Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 264
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 1 035
Идеални, както сами се наричат боклуци. Ами такива са. И 15 годишния има ли право да е зав волана? Или детенцето мечтае да кара кола?
Само за протокола, страшни глупости пишат и говорят журналистите. Един човек с травма на бъбрек, черен дроб или слезка веднага след удара ще е добре. Но по-късно ще се влоши и може да умре от вътрешен кръвоизлив. Без да има вид на смлян от бой. Друг може да е с аркада на веждата и да кърви като заклан, но няма опасност за живота му.

# 1 036
Тази вечер имаше протест да бъдат освободени невинните добри дечица.
Аз продължавам да питам - откъде сиракът Кирил Гочев има пари за кола? Колко струва колата му? А то се оказва, че и мотор или мотопед има.
Кой родител и за какво дава пълномощно (на бас,.че няма такова) 15-годишен да ходи на кафе с батковците по нощите?
Двама от четиримата май били от същата партия като пострадалите Кожухаров и съседът му. Ако е вярно, ето мотив първоначално Кожухаров да каже на патрулките да ги пуснат. Ако не беше стигнал до болницата нямаше да чуем за случая, поне не официално.
Ако си мислите, че въпросните младежи са по-скоро изключение с това поведение, грешите. Не са толкова малко, има доста като тях - оперени, не признаващи правила и закони, с чувство за безнаказаност, готови да пребият човек заради забележка или поглед на криво. Или просто, защото някой не ги кефи.
Един от чичовците на майка ми умира от вътрешен кръвоизлив в "Пирогов" докато първо започват обработването на видимите рани - влачи го трамвай. Оказва се с разкъсан далак.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 22:52 от Mama Ru

# 1 037
Страховито е това поведение на младежите, а и след случая "Ушев ма гони"... Каква наглост!
Но и няма как кола с 40 км да бъде спряна от пешеходец за тези броени секунди, които видяхме.
Дано експертите по-бързо излязат със становища, и дано тези становища са обективни, защото аз лично вече на никого не вярвам.

# 1 038
Това дали наистина са спрели колата на пишлигарите тук никой не можа да каже, само се повтаря като мантра.

# 1 039
Дечицата. Добри, невинни, само да не ги провокира някой. И тогава са невинни, де, какво като някой лежи в болница.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21276389
Ми супер са децата, кво им е... Stuck Out Tongue

# 1 040
Дечицата. Добри, невинни, само да не ги провокира някой. И тогава са невинни, де, какво като някой лежи в болница.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21276389
Ми супер са децата, кво им е... Stuck Out Tongue

Ааа, нищо, стига да се ограничаваха до вербалните изяви. Сега то ясно, че в тийнска възраст масово се перчат с псувни и приказки за "ушев" и "куки", ама не всички скачат да бият и вкарват хора в болница.

Не знам защитниците на тези "дечица" как не си дават сметка, че всепозволеността, толерирането, че даже защитаването на подобни побоища, буквално развращава и групичките тийнове с агресивни нагласи ще стават все по-нагли и по-жестоки.

# 1 041
Е да, и за това го има момента ( не за този случай и не в България ) че деца за тежки общественоопасни прояви биват съдени като възрастни. / В Австралия незнам дали още действа приетия мин. год. закон) от 10-годишна възраст нагоре наказанията са еднакви за всички.

# 1 042
  • София
Да ви кажа само за Германия: всеки висш полицай има право да потърси сметка извън работното си време, стига да се легитимира. Няма право да носи пистолет, когато е извън работното си време. И в Германия полицаите и законите няма да ви цепят басма, както се казва. И ще лежиш и глоби ще плащаш. Но, в Германия просто така да правиш скандали и да се караш с някого… Дори ръката да му хванеш може да се тълкува като насилие. И да те съдят после....Така или иначе, полицията респектира дори с вида си и държането си.
Ама моля ви, разберете се с MariyaHris как е в Германия , че тя представя доста различна картина.
Този случай стана "кажи ми, че си фен на една политическа сила, без да ми казваш".

Добрите бг елфи, които определено имат такива умения, нали не са бърникали нещо записа, преди да го пуснат?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 15:26 от Cuckoo

# 1 043
Да ви кажа само за Германия: всеки висш полицай има право да потърси сметка извън работното си време, стига да се легитимира. Няма право да носи пистолет, когато е извън работното си време. И в Германия полицаите и законите няма да ви цепят басма, както се казва. И ще лежиш и глоби ще плащаш. Но, в Германия просто така да правиш скандали и да се караш с някого… Дори ръката да му хванеш може да се тълкува като насилие. И да те съдят после....Така или иначе, полицията респектира дори с вида си и държането си.
Ама моля ви, разберете се с MariyaHris как е в Германия , че тя представя доста различна картина.
Този случай стана "кажи ми, че си фен на една политическа сила, без да ми казваш".

Добрите бг елфи, които определено имат такива умения, нали не са бърникали нещо записа, преди да го пуснат?
Е, не знам коя е МарияХрис и какво е казала за Германия. По принцип българите в чужбина имат всякакви вариации върху живота там. Но, конкретно за Германия, тук се живее по стриктни правила и тази цигания и хаос, които царят в България, тук трудно могат да се получат. Затова и много българи си тръгват, защото българинът по правила не живее.

# 1 044
В темата, за да не отварям нова, като продължение на разговора за обезопасяване на строителни площадки и подобни. В момента дремя и гледам "България търси талант". Един от участниците, да, написа и каза 1000 предупреждения "не правете това", но колко им трябва, на младежите "да им се запали фитилът". С две думи, необезопасено набиране и ходене по парапет на място, за което не съм сигурна, но мисля че е площадката на Орлово око. Единствено Юлиан Вергов гласува с Не, точно заради провокативния пример и го обясни много разумно. Останалите цвърчаха и се възхищава ха и пуснаха "таланта". Да, той е невероятно концентриран и успешен, но такива примери трябва да се изкореняват в зародиш, така мисля. И да, не  очаквам да се "захлупи" и окове Орлово око, ако е то все пак.

# 1 045
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/izpisaha-ot-pirogov-4-godishniya- … -v-slanchev-bryag
4 годишният Мартин вече е изписан от болница. Трябва да се учи да говори и все още не може да се храни сам.

# 1 046
Излезе и новина за аутопсията на починалата родилка от Две Могили.
Оказа се, че имала стрептококова инфенкция.

Общи условия

Активация на акаунт