Кой уби едно 8-годишно дете?

• 37 635
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Цитат
Бил полицай, бил изпил две бири, бил с детето си на улицата, това му беше греха.
И лъже. С другото съм съгласна.

# 931
Случайност е, вярно, но на някого направи ли му впечатление, че бащата на загиналото дете бил полицай, бащата на момчето от Несебър, което помете с АТВ шестима души - полицай, сега пострадалият в Русе не просто полицай, а шеф на полицията в града. Сякаш някаква прокоба тегне над полицията.

А може и полицаите вече да са толкова много, че и добре платени, и така където има да става нещо вероятността да се случи на полицай да става голяма. Някъде бях чела, че сме на първо място в ЕС по брой полицаи на глава от населението. Не, че личи по реда и законността.

# 932
Цитат
Бил полицай, бил изпил две бири, бил с детето си на улицата, това му беше греха.
И лъже. С другото съм съгласна.
Докато го оперираха ли лъжел. Не съм фен на нашата полиция изобщо, но в случая трябваше да се изчакат всички факти, преди да се почне с очернянето, да  не се върне обратно.

# 933
Не съм фен на нашата полиция изобщо, но в случая трябваше да се изчакат всички факти, преди да се почне с очернянето, да  не се върне обратно.

Много вярно. Но министърът подхвана политизирането на случая точно без всички данни и започна обвиняването. Първата информация беше доста шокираща, ама май не чак дотам вярна

# 934
Има ранен човек, баща на малко дете, този човек даже не е направил и забележката, а върху него се изля ужасна помия. Бил полицай, бил изпил две бири, бил с детето си на улицата, това му беше греха.

И бил имал татуировки. Това увеличава греха му.

# 935
Ама те не са направили забележка, а директно неправомерно са спрели колата и почнали да бият младежи, които не са карали с повишена скорост, нито са дрифт или. Тоест, безпричинна  и неправомерна проява на надсилие от пийнал полицай и приятеля му към някакви си младежи. А после защо били набити... Ами като провокираш насилие, как да ти отговорят? И аргументът е, че си пази детето, което ходи по улицата с майка си отново в нарушение с всякакви правилници...

# 936
Аз не видях на клипа полицаите да бият. Видях един човек, да чука по стъкло , или да замахва, евентуално, ето това ако се води биенето. После шофьора го удари с вратата и събори, а другите младежи изскочиха и като кучета се нахвърлиха. Това ли им е самозащитата от полицейското насилие? Вие ако направите забележка на някой младеж това ли очаквате да ви се случи?
 И какво прави 15 годишен посред нощ на улицата?

# 937
Никак не оправдавам младежите, но, никак не оправдавам и полицейската компания. Още повече, полицай, трябва да знае правилата, или пиянството го оправдава? Как ще изскочи пред движеща се кола? Ами ако в този момент на водача му стане лошо и стане беля? Ти си възрастен, сдържай си нервите, не изскачай пред кола. Пък другите на пътното поле, през нощта, дете с колело на улицата, възрастният ( полицай при това) е отговорен и трябва да знае, че носи отговорност за детето и да не му позволява да е на улицата. Щото после белята е за пострадалия. А че младите са налетели на бой, отделен въпрос.

# 938
Да де, ама в случая забележката и изскачането не са направени от пострадалия. Тоест един се е заял с младежите, а те са ритали друг.Полицаят се е намесил като е видял какво става, и тогава са го ударили. Всички имат някаква вина, като едно по-голяма, други по-малка, точно заради това не беше нужно да се политизира случката

# 939
Ами аз пък виждам в единия от клиповете как мъжът удря през прозореца шофьора. Това не е забележка, а директно насилие. Неправомерното спиране на колата е нарушение на закона, а момчетата нищо не са нарушили

# 940
Много добре знаете какви са ни тротоарите и съм абсолютно сигурна, че 100% от вас, които са карали колички с бебета и са излизали с малки деца, са минавали по платното в малките улички. През 9 планини в 10-тата. На клипа вижда ли се някой да скача пред колата и какво изобщо е казал до сега полицая?

# 941
Ами аз пък виждам в единия от клиповете как мъжът удря през прозореца шофьора. Това не е забележка, а директно насилие. Неправомерното спиране на колата е нарушение на закона, а момчетата нищо не са нарушили
Нарушението, или престъплението на момчетата започва, когато излизат и се нахвърлят да бият. Кое не е ясно
Може и да са дрифтили преди камерата, вие не знаете. Тепърва ще се търсят и други записи и ще се изяснява

# 942
  • Пловдив
Не знам дали докато са го оперирали, е лъгал, но очевидно някой е представил неговата версия. Като важен кадър в полицията залагам на него самия да я е представил, а не на жена му или съседа.

# 943
Според мен неговата версия ще бъда чута, когато излезе от интензивното и си я каже сам.
А и останалите какво са казали? Аз разбрах само за разминаване в часа на срещата и в това къде са били или отивали. Това е в границата на нормалните журналистически изкривявания.
Че боят си се е състоял и как се е състоял се вижда прекрасно на кадрите.

# 944
Нарушението, или престъплението на момчетата започва, когато излизат и се нахвърлят да бият. Кое не е ясно
Може и да са дрифтили преди камерата, вие не знаете. Тепърва ще се търсят и други записи и ще се изяснява

Ами ако са били нападнати и ударени преди това, това променя нещата. Това, че някой е пострадал, не го оневинява, ако първи е скочил на бой, както е в случая.
Отсреща се вижда свободен тротоар. А момчетата не карат с превишена скорост, биват нападнати първи от пиян полицай. Това, че той е пострадал е в следствие на проявена от него изначална агресия. Не става дума за забележка, говорим за изскачане пред кола и физическа агресия, непредизвикана с нищо от пиян полицай и приятеля.
Аз ходя по улици в крайна необходимост, вижда се свободен тротоар от другата страна. Забележка не заслужават младежите, а камо ли бабаитско поведение. В случая си имаме злоупотреба с власт. А и защо дошлите патрулки не задържат момчетата? Защото другите са агресорите и не върви да се направи сводка. Отново нарушение от страна на полицията.
А това, че е бил бит полицая, ми той е нарушил закона, бил е пиян, не се е идентифицирал, и накрая е пострадал. Каквото повикало, такова се обадило. Момчетата трябва да бъдат освободени, а полицаят да мине обучение някакво. Като скачаш на бой, носиш си риска да бъдеш набит. В случая нищо не оневинява полицая и приятеля бабаити.

Общи условия

Активация на акаунт