Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 4 307
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
  • 🌊
Обърнах с хастара предишната тема и изкарах към 55 споменати модела, но имам въпрос. Понеже са или 2в1 или 3в1, има ли някакво друго предимство да се вземе столче за кола в комплект освен, че се спестява време и ровене на родителя?

# 31
За нас беше предимство от гледна точка на това, че има опция столчето да се поставя от колата директно върху шасито на количката.

# 32
Рошко, ако чете, би ли споделил мнение за новата Инглесина Куид 3? В сравнение с Joolz Aer и Bugaboo Butterfly може ли да се направи?
На много ми допадна от ревютата.

Или някой друг, ако вече я е взел какви са впечатленията.

# 33
  • Варна
Рошко, ако чете, би ли споделил мнение за новата Инглесина Куид 3? В сравнение с Joolz Aer и Bugaboo Butterfly може ли да се направи?
На много ми допадна от ревютата.

Или някой друг, ако вече я е взел какви са впечатленията.

Joolz Aer+ е с 299 лв. по - скъпа.
За разлика от Inglesina Quid 3, Joolz Aer няма включен предпазен борд, предлага се отделно.
Inglesina Quid 3 няма торба за пренасяне в комплекта (в случай, че е нужна).
Сгъването е аналогично, но по мое мнение, без да съм използвал, регулирането на седалката на Joolz Aer с този цип няма да е най - добрия вариант. При регулиране първо ще ляга едната страна, после другата, което не вярвам да е забавно за едно спящо дете.

Bugaboo Butterfly е по - тежка с почти 1 кг. и с 320 лв. по - скъпа.
За разлика от Inglesina Quid 3, Bugaboo Butterfly няма включен предпазен борд, предлага се отделно.
Inglesina Quid 3 няма дъждобран, който е включен в компекта на  Bugaboo Butterfly (в случай, че е важно).

Аз бих предложил освен горните да разгледате и RedsBaby Skip3 като опция.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 23:00 от РОШ_

# 34
Някой ползвал ли е количка CAM,по-специално Cam techno babila, но като цяло събирам мнения за марката 😁

# 35
Здравейте, спряли сме се на cybex e-priam, въпроса ми е ако столчето за кола е друг модел на cybex може ли да се ползва за количката, трябва ли да се закупуват някакви адаптори за да пасне, понеже в сайтовете не съм виждала.

И също искам да попитам откъде излиза най-изгодно намирам e-priam модела само във вис виталис и рая тойс (от българските сайтове)

# 36
Не съм запозната с e-priam, но по принцип, за да пасне столче върху шасито трябват адаптери дори при Balios-a, ако се вземе 3в1 със столче за кола отново се слагат с адаптери, за да се закачи.

Иначе във Вис Виталис излиза изскачащ прозорец за абониране за бюлетин и код за 10% май при първа поръчка, та може евентуално да свали цената.

# 37
От България най-изгодно с Рая Тойс. Те са официалните вносители. Не знам дали важи за е-приам, понеже на стандартните им отстъпки платинум сериите не са включени,но споделям все пак.
 С код VIP13, за покупка над 2000лв имате 13% отстъпка, за физическия магазин също, изисква да сте регистриран клиент.
Има малко по-евтини варианти в немските сайтове, но огромният минус за мен лично е, че при евентуална рекламация е голяма занимавка за изпращане до Германия и обратно. Преценете си риска.
Столчетата са съвместими с всички модели техни колички, трябва ви подходящи адаптери , които търсите според количката.

# 38
Аз започнах да се отказвам от е priam избора си и клоня към bugaboo fox 5. Някакси не върви да имаш само 2 г. гаранция, да ти се бели кожата на дръжката толкова масово (дори при пазени колички) и да ти скърца количката чат пат за тази цена. Да, харесва ми е частта, но не съм и с двигателни проблеми или трудноподвижна. Клоня към bugaboo fox 5, ако има отзиви ще се радвам 🥰

# 39
Търся мнения за Easywalker Zoey.

# 40
Някой пазарувал ли е от сайта raiigrachky.bg/Rajhraciek.sk? Търся отзиви за него, но не откривам 🤔

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 08:31 от ~Mockingbird~

# 41
Аз започнах да се отказвам от е priam избора си и клоня към bugaboo fox 5. Някакси не върви да имаш само 2 г. гаранция, да ти се бели кожата на дръжката толкова масово (дори при пазени колички) и да ти скърца количката чат пат за тази цена. Да, харесва ми е частта, но не съм и с двигателни проблеми или трудноподвижна. Клоня към bugaboo fox 5, ако има отзиви ще се радвам 🥰

Аз съм с bugaboo fox cub, но държах да бутам и fox 5, за да видя коя от двете ще ми е по-удобна. Щом съм взела cub избора е ясен 😁 Но fox 5 в никакъв случай не е лоша количка. Доста по-модерна, сенника е по-хубав, има адаптори за височина, които cub няма, мястото под количката мисля също е по-голямо. Това което ме отказа беше тежестта - 1-2кг е разликата по мой спомен, но като сложих бебето кукла във fox 5 и като минах през терена (бях в бебемакс) прецених че не е за мен. Няма да сбъркате ако си я вземете - стабилна количка е. Те са сходни cub и fox 5 и съм много доволна от избора си.

# 42

Аз съм с bugaboo fox cub, но държах да бутам и fox 5, за да видя коя от двете ще ми е по-удобна. Щом съм взела cub избора е ясен 😁 Но fox 5 в никакъв случай не е лоша количка. Доста по-модерна, сенника е по-хубав, има адаптори за височина, които cub няма, мястото под количката мисля също е по-голямо. Това което ме отказа беше тежестта - 1-2кг е разликата по мой спомен, но като сложих бебето кукла във fox 5 и като минах през терена (бях в бебемакс) прецених че не е за мен. Няма да сбъркате ако си я вземете - стабилна количка е. Те са сходни cub и fox 5 и съм много доволна от избора си.
точно днес бях в бебемакс, пробвах я и много ми хареса, пробвах и приам, но има едно усукване, което не ми допадна. Дизайнът на приам е по-красив, но фокса има по-дълга гаранция, по-устойчива и повече ми пасна. Търсих и easywalker heavy но я нямаха (от октомври месец)

# 43
Здравейте, не намерих скорошна такава тема.
Ще имаме породени дечица с разлика две години и търся съвет от майки с опит какво биха препоръчали - нова количка за породени или само борд?
Имам опит с бебеносенето и в началото мисля, че ще се справя така, но лятото става много горещо и ми се иска бебето да си се шири и да му е прохладно. До местния парк стигаме по натоварени улици и нанагорнище, не си представям да бутам количка с една ръка, а с другата да водя доста енергично двегодишно.
Благодаря предварително!

# 44
Здравейте! Някой има ли мнение за Cosatto Giggle 4 (5 in1) или въобще за Косато като марка? Намерих страхотни оферти в Амазон, но за съжаление не я намирам в близките магазини изложена за тест, като на някои места споделиха за проблем с летния кош при по-старите модели, при които бебето не може да бъде в изцяло легнало положение. Това не ми се струва, че е проблем при Гигъл 4, но не мога да съм сигурна, ако не видя на живо или някой ползващ не сподели. Търся лека и ниска количка, по възможност комбинирана със зимен и летен кош, столче за кола с изофикс, добър сенник за всякакво време, възможност за сваляне на текстила и пране, телескопична дръжка. В магазините сякаш масово са се наговорили да предлагат 3-4 модела, с които имат сключен договор за представителство, и да те убеждават да купиш от тях точно. Съответно цените са с 2-3 пъти надценка отгоре и то за 2в1, като с допълните аксесоари става над 2к лв. Струва ми се прекалено. Масово няма новите модели на Hauck и Kinderkraft, за ABC Design въобще да не споменавам. Харесала съм и два модела на Хоук и Киндеркрафт от Амазон, ако някой може да сподели мнение и за тях, ще се радвам, но засега косато офертата ми се струва най-пълна и изгодна.

Общи условия

Активация на акаунт