Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 265
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 990
Аз се чудя как приятелят на полицая е успял да спре движеща се кола. Значи не е карала бързо.
Другото, което вече наистина ме изумява е защо изобщо ще я спира, ама наистина. И да са нарушили или не някакви правила какво си е мислил, че ще постигне? Ще им направи забележка и те ще кажат - да, няма да правим повече така. Или просто е искал да си излее недоволството без ясна полза.
И вече не говоря само за него. Каква е ползата е да си рискуваме живота, влизайки в опасна ситуация само, за да си кажем мъката, че сме недоволни от нечие поведение. Чувство за самосъхранение нямат ли такива хора?

# 991
Чета как оправдавате мамините златни бъдещи убийци, и си мисля, това ако беше САЩ и четиримата вече щяха да са погребани. Там не само не смеят да се зверят, камо ли да посегнат- стрелят ги на момента и после обясняват защо.

Много добър пример, защото е грешен. Това, което пишеш за САЩ, важи за униформени полицаи. А точно в същите САЩ ако посред нощ някой тръгне да агресира човек в кола, онзи в колата може да застреля другия. Имаше подобен случай наскоро - нашенец отишъл да иска обяснение на някаква кокошка, която го бутнала отзад или му карала много агресивно и тя го гръмнала. И беше оправдана.
https://offnews.bg/sviat/amerikanka-zastrelia-balgarin-na-patia- … orida-835393.html

Ако не броим, че нищо сигурно няма - правдоподобно е да са били пияни.
Мен ме учудва концепцията, че участието в меле не е нещо, което да те прави "виновен".
Мелето предполага бой, нанасяне на удари. Ако не са за пряка отбрана от текущо нападение, те също са забранени.

Прави те, но не по начина, по който се представят нещата тук. Когато тумба цигани нападнат униформени полицаи с тояги и камъни защо не арестуват цялата тумба, ами най-много да арестуват само един, който се е отличил повече?
И аз не защитавам побойниците, но искам да се вземе предвид всичко и да не се осъждат предварително ВСИЧКИ участници,  само защото министърът наредил да се накажат най-строго.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 18:14 от Moderator1

# 992
  • Другата България
В три теми в момента се обсъжда един и същи случай.
С какво последните постове са по темата за 8 годишното дете?

В политическата тема и в “Криминални случаи“ се нищи същото.
Не опорочавайте и тази, почти едни и същи хора сте.

# 993
  • София
В три теми в момента се обсъжда един и същи случай.
С какво последните постове са по темата за 8 годишното дете?

Още вчера писах в модераторската. Не са три, а четири само в Актуалните теми. За сега никаква реакция. Активно се трият постове за някакви псевдо звезди или ако случайно се пусне рецепта в темата за вицовете например.
Да отделят постовете в тема за шефа на полицията в Русе, ама не.

# 994

Дай линк към тази тема ако може. Не я намерих.

# 995
  • Другата България

Дай линк към тази тема ако може. Не я намерих.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122086

# 996
  • France
... Чувство за самосъхранение нямат ли такива хора?
Или по-скоро чувство на безпомощност, защото се знае, че Бог високо, цар далеко? По-принцип говоря.

# 997

Благодаря Simple Smile
И намерих едно интересно мнение, понеже казва неща, неспоменати тук:

Интересна гледна точка. И пак според мен може да има две обяснения - или травмата не е от този бой, или наистина има някакъв огромен малшанс.

# 998
... Чувство за самосъхранение нямат ли такива хора?
Или по-скоро чувство на безпомощност, защото се знае, че Бог високо, цар далеко? По-принцип говоря.
И това е вярно. Но и наблизо да бяха, не пречи сами да се пазим до колкото можем.

# 999
О, колко мило някои мамчета оправдават малките, хилави бъдещи убийци.И колко жестоко критикуван е лошият чичко полицай. Аз се надявам за тези четири слабички момченца да има жестоки наказания. Впрочем, много от дечицата убийци до този момент са били мънички и хилави, ама убийци. Подлостта и жаждата да рушиш и убиваш няма нищо общо с физиката. Точно такива смачкани и мънички са убийци-дечица, които колят и разчленяват хора. Спомнете си онзи,, дето хладнокръвно закла баща си, мащехата си и брат си. Или онзи другия, който наряза приятеля си на парчета.Поразровете се и ще се уверите в това. Смешно е да се твърди, че колата се е движила с малка скорост. То просто се вижда, че скоростта е голяма! Сега някои хора са решили да политизират случая и насъскват обществото. И който е по-прост и предпочита да не мисли, нормално е да пролее сълза за малките деца-идиотчета, опитали се да убият полицая. Прочетох вчера, че и на Бургазлиев родителите нещо се жалват. Другия надрусан мамин златен, дето не е виновен. Отвратена съм.

# 1 000
О, колко мило някои мамчета оправдават малките, хилави бъдещи убийци.И колко жестоко критикуван е лошият чичко полицай. Аз се надявам за тези четири слабички момченца да има жестоки наказания. Впрочем, много от дечицата убийци до този момент са били мънички и хилави, ама убийци. Подлостта и жаждата да рушиш и убиваш няма нищо общо с физиката. Точно такива смачкани и мънички са убийци-дечица, които колят и разчленяват хора. Спомнете си онзи,, дето хладнокръвно закла баща си, мащехата си и брат си. Или онзи другия, който наряза приятеля си на парчета.Поразровете се и ще се уверите в това. Смешно е да се твърди, че колата се е движила с малка скорост. То просто се вижда, че скоростта е голяма! Сега някои хора са решили да политизират случая и насъскват обществото. И който е по-прост и предпочита да не мисли, нормално е да пролее сълза за малките деца-идиотчета, опитали се да убият полицая. Прочетох вчера, че и на Бургазлиев родителите нещо се жалват. Другия надрусан мамин златен, дето не е виновен. Отвратена съм.

Щях да аплодирам с две ръце, ама ако беше точно написаното.
- Не са нанесли удара четиримата, а един. При това не баш с желание да убие.
- Не са започнали те, а са предизвикани, даже и да приемем за спорен първия удар.
- Полицаят е бил цивилен и не на работа. Тоест - гражданин като всички нас.
- И не критикуваме лошия чичко полицай, а приятеля му, който започна всичко.
- Критикуваме и полицията и министъра, които по навик политизираха и опитаха да манипулират с лъжи. Кой на другия ден сложи знак за 30 км ограничение скоростта? Това как се казва според теб? И не е сефте, така направиха и с Местан - на другия ден окастриха храстите и преместиха стоп линията.
Днес някаква бивша дипломатка по БТВ го каза хубаво - опитаха с лъжи и криене да запазят достойнството на полицая и полицията, но направиха точно обратното.

# 1 001
Черна станцио, откъде разбра, че само един е нанесъл удара? И двамата са ударени, и полицаят, и комшията. От един? Ти в кристалната топка ли погледна?

Сегашната ситуация много ми мирише на вълненията в САЩ, където заради онзи наркоман, строшиха половината държава. И какво постигнаха? Лесно е да се вика за линч към полицията, гадни били, некомпетентни, корумпирани, подли, лъжци, и т.н. А после какво?
Дайте да пуснем мамините и да ги поощрим все така да я карат, да я карат наред. Да минат и през твоята улица, докато си стъпила на платното,  с форсиран двигател през нощта. Ама ти не си от тия, дето правят забележки. Поне гледай на другата страна, че ако им се стори нещо, може пак да го отнесеш

# 1 002
Неадекватно е забележка от гражданин - да дори гражданин, а не полицай -  да се счита за предизвикателство да изскочи цялата тумба с желание да пребива.
Аз бих се сремувала да си видя детето в тая роля, а не да го намирам за невинно и предизвикано. Още да разбера, че ношем фучи из улиците  ще се смутя, ама да кажем, че е много да искам чак такива репресии.

И две уточнения - на клипа се вижда посягане отвътре и как съседът отскача назад. А полицаят изобщо не е там в този момент, той е някъде съвсем настрани.
И изобщо, кога стана приемливо за "предизвикателство" да се отвръща с жесток побой? Утре наш близък може да е потърпевш на такива честолюбиви нрави, недейте така.

# 1 003
Неадекватно е забележка от гражданин - да дори гражданин, а не полицай -  да се счита за предизвикателство да изскочи цялата тумба с желание да пребива.
Аз бих се сремувала да си видя детето в тая роля, а не да го намирам за невинно и предизвикано. Още да разбера, че ношем фучи из улиците  ще се смутя, ама да кажем, че е много да искам чак такива репресии.

И две уточнения - на клипа се вижда посягане отвътре и как съседът отскача назад. А полицаят изобщо не е там в този момент, той е някъде съвсем настрани.
И изобщо, кога стана приемливо за "предизвикателство" да се отвръща с жесток побой? Утре наш близък може да е потърпевш на такива честолюбиви нрави, недейте така.

По сутрешните блокове Цънцарова и Златимир, вчера Мира и Виктор със зъби и нокти бранят "децата" и обясняват как били "провокирани". Дано не им се случи такива деца да ги срещнат по тъмно - тях, или семействата им, че току виж тези дечица се усетят с нарушено лично пространство и предизвикани. Ето и затова никой не прави забележки. В мол България, сервитьорът направил забележка на "дечицата" да спрат да плюят по главите на клиенти, беше приет в болница. Сега висш полицай е приет в болница. Утре НАИСТИНА няма да се намери смелчак да прави забележки. Щото никой не иска да бъде убит.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 14:16 от NellyN

# 1 004
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ами те са били провокирани. Не са спрели на улицата да бият някои просто така, били са спрени.
Висшия полицаи не бил на работа, така че, не е атакуван в качеството си на служебно лице.
Просто дърти пергиши решили да възпитават млади келемета, ама изяли дървото.
Не харесвам Бойко Тиквунов, но е прав, за това, което каза - битов инцидент.

Общи условия

Активация на акаунт