Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 10 308
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
  • 🌊
На мен ми казаха, че Комсед май имали нещо през декември, но хич не звучеше сигурно.
Иначе избрахме количка, задължително ще вземем дъждобран и непромокаем протектор, но се чудя дали трябва комарник и сенник. Чакам да видя какво ще стане с ЧП.
За Варна - много голям плюс за магазини Рошко и Сладури.

# 106
Благодаря, момичета. Ние сме се спрели на Мелио-то. Аз съм нисичка и не са много количките, които да са подходяща за моите мини размери по отношение на височина. Другата опция ми беше Nuna, но е с 400лв нагоре. И двете ги няма в BabyGarage. И в Рошко гледах, но са ми високи Inglesina-та.

# 107
Ние сме с лятно бебе и за 5м сме ползвали дъждобрана веднъж, а комарник и сенник всеки ден за няколко месеца. Зависи какъв е самият сенник на количката, че нашият се оказа къс (Cybex Balios) и не можахме да минем без допълнителен, защотo бебето плачеше като му блесне в лицето, а самият сенник на коша въобще не успяваше да му скрие лицето.
Комарникът на всяка разходка го слагахме, а особено в паркове и морската (и ние сме във Варна), защото ако спрем на някоя пейка и всички комари, пчелички, мушички се лепяха.
На Сайбекс оригинални съм взела двата дъждобрана (на коша за новородено и за лятната 6+, защото уж исках да си пасват плътно, отвори за дръжки да са точно, дупчиците за проветряване да не е като в парник съвсем, прозорчетата отпред), стойката за чаша и зимен чувал, който въобще не ми хареса и оставаме за резерва, когато пера другия и си ползваме този на Voksi, който беше препоръчан от Рошко - в него досега не ми се е потял, спокойно му е и му е свободно.
Допълнителен сенник взех на Reer, а комарник на Cangaroo - онези с банелите, защото не падат над количката, а ако искаш да стигнеш до бебето само дърпаш ципа, а не вдигаш целия комарник. За столчето за кола взех някакъв универсален дъждобран за столчета пак на Reer и обикновен комарник с ластик само.
Единствено подложка против изпотяване още не мога да избера, но със сигурност ще ни трябва - малкият 2 пъти е сядал в 6+ седалката без чувалчето и то на 4м сега октомври в сравнително хладни дни, а не е бил и навлечен - за 10мин гърбът му стана вода.

# 108
Здравейте! Може ли мнения за CHIPOLINO Комбинирана количка 3в1 МАРБЕЯ Оазис?

# 109
Помислете за безопасността на бебето и инвестирайте в нещо качествено. Толкова е нестабилна, че първото ми дете с колани щеше да се изсули на стълбите. Смърдящи платна на лепило, евтини материали. Всъщност за  500 лв. 3 в 1 няма кой знае какво да се очаква.

# 110
Търся отзиви за Anex IQ Premium. Визуално много ни хареса, а и като цяло за марката прочетох доста позитивни мнения тук, но дали конкретния модел има някакви минуси, които евентуално биха ни отказали? 🤔

# 111
Здравейте, момичета! Тъй като вече сме се спрели на модел (Tutis), но се колебая между текстил и кожа, кой вариант бихте предпочели вие? С оглед на по-лесна поддръжка, да не запарва и тн.

# 112
Търся отзиви за Anex IQ Premium. Визуално много ни хареса, а и като цяло за марката прочетох доста позитивни мнения тук, но дали конкретния модел има някакви минуси, които евентуално биха ни отказали? 🤔
На нас всичките ни колички са Anex - тотално влюбени сме в тях и сега с второто дете пак ще си ги използваме. Имаме Anex M Type, Air Z и сега се чудехме много между IQ и Flo, но в крайна сметка се спряхме на Flo. И двамата с мъжа ми сме високи и IQ ни идва много ниска (12см е разликата с Flo). Иначе плюсът е, че е всичко в едно, което определено е супер удобно. Въпросът е колко често ще искате да сменяте конфигурациите. Но пък IQ определено има по-голям багажник от другите, което е голям плюс, защото раниците към количките са малки. Накратко - която и количка на Anex да изберете, няма да сгрешите. Вижте ги на живо, тествайте хубаво и преценете кое ви е приоритет.

# 113
На нас всичките ни колички са Anex - тотално влюбени сме в тях и сега с второто дете пак ще си ги използваме. Имаме Anex M Type, Air Z и сега се чудехме много между IQ и Flo, но в крайна сметка се спряхме на Flo. И двамата с мъжа ми сме високи и IQ ни идва много ниска (12см е разликата с Flo). Иначе плюсът е, че е всичко в едно, което определено е супер удобно. Въпросът е колко често ще искате да сменяте конфигурациите. Но пък IQ определено има по-голям багажник от другите, което е голям плюс, защото раниците към количките са малки. Накратко - която и количка на Anex да изберете, няма да сгрешите. Вижте ги на живо, тествайте хубаво и преценете кое ви е приоритет.

Много благодаря за отговора! Да, утре ще отидем до магазина на Бейби Галикс във Варна и се надявам да ги има изложени, за да ги разгледаме (IQ и Flo).

# 114
Здравейте! Искам да попитам дали anex Eli има дълбок сенник?

# 115
Дъщеря ми се колебаеше точно между Фло и IQ премиум, ходихме в Стара Загора, видяхме ги на живо, консултантката беше уникално подготвена и полезна, избра втората и е супер доволна. Плюсовете, които надделяха- Фло е по тежка и няма бъги версията на  IQ премиум, купиха някакви повдигащи приставки и е супер като височина. Засега я ползва само със зимния кош, много е доволна, много е красива количката, маневрена и най- важното, лесна за сгъване и прибиране в кола, защото при нея това е  много важно

# 116
В Бебемакс са получили новото Харви. Знам, че имаше хора от темата, които също чакаха да го видят.

# 117
Здравейте, с мъжа ми се колебаем между тези две колички - Чиполино Елит 3в1
https://visvitalis.bg/product/chipolino-detska-kolichka-3-v-1-el … amisu-kket02502tr

И Cosatto (която аз чувам за пръв път и почти няма къде да се види на живо, но мъжът ми се е запънал за нея)
https://visvitalis.bg/product/cosatto-bebeshka-kolichka-giggle-4 … -ct5819-new024364

Дали се намира някоя мама с мнение поне за едната? Ще съм много благодарна.

# 118
  • 🌊
Косато-то го бях загледала и аз, но се отказах.  В предишни теми я описваха като страшно паянтова

# 119
Точно паянтова изглежда. Имаше клип на английския сайт на марката, където една дама я подмяташе с двата пръста все едно е от хартия 😀

Общи условия

Активация на акаунт