди (най- добре ходещи, но можеш да сменяш и с другите вариации) и Бг клек и двете със стандартно изпълнение, торса перпендикулярно на краката, както и гоблет клек като поставяш петите на лека платформа диск например и разбира се с подхоядящ дъмбел в ръка Grinning

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 13:46 от Nona M.

# 411
За жалост релефа, които искам го постигам на под 60 кг Sad аз се сравнявам само със себе си, не ги гледам по социалните мрежи, а тик ток даже нямам. Мечтая си за една моя предишна форма, но тогава тренирах предимно с Карълайн и не във фитнес. Започнах да ходя отново на фитнес и качих кг, но и млечните вкарах. А калориите винаги са били много.

# 412
Нона, правя лег ексеншъни, лег преса с един крак, освен с два, степъпи и кляканията с колан.
Спетъпите сега ги правя с кабел, не с гири, защото ми станаха много тежки на ръцете. Гоблет кляканията не ми харесват, защото ме изморяват от това да държа тежестта вече, не ми натоварват толкова краката колкото общо тялото. За това предпочитам сега кляканията с колана. Така концентрацията е в мускулите на краката и тях ги натоварвам до отказ, не в горната част на тялото, което ми докарва учестени сърдечн ритъм особено тежко дишане. Не знам дали успях да се изразя правилно.

# 413
Аз да напомня... един обем мазнина тежи три пъти по-малко от същият обем мускул Simple Smile

# 414
  • София
Свободна тежест 80кг на този уред с дълбок, широк, контролиран клек до долу и лека пауза горе и хубава контракция? Невър, ще трябва да ми покажеш,иначе не вярвам 😃 Нека да уточним обаче дали се държиш отпред за уреда и каква точно ръкохватка използваш, защото и това има значение.

# 415
Не, не клякам до долу - до хоризонтално положение на бедрото спрямо земята и се държа за хоризонтални ръкохватки, които излизат настрани от вертикалните постове с дупките на машината. Старая се да не си помагам с ръце. Държа се основно за равновесие.
На гоблет кляканията също не кляках до долу.

# 416
Сега разбирам как се случват нещата 😊😊, мислих умувах как да стане, а то освен сутрин и вечер да тренираш нямало как. Аз не искам да намалявам километража си, напротив искам да ъпгрейдвам, а да тичаш 45 км седмично и силови май трябва да си доста над средното ниво. Всъщност ще се справя може би, то тялото от сутришната до вечерната тренировка си отпочива, но откъде  това време хора???

# 417
Pur_joy, правилно ли помня преди години беше доста активна тук? Пускаше даже клипове на предна екстензия за бедро на машина, че ти се чудехме на килограмите. Доста изразена мускулатура имаше тогава....или греша потребителя? Аз тогава бях с друг ник, ама го забравих Grinning

Ако е така пусни някой път как си ъпгрейднала формата Simple Smile

# 418
Nona, мисля, че потребителката, която имаш предвид, се казваше Punk Love или нещо подобно. Със сигурност първата думичка беше Punk😊
Тя претендираше, че прави предно бедро с 90 кг, но клекове и лег преса - с доста по-малко.

За мерки и тегло не ми се коментира 🙄 Изпуснах контрола напоследък. Знам, че 56 кг на 164 см при редовно тренираща жена не е много, но на мен ми е и не си понасям талията на менопаузална лелка.
Връщам се от пътуване, съпроводено с тежко преяждане, но когато 80-годишната ти вуйна е сготвила 4-степенни обяд и вечеря, ядеш и не обясняваш кое ти е твърде мазно и кое ти е твърде сладко. Тази вечер ще отпразнуваме приятел и от утре влизат в действие спешни мерки.

# 419
Не, нее определено не съм аз Нона, имах предвид че ми се ъпгрейдва в тичането, стигнах до 9 км., но не правя разни вариации, интервално или тям подобни, още не ги разбирам, като си почна тичам около час и малко. Мисълта ми беше , че няма къде да вмъкна силовите при редовно тичане.

Общи условия

Активация на акаунт