Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 278
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 975
Чета как оправдавате мамините златни бъдещи убийци, и си мисля, това ако беше САЩ и четиримата вече щяха да са погребани. Там не само не смеят да се зверят, камо ли да посегнат- стрелят ги на момента и после обясняват защо.

Няма морал, няма възпитание, няма елементарен респект към възрастните, към полиция, към институция, нищо няма в тази държава. Децата са копие на родителите си.
Душици златни по нощите дрифтят вместо да са в леглата. Милите те, какъв дискомфорт, душевен и всякакъв, че ще трябва да отговарят за постъпките си.

Ако утре същите смелят от бой детето ви пред някоя дискотека рязко ще пищите за доживотен, но понеже в Бг се мразят полицаите, нека му е на човека.
Утре като стане въргал, първи звъните на полицията обаче.
Лицемерен и прост народ, пълна джунгла.

Магдена, там е проблема, че бабаитите и оправдаващите ги СТЕ повече от нормалните хора. Затова сме и на този хал.

# 976
Ирис, от кадрите на камерите ясно се вижда как Георги спътникът на шефа на  МВР Русе започва първи да бие момчето в колата, след което младежите излизат и започват всички да се бият вкл и полицаят.
То има и престъпници полицаи, не е нужно автоматично да харесваме някого, поради професията му. Първоначално бях на страната на полицая, но от клипа ясно виждам, че той и съседът му са виновниците в случая. И е редно и децата и полицаят да бъдат разследвани нев Русе, а в София.

Ако полицай смели детето ви безпричинно по-добре ли ще бъде. Да, точно прост народ е този, който защитава пребития, изпросил си го, самозабравил се полицай, налетял със съседа си мутра да бие момчета, защото видиш ли жена му трябва да ходи пеш по улицата с невръстно дете в 12 по нощите. Над правилата са, но другите трябва да ги пазят.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:01 от MariyaHris

# 977
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Утре е еднакво възможно и престъпник, и полицай да бие детето ми.

Полицаи, действащи, са получавали пари, от този, дето с поршето си размаза френските туристи до Икеа.
Полицаи са помагали и на Семерджиев, който уби две млади жени. Това са факти, не си го измислям.
Цветан Цветанов, финишира със има, няма седем имота, като министър на вътрешните работи, всичките са придобити със честен труд, сигурна съм!

# 978
Твърдиш, че не е нормално полицай да е на заведение в извън работно време или, че не трябва да се намесва, ако пред очите му четирима бият един?

# 979
Мария, нали осъзнаваш, че полицият и приятелят му са двама различни човека. Освен това, дори да е замахнал, не означава, че борчето има право да убива.

Има вманиачени, но това не е Магдена.

# 980
  • France
Утре е еднакво възможно и престъпник, и полицай да бие детето ми.

Полицаи, действащи, са получавали пари, от този, дето с поршето си размаза френските туристи до Икеа.
Полицаи са помагали и на Семерджиев, който уби две млади жени. Това са факти, не си го измислям.
Цветан Цветанов, финишира със има, няма седем имота, като министър на вътрешните работи, всичките са придобити със честен труд, сигурна съм!
Добре, че живееш постоянно в България. Може пък и да накараш някои хора да се замислят.

# 981
  • София
Цветанов май си имаше и преди да стане министър, все пак беше дясната ръка на Баце. В случая все тая дали е министър на околната среда или на вътрешните работи. Не съм забравила жилището от Артекс с някакъв псалм отвън, но само той да беше...

# 982
И на въпросът от темата, кой уби детето. След толкова страници се вижда ясно. Всички ние го убихме, защото не можем да създадем едно нормално общество, в което агресията, немарливостта, злобата и безхаберието да бъдат нетърпими. Поне се говори вече за това.

# 983
Ирис, от кадрите на камерите ясно се вижда как Георги спътникът на шефа на  МВР Русе започва първи да бие момчето в колата, след което младежите излизат и започват всички да се бият вкл и полицаят.
То има и престъпници полицаи, не е нужно автоматично да харесваме някого, поради професията му. Първоначално бях на страната на полицая, но от клипа ясно виждам, че той и съседът му са виновниците в случая. И е редно и децата и полицаят да бъдат разследвани нев Русе, а в София.

Ако полицай смели детето ви безпричинно по-добре ли ще бъде. Да, точно прост народ е този, който защитава пребития, изпросил си го, самозабравил се полицай, налетял със съседа си мутра да бие момчета, защото видиш ли жена му трябва да ходи пеш по улицата с невръстно дете в 12 по нощите. Над правилата са, но другите трябва да ги пазят.
Каква история по картинки си съчини пък ти Grinning
"Защото жена му трябвало да ходи пеш по улицата" - как реши, че това е причината? Сигурна съм, че причината е отвратителният шум, който мен също ужасно ме дразни и стресира и би ме афектирал, особено в полунощ, когато всички спят. Разбира се, не бих си позволила да раздавам правосъдие за това. Допълвам се - сега прочетох, че не били спрели на знак СТОП и затова онзи е реагирал така. Не знам дали е вярно, не му вярвам сляпо, може и да се оправдава, но за себе си съм убедена, че причина е имало.
"В 12 през нощта" - какво общо има часът в случая? Макар че, ако ще се хващаме за него, това по-скоро говори зле за 15-годишния, а не за малките деца, които са били с родителите си.
"Деца" също не са (за пореден път). Само един е такъв, другите трима са пълнолетни лица.
Възрастните били пияни - ти как разбра, че са пияни и колко точно са пияни? Я кажи колко на брой и какви питиета са изпили?
Дано не отглеждаш и ти такива "деца", че на това ми намирисва...

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:44 от Мила Атова

# 984
Тя толкова разпалено защитава тези "деца"- побойници последните няколко страници. Реплика след всеки пост. Чак се замислих да не им е близка.

# 985
Мария, нали осъзнаваш, че полицият и приятелят му са двама различни човека. Освен това, дори да е замахнал, не означава, че борчето има право да убива.

Има вманиачени, но това не е Магдена.

Хайде пак.
А.Кой нарушава правилника за движение
1. жената на полицая с децата, ходейки по улицата
2. приятелят на полицая, който изскача пред колата.
Момчетата са с под 40 км в час по улицата, където им е мястото. Съвсем правилно и правомерно
Б. Кой започва с агресията
1. приятелят на полицая, който удря шофьора.
В. Кой е пиян
1. приятелят
2. полицаят

Да, случва се в меле да пострада някой, но в случая мелето е започнато не от момчетата, а от приятеля на полицая. Защо полицаят например не възспре приятеля си от това да напада тези младежи абсолютно безпричинно? Аз познавам за убил човек при бой, инизииран от убития. И, да, не е ок, но  не лежа.

От морална гледна точка какво имаме -- едни младежи, които си карат напълно правомерно, без да нарушават нищо и майка на деца, която с пияни мъже се прибира посред нощ. Безпричинно нападат младежите и после един от нападателите е пострадал по-сериозно. Случва се и ако иска да не се случва е редно жена му да не ходи с децата по улицата и приятелят му да не напада безпричинно младежи. Като е полицай да се намеси да даде съвет на жена си как да се придвижва и да озапти съседа си, а не да се включва в меле. Щом не е искал да участва в боя, започнат от приятеля му, защо не се отдръпва настрани???
Г. Какво се случва после
Започва меле, в което полицаят се включва

# 986
Как разбра, че са били пияни? Сто пъти го повтори.

# 987
Абсолютно грешен прочит на ситуацията.
Аз лично предпочитам да вярвам на очите си, както, явно и министърът.

Вътрешният министър Даниел Митов отхвърли обвиненията срещу МВР заради побоя над директора на областната дирекция в Русе Николай Кожухаров. Според него изтеклите записи от нощта на инцидента само потвърждават официалната версия на министерството, въпреки опитите за внушаване на недоверие към институцията.

„За пореден път се налага да отговаряме на манипулативни конспиративни теории по казус, който изглежда достатъчно ясен“, заяви Митов.

Министърът обясни, че на разпространените кадри ясно се вижда автомобил, който в 00:30 ч. през нощта се движи с превишена скорост по улица в Русе с ограничение от 30 км/ч. Колата не спира на знак „Стоп“, а жена дърпа детето си, за да го предпази.

По думите му първата манипулация е твърдението, че спътникът на Кожухаров е започнал конфликта. „Това е лъжа – на записа ясно се вижда, че шофьорът посяга пръв“, подчерта министърът.

Миттов коментира, че човекът, който отива до шофьорското място, това не е директорът на русенската полиция Николай Кожухароя, а от записа се вижда, че той стои отстрани и разговаря с другия пътник в колата, докато не започва опитът за саморазправа.

„Тогава директорът заобикаля колата и тръгва – в опит да предотврати противообществена проява, което е негов дълг като полицай. Когато директорът се намесва – бива нападнат в гръб и му нанасят удари, заради които часове по-късно той се озовава в русенската болница със счупено ребро, разкъсан бъбрек, хематом и кръвозагуба над 1,5 литра. Очевидно ударите са били силни“, заяви вътрешният министър.

https://offnews.bg/politika/mitov-besen-za-intcidenta-na-shefa-n … -poda-851241.html

Надявам се никой от нас да не среща тези, или подобни дечица при нощните им автомобилни разходки.

# 988
  • Пловдив
Ако не броим, че нищо сигурно няма - правдоподобно е да са били пияни.
Мен ме учудва концепцията, че участието в меле не е нещо, което да те прави "виновен".
Мелето предполага бой, нанасяне на удари. Ако не са за пряка отбрана от текущо нападение, те също са забранени.

# 989
Човек рядко излиза с малкото си дете, за да се напие, ако ще правим предположения.

Общи условия

Активация на акаунт