Започвам с една виртуална почерпка
защото нашият тати днес е рожденик
Досега имахме гости и тъкмо пооправих, но чакам втора серия, затова реших да надникна при вас междувременно. Аз от около 2 седмици давам на Дени Девин с розов етикет, но само я затоплям, не я преварявам. До колкото знам, ако се превари се повишава концентрацията на минералите - логично е
Със стерилизация не се занивама от около 40-я ден на малката. До тогава ползвах таблетките на Чико и като свършиха, докато взема нови, забелязах, че става и само със хубаво измиване и реших да си спестя стерилизацията. За плакането - моята госпожица беше в този период по Великден за 3 дни, но отмина и сега пак си е дорото дете на мама. Така че, девойки, споко - ВРЕМЕННО Е
Водичка давам на Дени откакто се е родила, първите няколко дни със захар - заради жълтеницата, а оттогава с чайче на Хип /отначало против колики, а вече успокояващо/. Дени много обича да си пийва вода и отначало се бях стреснала, защото свекърва ми е диабетичка, но слава Богу, всичко е ОК. Въпреки, че малката изпива по 150-200 мл. вода на ден си наддава нормално - по 1 кг. на месец. Така, че по въпросът за даването на водата бих казала, че е индивидуално, без да искам да се противопоставям на когото и да било. Аз давам на детенце колкото му душа сака 
, стерилизирам шишетата 1 път дневно, но имам 6 и ми стигат за почти 24 часа. Препоръчани теми