Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 18 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
За мен такъв тип като Ева-Ивана и Ния-Петя са били някакъв компромис - модерно и традиционно / обикновено име. Макар, че Ева-Ивана не ми звучи зле.

# 196
И аз не ги харесвам, но в мноооого случаи това е единствен компромис хем да не ти стъжнят живота изкукалите сръдливи баби и дядовци, хем да е кръстено детето както ти искаш...

# 197
Вихър.
Като за кон ми е

# 198
  • Пловдив
Преди години на познати им се роди момиченце. Решиха да я кръстят Анелия на двете баби (Ана и Нели), да ама не Нели (от Недялка) е свекървата и тя трябвало да е отпред. Кръстиха детето Нелиана

# 199
  • София
Позната на майка ми искала да кръсти дъщеря си Нина, на майка си (действието се развива някъде началото на 90те). Да де, ама бабата се запънала, че не е Нина, а Николина (всички винаги и викали Нина). Добре, значи детето ще е Николина, на галено - Нина. Да де, ама бабата пак се запънала, че не си харесвала цялото име, затова навсякъде се представяла като Нина. Затова детето (което сигурно вече има свои деца) бива записано Нина-Николина. И това не е певицата, въпреки че тогава може би е била популярна Simple Smile

Едит - изрично звъннах на майка ми да потвърди историята и каза, че момичето навсякъде се представя като Нина Simple Smile

# 200
Мъжът ми искаше да кръстим детето Персефона. До момента друга Персефона не познавам, жив човек имам предвид, не от митологията.

В едно предаване имаше една Пепинка, чийто син се казваше Гълъб. Винаги съм си мислела, че ако имаш някакво ужасно или странно име, няма да искаш да причиниш същото на детето си, ама явно не всички са на това мнение.

# 201
Имах колежка Пенка, която мразеше името си и се представяше с друго, но кръсти сина си Йосиф.

# 202
Мъжът ми искаше да кръстим детето Персефона. До момента друга Персефона не познавам, жив човек имам предвид, не от митологията.

В едно предаване имаше една Пепинка, чийто син се казваше Гълъб. Винаги съм си мислела, че ако имаш някакво ужасно или странно име, няма да искаш да причиниш същото на детето си, ама явно не всички са на това мнение.
Всеки луд- с номера си!
Аз имах колежка Петя.
Представяше се като Петрана- много постно било другото Joy

# 203
  • Пловдив
Аз съм съгласна за Петя и Петрана.
Петя ми звучи явно незавършено.

_____

Има и още пО от Нелиана. Нелиан е бивша колежка на ММ.
Като чуя за изгъзици с Нели и взе се сещам за оня виц за Гертруда и Корнелия - на дядото, герой на труда, и на сватята Нели, която е малко к**ва.

# 204
Stuck Out Tongue Winking Eye
Петрана - това е доста постно въображение.
Петруна, Пепина, Пелагия, Персефона, Палма, тц тц тц.

# 205
  • София
Майка ми е Петя, никога не съм си мислила, че е незавършено. Тя самата цял живот твърди, че е кръстена на баба си Пена, въпреки че баща и беше Петър Simple Smile

# 206
Алексиана
Роселина
Мъстън
Рюмана
Неша
Ефросиния
Елда
Ивилина
Елдора
Естислав
Иглена
Луксана
Момяна
Руденко
Поляна
Савена
Толстой Балкански
Хелия
Юриана

# 207
  • Пловдив
Stuck Out Tongue Winking Eye
Петрана - това е доста постно въображение.
Петруна, Пепина, Пелагия, Персефона, Палма, тц тц тц.
Е, чак толкова вече става хищно.

# 208
Мъстън, Хелия и Неша - много вероятно мюсюлмански.

# 209
  • Най-красивата страна
Елеана и Хелия са гръцки имена

Амира е мюсюлманско

Арина
1.гръцко име-,,най-добрата,,
2.име на тракийска богиня на слънцето

Ефросина,ия-гръцко име,означава ,,радост,, ,,веселие,,

Дъщеря ми има съученичка Аврора,името се приема нормално.

Циталия
Ведра
Бърза
Грамен
Дъга
Елесия
Латина
Куртезия
Небесна
Надежден

Общи условия

Активация на акаунт