Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 10 295
  • 182
  •   1
Отговори
# 120
Giggle 4 не смятам, че е паянтова. Даже на живо е доста тежка, предвид компактните си размери. И кошът, и седалката са доста теснички визуално. Иначе е красива.

# 121
Точно паянтова изглежда. Имаше клип на английския сайт на марката, където една дама я подмяташе с двата пръста все едно е от хартия 😀

Ние взехме такава и определено не бих я определила като паянтова, даже е доста стабилна в сравнение с това, което пробвахме преди това и предвид факта, че искахме да е максимално лека, маневрена и здрава. Все още не е ползвана дълготрайно от нас обаче, но мои близки с по-старите версии винаги изтъкват здравината. Доста е удобна, но пак казвам - още не сме я тествали достатъчно и нищо не е на 100%.

# 122
Здравейте, може ли да споделите мнение за тази количка: https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebes … -five-mokka-muuvo ?

# 123
  • Бургас
Здравейте, може ли да споделите мнение за тази количка: https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebes … -five-mokka-muuvo ?

Ние сме с Muuvo quick Boho, страхотна ми се стори. Маневрена и лека. Много по-удобна ми беше от Сайбекс. Чакаме господина декември и тогава ще мога да дам повече инфо

# 124
Здравейте! Очакваме второ дете през април. Първото също е родено през април преди няколко години, съответно сега знам какви грешки направихме с първата количка и какво не искам да повтарям.

Задължителни изисквания са:
- голям сенник на бебешкия кош, защото цяло лято ще сме с него, а нямам сенчест парк наблизо Simple Smile
- голям багажник, за да събирам джунджуриите на каката
- качествен и удобен зимен чувал за седалката, защото декември / януари вече ще я ползваме, и не искам бебока да мръзне като кака си едно време.

Бих се радвала да има съвместима кошница за кола, която да може да се монтира върху шасито, когато сме някъде за набързо (напр. преглед при личен лекар, слизане до магазина и т.н.)

Не държа толкова да е най-леката, аз съм доста едра жена и имам сила, а и няма да я качвам/свалям никъде на ръка. Не държа и да я пробвам на живо в магазин, стига да има добра репутация и потвърдено положително мнение за нея.

Бях си поставила и финансов лимит, но след седмици гледане по сайтовете и четене на мнения тук, май и това отпадна.. Та има ли такова животно, някоя мама да е закупила такава количка, или да е ползвала преди? Прекалено много ли искам Flushed

# 125
Здравейте! Очакваме второ дете през април. Първото също е родено през април преди няколко години, съответно сега знам какви грешки направихме с първата количка и какво не искам да повтарям.

Задължителни изисквания са:
- голям сенник на бебешкия кош, защото цяло лято ще сме с него, а нямам сенчест парк наблизо Simple Smile
- голям багажник, за да събирам джунджуриите на каката
- качествен и удобен зимен чувал за седалката, защото декември / януари вече ще я ползваме, и не искам бебока да мръзне като кака си едно време.

Бих се радвала да има съвместима кошница за кола, която да може да се монтира върху шасито, когато сме някъде за набързо (напр. преглед при личен лекар, слизане до магазина и т.н.)

Не държа толкова да е най-леката, аз съм доста едра жена и имам сила, а и няма да я качвам/свалям никъде на ръка. Не държа и да я пробвам на живо в магазин, стига да има добра репутация и потвърдено положително мнение за нея.

Бях си поставила и финансов лимит, но след седмици гледане по сайтовете и четене на мнения тук, май и това отпадна.. Та има ли такова животно, някоя мама да е закупила такава количка, или да е ползвала преди? Прекалено много ли искам Flushed

Нашето Косато Гигъл 4 почти отговаря, но го взехме от немския Амазон (5 в 1). Това, което може би не отговаря, е липсата на много голям сенник при зимния кош. При летния има такъв, затваря се почти до края.

# 126
  • Dublin

Нашето Косато Гигъл 4 почти отговаря, но го взехме от немския Амазон (5 в 1). Това, което може би не отговаря, е липсата на много голям сенник при зимния кош. При летния има такъв, затваря се почти до края.

Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в разговора, но избирам в момента колички и доста клоня към Косато. доволни ли сте от Гигъл 4? Лесно ли се сгъват?

# 127
Купихме си абсолютно същата преди седмица, и на двамата ни беше удобна за вдигане/сгъване, маневрена, ММ  е доволен от амортисьорите. Обиколихме някои от големите магазини и като цяло това беше количката, която отговори на всичките ни изисквания + цената беше по-ниска сравнение с другите модели които харесахме.

# 128
И аз се интересувам от обсъждането на Cosatto Giggle 4. Поръчахме ето този комплект от озон, но никъде я нямаше в наличност и не сме я виждали на живо - https://www.ozone.bg/product/cosatto-ct5878-giggle-4-spot-on-cha … uval-isofix-baza/

Живот и здраве очаквам бебче началото на 2026, което значи, че ще минем от зимен на летен кош в разгара на лятото.

# 129
Дарби, здравей и тук! Разгледах тази количка, Muuvo Quick Five, допадна ми доста на описание, външен вид и функционалност. Видях, че магазинът е в Младост 1, ние живеем в съседен квартал и мисля тези дни да карам мъжа ми да я видим на живо. Ще споделя отзиви след посещението.

Косато Гигъл 4 ми беше фаворит доскоро, особено заради целостта на комплекта, рядкост са комплектите с включена изофикс база. В последствие се отказах от него. Имам наблюдения от по-стар модел Косато на една позната. Оплакваше се, че зимният кош бързо е отеснял за бебето й, помня че още на 5м. го премести в седалката. После пък се оплакваше, че детето много се поти в нея, слагаше някакви чаршафи и т.н. Simple Smile Иначе аз в онзи период бях с едно евтино и скърцащо Чиполино и просто бях влюбена в нейното Косато, въпреки недостатъците, които тя изтъкна.

# 130
  • 🌊
Някоя получавала ли е количка с ИнТайм? Влязох да прочета малко за тях и сега от мненията съм на леки нокти дали всичко ще е наред.
Очаквах доставчика да е Спиди.

# 131
Количка не, но други неща съм получавала с тях и всичко е било наред. Коректни са.

# 132
Относно коша за новородено, ние също го ползвахме до средата на 4я месец. Не защото ни беше малък, а защото така ни препоръча физиотерапевтката и в последствие ЛЛ. Тя и сега ще се побере в коша за новородено, но в него  освен небе и листа да гледа, друго не може, а тя искаше да наблюдава какво се случва около нея.  Aeromoov имат подложки и за колички против изпотяване.

# 133
И ние на 4м и седмица преместихме на седалката за 6+ по препоръка на ортопед и на ЛЛ, въпреки че още се побираше в коша. На положение на 45⁰ или легнало като заспи. Като беше в коша плачеше, беше нервен, опитваше да се поизправи, не искаше да има свален сенник, а откакто сменихме вече месец и половина не е плакал на разходка, много е щастлив да се оглежда.

# 134
Да, забравих да спомена, че и ние я возехме на 45 градуса. Коша за новородено се ползва сравнително малко време. Моят съвет е да изберете количка, която да Ви е удобна. Повечето комбинирани колички са тежки. Понеже аз трябва да я нося по стълби на ръка и се наложи да вземем друга.

Общи условия

Активация на акаунт