💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 14 224
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Добра вечер!!

Аире, благодаря 🥰❤️, обожавам Айле, обожавам Серенай и Киво заедно, невероятни са. Понаваксах, а Айле направо ми разказа играта... уникални диалози, характери, игра. Перфектен!
Фенче 🥰, добре че си ти, толкова инфо ми изпрати, филми, сериали, наваксах благодарение на теб, благодаря ти 😘
А Къванч... Еххх, няма втори като него

Ели Hug
А представи си при нас какви емоции бяха, като си го следихме онлайн. Heart
с превода /2 сезон/ не беше лесна задача, но и там успяхме.
Къванч и Серенай вземаха Златна Пеперуда за най-добра двойка.
бяха страхотни на церемонията, видеото пак специално за теб

и това
https://www.youtube.com/watch?v=nxEkaIQm8Oo

Пепи, супер много се раздвижи Мави със Серенай, толкова много снимки!
и аз се чудя дали ще има видео с Киво, ако не са го снимали вече, дали ще има време покрай работата му в момента?
Фенче Kissing Heart, така е, не му се сърдим, че си взема толкова дълга почивка за да се наслади максимално на времето с малкото си съкровище.🧿
Познайте Къванч какво прави вероятно в момента?? отговор- гледа мача България-Турция!
ох турците ни опукаха с 6:1 Expressionless

лека вечер!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:16 от Airra

# 286
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Хел, много се радвам, че отново се появи!!!
Дружки, Хел беше тази, която  ми прати СП на скайп с превод.
Теглих го не знам колко време, но  стана работата.
Иначе гледах като теле на афиш и четях обсъждания без да разбирам.
https://x.com/KT_Fans/status/1976988936812872137
Сладурът Курт е с предимство пред Курт Сеит.

Аз си написах домашното за Фатмагюл, където трябва,
и сега съм свободна, да повтарям и други предишни сериали.
За обсъждане на КСШ с обичайните заподозрени си го знам.
Нека други по-професионално да започнат.
Когато имат време и решат - да дадат тон.
Серенай е супер. Елчин ще има скоро премиера.  
И да се оплача - Печките ми за кивчета не работят.
И в стила на Неджат Ишлер, да кажа - Мъск и Марк Зъкърбърг
нещо не се погаждат и ми бъркат организето в работата.
Нейсе. Има предишни >>>

И тази снимка на КБТ е от партито за рождения ден на
Биркан Сокуллу от 06.10.2023 г. >>>

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 23:41 от *RozaDiva*

# 287
Здравейте Благодаря за споделеното Хелънче добре си се завърнала

# 288
Хубава неделя, благодаря за споделеното!! Hug

Отново хубави отзиви за Къванч от професионалист!
източник
https://x.com/KT_Fans/status/1977266925781782546

Зеки Демиркубуз, съвременен турски филмов режисьор, сценарист, продуцент и филмов редактор, каза, че би искал да може да работи с „Къванч Татлъту“ 🌟

📍Водещият: Има ли някой, с когото бихте искали да работите?
или бихте искали да напишете тази роля за някой друг?
📍Зеки Демиркубуз: „Честно казано, има много, не знам, но има доста играчи, които ме правят невероятно щастлив.

📍Например, когато видя развитието на Къванч Татлъту, си казвам, нека направим нещо, което ще впише този човек в историята.
Обичам го невероятно и знам неговите граници.

📍Турция всъщност е рай за добрите актьори, особено през последните 10 години. Мисля, че вече няма проблем с добрите актьори в Турция. Това отдавна го няма. Турция има проблем с добрите режисьори и добрите сценаристи.“

Колажът с КБТ от РД ден на Биркан и на мен много ми хареса Heart Exl
оригиналните снимки

с рожденика и Едже

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:36 от Airra

# 289
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Вижте какво видях във ФБ преди малко Heart

Надявам се да има реклама, да видим. Защото както е споделила една подруга :
"Новата колекция Mavi на Къванч е повече от просто мода; тя е атмосфера.
Всеки кадър е изпълнен с харизма, стил и специално настроение.
Простотата на изображенията, увереността в погледа му и безупречният му вкус – всичко това прави кампанията наистина завладяваща.
Къванч доказва за пореден път: да си стилен означава да бъдеш себе си."

Хел, благодаря ти за споделеното за Айле! Kissing Heart Много хубаво си го казала, този сериал буквално е от тези, които остават дълбоко вкоренени в сърцето ти. Силен сериал, с дълбока, искрена история за любов, болка, преданост и вътрешна борба, засягаща важни социални и психологически теми – семейни отношения, минали травми и борба за самоуважение, с прекрасен актьорски каст, както го наричаха - Шампионска лига. А дуетът Серенай - Къванч е изключително силен: Къванч предаде прекрасно сложността и уязвимостта на своя герой Аслан, а Серенай силата, страстта и уязвимостта на нейната Девин. Химията между тях е толкова искрена, че чувстваш сякаш сам преживяваш всички емоционални борби и моменти на интимност, енергията им на екрана е толкова искрена, че се усеща сякаш гледаш живота на някой друг, а не просто сериал. И двамата преживяха всяка емоция толкова дълбоко, че не просто я виждаш, чувстваш я заедно с тях. Диалозите действително са уникални, евала на Хакан Бономо! Hands Clap Обаче трябва да си призная, че сериозно ни затрудни при превода, доста бяха, че и дълги! Smile И този сериал на Къванч си го гледам отново и отново с удоволствие, няма омръзване. Красив и много талантлив дует, искам да ги гледам отново заедно! Heart

Диве,
Цитат
За обсъждане на КСШ с обичайните заподозрени си го знам.
Нека други по-професионално да започнат.
Когато имат време и решат - да дадат тон.
Обичайната заподозряна в такъв случай започва да си го гледа, не съм от професионалистите, а и не ми се чака повече
Айре Heart Eyes благодаря за поредното хубаво изказване за Киво от човек, който разбира от актьорско майсторство Kissing Heart

Имайте хубава неделя, дружки! Hug

# 290
Фенче Kissing Heart
новата колекция за Мави е супер, но за да има реклама трябва да измислят нещо ново, различно.......
за Айле Hands Plus1
интимните им моменти бяха Nature Fire и някои доста оригинални, например в самолета Laughing
Къванч го събличаха за радост на фенките Stuck Out Tongue Winking Eye пък и има тяло за показване!! Heart Eyes
и аз я видях тая снимка, дело на Елена

Цитат
Сила и нежност в две ръце 💕

→ Определено мисля, че Курт има същите ръце като баща си. Здрава ръка, масивни пръсти - създадени да държат здраво, да защитават тези, които обичат, и никога да не ги пускат. ❤

Вчера е било събитието с рисунките, много деца, които танцуват....жалко, че Башак и Курт Ефе не се показаха или не са били там.

спомен Heart

.........................

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:04 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт