Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 10 252
  • 182
  •   2
Отговори
# 150
  • Melmak
Момичета, какво мислите за тази количка?

https://www.ozone.bg/product/detska-kolichka-easywalker-zoey-almond-taupe/

# 151

Лично не съм я бутала, но съм я виждала в действие и се движеше доста добре. Леко на височко ми се видя коша така че ако с твоя ММ не сте особено височки може би няма да ви е удобна.

Рошко, аз имам питане относно количка skip 3 на redsbaby - в София в магазина дали я има изложена и ако да в кой цвят/цветове?

# 152
Здравейте. На Anex IQ може ли да се повдига коша и седалката с адаптери? Много ниска чи се вижда.

Има адаптори за коша, повдигат го с 10 см.
Аз съм 1.80 висок и не бих казал, че ми е неудобно нисък без тях.

# 153
  • Melmak
Признавам, че я видях в действие при една майка в бриколаж днес. Много ми допадна, бебето беше малко, лежащо положение.

Аз съм 1,70, мм е 1.80. Не сме дребосъци, едри сме си.

# 154
Признавам, че я видях в действие при една майка в бриколаж днес. Много ми допадна, бебето беше малко, лежащо положение.

Аз съм 1,70, мм е 1.80. Не сме дребосъци, едри сме си.

Аз също я заглеждах тази количка и даже питах за мнения малко по-назад в темата, но никой не отговори 😀 Мисля, че е сравнително нов модел и все още не е твърде масова.

# 155

Ние си взехме такава, но все още не сме я вкарали в експлоатация понеже нашата бебка се бави. Има доста функции за регулиране на дръжката, коша, седалката за след 6 месеца, сенниците. Височината на коша се регулира и не са нужни допълнителни адаптери. Взехме я от магазина на Бебемакс и ни дадоха да я тестваме по неравен терен и ни се стори добре, не е голяма, но не е и от най-леките колички (мисля, че е около 12 кг с коша/седалката).

Сега има и по-нов модел на Harvey, който го пуснаха буквално преди 2-3 седмици. Той също не изглежда зле и е на сходна цена. Може да следите Bebemax понеже те пускат добри оферти с количка, столче и база за столче.

# 156
  • Melmak
Много ви благодаря! Ние чакаме бебето в началото на април, но просто като видях тази количка и очите ми останаха…

# 157
В сравнение с моята количка (bugaboo fox cub), която прилича на трактор Satisfied zoey-то е доста елегантно и определено хваща окото. 12кг за количка не са зле и давам +1 за терена в бебемакс. Моята количка като я бутах на техния терен с бебе кукла 7кг доста истински се усети и сега вече като карам моето бебе 8кг+ определено потвърждавам, че е същото Smiley

Идете да я бутате задължително. С бебето кукла вътре определено ще придобиете добра представа дали това е вашата количка или не Smile

Редактирам се съвсем набързо. Сега като загледах количката ето това ми направи много добро впечатление:
Скрит текст:
Моя малчо скоро навършва 4 месеца, но коша за новородено му умалява, както на дължина така и на кг и имаме още макс 2-3 седмици с него. И понеже коша за 6+ на моята количка не може да застава в такова легнало положение сега си търся друга количка, която да го има Satisfied Така или иначе ще ни трябва травъл количка, защото доста ще пътуваме, но не мислех че толкова рано ще трябва да гледам за такава Sweat Smile
Та накратко отчитам го това изцяло легнало положение на коша за + в zoey-то.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:38 от ni.tray

# 158
Ние сме я поръчали и я очакваме края на декември да дойде. В момента е на промоция в Айко 1280 лв

# 159
Здравейте, след доста обикаляне, тестове и нз колко изгледани видеа, за момента се спряхме на Nuna Triv Lx. Мен обаче малко ме гложди това, че количката е доста лека и се чудя дали ще се движи достатъчно гладко и комфортно за бебето, въпреки новите по-големи колела. Другата, която заглеждам, е Uppababy Cruz V3, но тя е доста по-танковидна Simple Smile и няма напълно легнало положение. Материите на Нуна-та също ми допадат доста повече. Ако някой има впечатления от тези колички, ще се радвам да сподели Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 10:07 от JaMbaLaYa

# 160
  • Ю Ес ъф Ей
Писал съм по-горе за Uppababy Cruz V2. Ако имаш конкретни въпроси, мога да отговоря за този модел. Не ми се вярва V3 да е чак толкова по-различен.
На мен ми харесва, че се маневрира много лесно и като цяло е лесно да се сгъне и разгъне. Аз съм сгъвал и дигал с една ръка като държа бебока в другата, а не е като да съм културист. Simple Smile Жена ми я качва без проблем в багажника. Някак си линиите са "изчистени". Но аз друга количка не съм ползвал за да сравня.
Между другото миналата седмица се загледах в количките в помещението в нашата градина. Може би половината количка бяха Cruz или Vista. Simple Smile
Nuna и Uppababy като цяло са най-популярните колички от високия клас в САЩ. Ние се колебахме между двете и избрахме Uppababy защото приятел имаше такава, който я препоръча, а и беше избрана за най-добра универсална количка в Wirecutter.
Взехме и кошче, защото наистина няма напълно легнало положение, което след 5 месеца вече ни е безполезно.

Допълнение: Има значение и как си пасват количката и столчето за кола. Ние бяхме взели Chicco keyfit 35, като доста изпитана марка и като избирахме количка аз проверявах дали си пасват. Chicco-то може да се качва на Uppababy Cruz V2 с помощта на адаптер, който е доста сигурен.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 16:01 от Татко Непохватко

# 161
Ние също се спряхме на nuna triv lx, и двамата сме високи (170 и 198) и ни пасна, отделно за мен е лека и удобна, доста по-издържлива изглежда от triv next. Чакам я да дойде от Германия и ще дам и реален отзив, там беше на по-добра цена от тук и то с all season set.

# 162
От кой немски сайт я поръчахте на по-добра цена? Аз също пазарувам доста от там и бих се възползвала. Иначе в момента в Рая  има 20% офф с код за поръчки над 1500, та се връзва добра цена и там.

# 163
Аз бях сигурна, че Easywalker ще ми хареса. Тествах Harvey, Zoey и Bugaboo Fox Cub(и то на шега, защото визуално Bugaboo не е моето нещо, но Easywalker-ите ми се сториха тромави) с тежест и на терен в Бебемакс. Ами Bugaboo-то се усещаше много по-лека и маневрена, та в крайна сметка взехме него 😂 Силно препоръчвам, който има възможност, да пробва с тежест и на терен. Bugaboo се справи доста по-добре и на терена.

# 164
Значи правилния избор съм направила 😁 Така де, вече детето е на лице и почти 4 месеца го бутаме в bugaboo fox cub на истински терен, но ми беше интересно и zoey-то как се справя - поне сега, защото тогава толкова се бях вторачила в cub-а, че друго нищо не исках да бутам 😂 Мога да кажа, че много добър избор сте направили Мокингбърд 😁

Общи условия

Активация на акаунт