Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 389
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 915
Големи мъже тези младежи излязоха. Нали бяха деца, отличници, защитили се от лъжливото гадно ченге и съседа, които според бащата на Жулиен били по 130 кила. Пък те, мамините Златни момченца, като аслани изскочиха от колата да раздават юмруци. Като ще ги раздават, ми да лежат. Мъжете трябва да се научат да си поемат отговорността

Или като бият хората са мъже с наранена чест, а като ги хване полицията се оказват деца, отличници, а мама и тате хленчат да ги пуснат

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 11:04 от Априлски душ

# 916
Стана ли ясно какво се е случило между времето от видеозаписа и постъпването в болница на МВР шефа?
Видях линейка, която си тръгва от улицата. Значи не е имало пострадали.
Съпругата му казва, че е отишъл в болница, ама си е тръгнал ..?
Нито един журналист не намери лекар, които да каже две приказки по случая? Чак невероятно... При други сигурно и в реанимация влизат.

# 917
По принцип ако има някакво вътрешно разкъсване от удар, последствията не е задължително да се проявят веднага. Тепърва ще доказват кой какво

# 918
Ами аз не мисля, че е нормално като те провокират да блъскаш и биеш.
Нормалният човек затваря стъклото и вика полиция, вади телефона и снима.
Не се опитва да счупи ченето на другия, даже и да го е провокирал
Не е нормално това, което е направил съседът.

# 919
Не е нормално, така е. Ама удареният от него си е жив и здрав.

# 920
Не е нормално, така е. Ама удареният от него си е жив и здрав.

А можеше и да не е. Можеше удареният да си глътне езика да се задуши. Виждала съм го неведнъж.
Както казах - това с умирането е малшанс.

# 921
Скачането и пред колата не е нормално. Да речем, че е театрален акт на спиране на кола, ама не се знае водачът какво може да му прещрака, да натисне газта погрешно, вместо спирачката или друго. Много изнервящо е било на място, предполагам. Абсолютна провокация.
Голяма бъркотия е този случай.

# 922
Не се вижда съседът да скача пред колата, нито момчето имаше синина от удар такава, че да си глътне езика

# 923
  • София
Защо не си отворите нарочна тема? Чак е някак цинично да се измества фикусът от загиналото дете.
Всъщност показва нивото на обществена ангажираност -всяко чудо за три дни.

# 924
Мисля, че на този етап за загиналото дете обсъдихме всичко. Нова информация по случая не съм срещнала. Ще се радвам, ако някой сподели такава.
Случайност е, вярно, но на някого направи ли му впечатление, че бащата на загиналото дете бил полицай, бащата на момчето от Несебър, което помете с АТВ шестима души - полицай, сега пострадалият в Русе не просто полицай, а шеф на полицията в града. Сякаш някаква прокоба тегне над полицията.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 22:18 от Mama Ru

# 925
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ами аз не мисля, че е нормално като те провокират да блъскаш и биеш.
Нормалният човек затваря стъклото и вика полиция, вади телефона и снима.
Не се опитва да счупи ченето на другия, даже и да го е провокирал
А тия възрастни мъже, семейни, единият даже на висок чин в полицията, защо тръгват да се карат и саморазправят?
Защо не са подали сигнал към 112 за опасно шофиране и т.н.

Случайност е, вярно, но на някого направи ли му впечатление, че бащата на загиналото дете бил полицай, бащата на момчето от Несебър, което помете с АТВ шестима души - полицай, сега пострадалият в Русе не просто полицай, а шеф на полицията в града. Сякаш някаква прокоба тегне над полицията.
Никаква прокоба не е. Имаме раздут полицейски щат, много хора работещи в министерството на вътрешните работи.

# 926
Явно има видеозапис на цялата случка, да си разследват разследващите. Но много лошо впечатление прави, голямото разминаване между първоначално обявеното и видяното на видеото.  Ако го нямаше това разминаване щях да съм твърдо на страната на полицая (както бях в началото). Сега има съмнения.
Онзи ден слушах по телевизията адвокат Рангелов. Та той каза две интересни неща:
- държат и четиримата в ареста за да не могат да се наговорят за защитна версия. Което не пречи на полицая да се наговаря с когото и да е.
- най-важното е било КОЙ е започнал. А на видеото се вижда, че започва спътникът на полицая.

Освен това се вижда, че младежите скачат да бият нападателя, а кога и как е ударен полицаят ми е малко мътно. Което свежда нещата до превишена самоотбрана, не до хулиганство.
А полицаят според мен е извадил малшанс. Намесил се е дали да бие, дали да усмирява, и ЕДИН от младежите го е ударил в гръб, като го е изненадал и е имал лошият шанс да уцели така, че да му счупи ребро, то да пробие дроб и т.н. Вероятно от сто удара в улични битки тази случайност няма да се повтори, но ей на, случило се е. Това обаче би трябвало да доведе до обвинение само на един младеж (който е ударил), не на четиримата. И обвинението да е за средна телесна повреда по непредпазливост.
Има и друг фактор - у нас някак се приема, че пострадалият става невинен, а победителят в схватката поема вината. Малко е тъпо за мен.

А изводите са, че човек не бива да се поддава на нервите и импулса, защото в една такава схватка рискуваш или да те осакатят или убият, или да да те влачат по съдилищата. И една проста кавга доведе нещастия на много семейства.  Да, може да е унизително да ти забият шамар в колата, ама ако се защитиш рискуваш каквото написах по-горе.
И още веднъж - оказва се, че съвсем не е вярна началната теза. Тя ако беше нямаше патрулките да си заминат без нищо.

Непрезливост ли?? Как не. Ама те горките  искали да се самозащитават и искали само леко да го ударят. Абсолютно всеки път, когато биеш човек и го удряш толкова жестоко, може да го убиеш. Изводът е, че малките престъпничета не трябва да налитат на бой. А от видеото, както и очаквах, не се вижда какво било предизвикано, защото май не полицаят ги е удрял.

# 927
Мисля, че на този етап за загиналото дете обсъдихме всичко. Нова информация по случая не съм срещнала. Ще се радвам, ако някой сподели такава.
Никаква прокоба няма. Имаме най-много полицаи на глава от населението в ЕС

# 928
Странно ми  е желанието на част от обществото, та дори и една политическа партия, на която все още имам глупостта да съм гласоподавател, да  оневини тези хулигани.
Не знам какво трябваше да видим на новия клип, но показва точно как изскачат от колата като глутница вълци, готови да пребият някого, което в крайна сметка и се е случило.

# 929
Точно. Въпросната политическа партия, трябваше да поизчака малко с обвиненията и с политизирането. Изкараха едни невъзпитани хулигани едва ли не герои. Аз не видях очилат кротък и възпитан отличник на клипа. Видях едни 18 годишни агресивни момчета, готови да пребият всеки, който ги погледне накриво. Много има такива вече. Видях и родителите им, които с поведението си ми оставиха още по-горчив вкус в устата. Има ранен човек, баща на малко дете, този човек даже не е направил и забележката, а върху него се изля ужасна помия. Бил полицай, бил изпил две бири, бил с детето си на улицата, това му беше греха. На Жулиен родата едно съжаление поне да бяха изразили, а те агресивни, като сина им

Общи условия

Активация на акаунт