Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 4 331
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Под лесно сгъване какво имате предвид? 😁 С една ръка или?
Не с една ръка, но да не се налага да прибягвам до кански усилия, за да я сгъвам, за да я сложа в багажника.

Иначе за по-лека и с големи гуми, като се има предвид нашите тротоари, то някакви паянтови гуми няма да издържат, от друга страна, ако количката е 15 кила, ще е доста непосилно да я нося

На нас днес ни пристигна Anex Eli (2 в 1). МНОГО съм доволна. Още в магазина на Baby Galyx я тествахме обстойно, а днес като дойде я и сглобихме. Бих казала, че е изключително лесна за сгъване/разгъване (аз съм много зле с такива неща). Лека е (10кг), супер лесна за употреба с интуитивни механизми. Другото ми сравнение е Cybex Balios и бих казала, че тази на Anex за мен лично е в пъти по-добра. С еко кожа е, което според мен прави поддръжката много по лесна.
Бяхме във Вис Виталис и може би тези на Joolz ми харесаха също, както и Uppababy Cruz, но не мога да дам по детайлен отзив, тъй като не сме ги тествали и гледали обстойно.  

За нас беше важно да е лека, лесна за сгъване и поддръжка.
Uppababy Cruz v2 аз я разгъвам с една ръка. За сгъването й си трябва две ръце понеже отключващият механизъм за сгъването е от двете страни. И гумите са големи. На мен не ми е тежка, но това е относително.
Една от най-добрите покупки, които сме правили за бебока.
Радвам, се че не взехме по-голямата Uppababy Vista, понеже и Cruz си взема сериозно място в нашата кола.

# 76
Здравейте, къде във Варна или Бургас мога да видя количка Venicci Upline? В Бебемакс я имат само онлайн.
Също така ще съм благодарна, ако някой я има да сподели мнение дали е лека и маневрена. Досега ми хареса Tutis Uno 5.

Благодаря предварително!

# 77
Здравейте, къде във Варна или Бургас мога да видя количка Venicci Upline? В Бебемакс я имат само онлайн.
Също така ще съм благодарна, ако някой я има да сподели мнение дали е лека и маневрена. Досега ми хареса Tutis Uno 5.

Благодаря предварително!
Upline e тежка, за това взех claro. Вече е на 10тина излизания и съм много доволна. Като минем на летния кош ще споделя повече

# 78
  • Бургас

Благодаря предварително!

Вижте и в магазин Синди

# 79
Здравейте, момичета. Спряли сме се на две колички Uppababy Cruz и Anex Nuna.
Това, което ни е важно е да е удобна за бебчето и да е проходима по софийските улици. Uppababy също така много ни впечатли и с големия си багажник и ни казаха, че материята на лятната количка не се цапала , защото е направена от специален плат.
Нуната ми хареса също, защото е по-лека и лесно се затваря, но пък в нашия блок имаме пространство за оставяне на колички и колела и може би няма да се наложи постоянно да я отварям и затварям.

Общи условия

Активация на акаунт