Кой уби едно 8-годишно дете?

• 37 758
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 720
Младата жена, Христина, майка на две деца, сгазена от 18 годишното момче, почина вчера, завинаги на 34 години. Децата й без майка, едното, на 4 годинки, се бори за живота си...Дано има и справедливост и някаква превенция!

Ето какво прочетох в коментарите за Кристиян, убил Милен Цветков:

Бог да я прости жената! Дано поне детето се оправи. Обаче знам какво ще стане. Помните ли Кристиян, който уби Милен Цветков? Живее срещу нас. Човекът си е вкъщи, уж под домашен арест. Живее си живота, прави купони, кани приятели, поръчва си пица... и сигурно, най-големият му проблем е, че не го пускат до Слънчака да вилнее и там. А Милен уж беше известен... а тази жена след седмица никой няма да я помни и този ще си живее все едно е било компюрна игра и е убил някой онлайн.

Всеки да си прави сметка колко струва един живот и да пази себе си и децата си, да пази и околните.

# 721
Ето докъде се стига като последица на либералното възпитание и прекаленото закриляне на чедото:
https://petel.bg/m/608164?fbclid=IwdGRzaAMma0ZjbGNrAyZrHWV4dG4DY … sI_d6Q353qU576ZeA
Буквално преди 2-3 дни едни такива, а може би и същите, посред бял ден и каращи в обратното движение се натресоха в полицейска кола.
Извинете, израснала съм по соца, всеки можеше да направи забележка, ако ни види, че правим нещо опасно или нередно, а ако познава родителите ни беше сигурно, че ще стигне до тях и ще има и у дома мерки да не се повтаря. Днес децата се отглеждат по презумпцията, че никой няма право да им прави забележка, правата са техни, задълженията за другите.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 17:28 от Mama Ru

# 722
Последните няколко месеца желанието ми да емигрирам или поне да намеря място в друга държава за живот се увеличава все повече и повече. Ако разчитаме на идващите поколения да участват в нормално общество, то шансовете за анархия нарастват. Много обезверено ми е и съм в постоянен стрес и страх от излизане.

# 723
Дойдоха времена, в които да ме е СТРАХ от "дечицата".

# 724
А убиецът на Милен Цветков защо е под домашен арест?! Той няма ли влязла в сила присъда??

# 725
А убиецът на Милен Цветков защо е под домашен арест?! Той няма ли влязла в сила присъда??
Защото е син на някоя си там, и е роден в мафиотска държава.
Иначе присъда мернах по медиите, смешна.

# 726
Цитат
Установено било, че фасадите на сградата са завършени и остъклени. Основата на 205-метровия кулокран, обслужващ строежа, е заградена с предпазна ограда от ламарина, достатъчна за ограничаване на достъпа до него. При неправомерното проникване в обекта е била нарушена част от оградата, през която е осъществен достъпът, твърди ДНСК, давайки да се разбере, че е пробита специална дупка в ламарината.

Има ли още хора, обвиняващи собствениците на обекта, че не са го обезопасили достатъчно?
Какво повече могат да направят? Да го минират? Ами, и такива случаи имаше в миналото, но пак собственикът го отнесе...

# 727
Защото е син на някоя си там, и е роден в мафиотска държава.
Иначе присъда мернах по медиите, смешна.
На мен ми направи впечатление, че на сватбата на майка му са присъствали много известни личности. Явно в България хората не се притесняват, че ще се компрометира имиджа им.

# 728
Дойдоха времена, в които да ме е СТРАХ от "дечицата".
Днес гледах видео, в което се обясняваше, че шефът на полицията в Русе е зверски пребит от група младежи, на които е направил забележка, че карали нещо си... Версиите са две, че карали тротинетки и другата, че дрифтили. Факт е, че не са знаели кого нападат, но човекът е в тежко състояние и кметът на Русе ще търсил справедливост. Ами за обикновения човек кой ще потърси справедливост. Повечето коментари бяха в полза на младежите, понеже обществото е настръхнало срещу полицейските своеволия и липса на доверие в тази институция. Изобщо връзката между институции и хора отдавна е срязана и затова сме на това дередже.

# 729
Къде са тези мнения в защита на младежите - престъпници? Освен от някакви тролове? Какво е виновна в случая точно институцията? Колко честни и нормални полицаи си рискуват живота, да имаме ние спокойствие...? Това е такава наглост, че дано тия младежи яко да ги накажат.

# 730
  • France
Цитат
Установено било, че фасадите на сградата са завършени и остъклени. Основата на 205-метровия кулокран, обслужващ строежа, е заградена с предпазна ограда от ламарина, достатъчна за ограничаване на достъпа до него. При неправомерното проникване в обекта е била нарушена част от оградата, през която е осъществен достъпът, твърди ДНСК, давайки да се разбере, че е пробита специална дупка в ламарината.

Има ли още хора, обвиняващи собствениците на обекта, че не са го обезопасили достатъчно?
Какво повече могат да направят? Да го минират? Ами, и такива случаи имаше в миналото, но пак собственикът го отнесе...
Няма как да пробият ламарината, просто са раздаличили 2 пана, които най-вероятно са били свързани само с тел. Понеже ги знам загражденията наизуст, има и такива, през които не можеш да проникнеш. Имах такъв случай, нова сграда на училище, която се строи в двора на старата. Лично съм ходила да проверявам дали и как може да бъде прекрачена. Но България е рай в това отношение. Все жертвата е виновна

# 731
  • София /Абсурдистан
Той се е легитимирал и те пак са го пребили. Казаха, че е заради дрифтове този конфликт.
Отдавна вече са преминати всякакви граници.

# 732
Един от нападателите бил казал, че не го интересува кой е нападнатия, никой нямал право да му навлиза в личното пространство.

# 733
  • София
Цитат

Няма как да пробият ламарината, просто са раздаличили 2 пана, които най-вероятно са били свързани само с тел. Понеже ги знам загражденията наизуст, има и такива, през които не можеш да проникнеш. Имах такъв случай, нова сграда на училище, която се строи в двора на старата. Лично съм ходила да проверявам дали и как може да бъде прекрачена. Но България е рай в това отношение. Все жертвата е виновна

Виновни са, разбира се, но не са жертви. Остава да ги изкараме и жертви. Ако около себе си имат авторитети, които да им обясняват как са жертви, очаквам още много изцепки от тези деца.

# 734
Е, сега ще му обяснят в съда колко му е личното пространство и къде му свършват правата и започват задълженията.

Общи условия

Активация на акаунт