Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 11 017
  • 208
  •   2
Отговори
# 195
И на мен ми се видя доста тежка и се отказах.

# 196
  • Варна
Благодаря Рош за разясненията. А модела аптика елемент ще има ли в България?

Не е проблем да бъде доставена.

Интересен факт е, че тази количка се произвежда и за някои други марки, като:
https://www.dior.com/en_bg/fashion/products/5SBL51STR4_Y38I

А другия модел Inglesina Electa се произвежда за така нашумялата напоследък марка Loro Piana Relieved
https://ii.loropiana.com/en/gifting-idea/kids/loro-piana-strolle … AYASAAEgLOkPD_BwE

# 197
  • 🌊
Рош, при нас магнитното закопчаване се оказа още едно от важните неща, които наклониха нещата я полза на Аерон-а ни.

Не е нещо голямо, но е страшно удобно, защото се работи лесно със всичките "проветрялници" и си застават на мястото. Примерно при Нуна, която също пробвах го нямаше това и беше малка битка да се намести и да остане в положение.

# 198
  • Варна
Рош, при нас магнитното закопчаване се оказа още едно от важните неща, които наклониха нещата я полза на Аерон-а ни.

Не е нещо голямо, но е страшно удобно, защото се работи лесно със всичките "проветрялници" и си застават на мястото. Примерно при Нуна, която също пробвах го нямаше това и беше малка битка да се намести и да остане в положение.

..проветрялници ..
Не съм сигурен, че разбрах Flushed
Може ли малко по - подробно. Благодаря предварително!

# 199
  • 🌊
Шегувах се със всички отделения с меш мрежа, които имат някои модели.

# 200
  • Варна
Шегувах се със всички отделения с меш мрежа, които имат някои модели.

Аз мисля, че АфРоДиЗиаЧкА има предвид магнитно закопчаване на коланите.
За него не мога да кажа доколко е удобно и колко може да липсва.
Имаме един модел с такова закопчаване в магазина и на мен лично не ми е мн. удобно, но предполагам е въпрос на свикване.

# 201
Здравейте, някоя мама притежавала ли е cybex eezy s twist + 2 или melio carbon? Все още не съм ги намерила налични и двете в магазин, за да сравня на живо. Харесаха ми, че са компактни и не толкова тежки. При Мелио обаче видях, че е до 15кг, докато другата 22кг и е малко по-труден избора. Ще се радвам на обективно мнение 😊

# 202
Аз съм с Melio Carbon. За мен е количка за мол 😀, но само тя и Nuna Ixxa отговаряха на моите изисквания . Трябваше ми максимално лека, защото нося количката с детето в нея по стълбите . Не говоря за 3-4 стъпала, а за повече. Второто условие беше да става за ниски хора. На повечето летни колички, които гледахме дръжката не се регулираше и едва ли не с вдигнати ръце трябваше да я бутам. Тази леко спада на долу дръжката и идва на по-ниско. Има голям сенник и проветриво гръбче, но ние я взехме ноември и не съм я тествала лятото. Справя се прилично с неравностите навън, но се “спъва” на някои неравности. Не съм я тествала на силен вятър и сняг.  Преди това бях една на Joie много по-тежка и ми беше по-трудна за управление и минаване на същите неравности. В квартала ни често бордюрите са високи и се налага да свалям количката като я вдигам и пренасям.

Аз не съм сигурна, че малката ще се вози още много в нея. Сега издържа едни 20-30 минути в нея и до там. Проходили не се знае дали ще е и до возене. Пък и 15лг не ми се струват малко, но може би миналите по този път ще дадат информация.

Ако не бъркам двете колички ги имаше във Вис Виталис на бул. България , след Bulgaria Mall. Не знам дали ги има налични още .

# 203
  • Русе
Здравейте, някоя мама притежавала ли е cybex eezy s twist + 2 или melio carbon? Все още не съм ги намерила налични и двете в магазин, за да сравня на живо. Харесаха ми, че са компактни и не толкова тежки. При Мелио обаче видях, че е до 15кг, докато другата 22кг и е малко по-труден избора. Ще се радвам на обективно мнение 😊

С easy s+2 отгледах големия ми син от 10ти месец. Направо се родих с нея.  Големи гуми, голям багажник, хубава висока дръжка (171см съм висока) лека, компактна,великолепна. Чакам да се стопи снега и ще я вадя и за бебчето ми,което още няма 10м.
За мен е проходима и удобна,  ползвам я на всякакъв терен и съм ездач на дълги разстояния. Зимата, която изкарахме с нея също не беше проблем,  в поледица също съм приспивала баткото. Имах универсален чувал на Кика бу.

# 204

С easy s+2 отгледах големия ми син от 10ти месец. Направо се родих с нея.  Големи гуми, голям багажник, хубава висока дръжка (171см съм висока) лека, компактна,великолепна. Чакам да се стопи снега и ще я вадя и за бебчето ми,което още няма 10м.
За мен е проходима и удобна,  ползвам я на всякакъв терен и съм ездач на дълги разстояния. Зимата, която изкарахме с нея също не беше проблем,  в поледица също съм приспивала баткото. Имах универсален чувал на Кика бу.
Дръжката регулира ли се, за дами под 160 😅? Ще се радвам да споделите чувалчето, защото в сайтовете с налични модели сайбекс, в описанията навсякъде пише че тяхна марка чувал става и при някои оставени ревюта след покупка също бяха писали.

# 205
Ако се спреш на Melio-то не всички чувалчета стават. Коланите са зашити. Тук ме светнаха, че Рош е препоръчал Voksi Explorer  и него поръчахме. Едната страна е с Пух, другата с вълна. Тези на Cybex са изкуствени материи и предполагам, че може да се изпотява с тях. Това на Voksi е супер. С него излизаме всеки ден. Става и на столчето ни за кола Besafe Beyond.

# 206
Аз направо придобих „висше“, докато избирах количка 😄 В крайна сметка се спрях на Muuvo Quick Five, защото има всичко, което търсех. При другите все нещо липсваше – или сенникът е малък (напр. при Cybex), или багажникът е малък (повечето са до 4–5 кг) и т.н.

Muuvo Quick Five има 10 кг багажник, три зони за проветрение (ще ползвам коша за новородено през лятото и това за мен е голям плюс), сенниците са големи, има всички екстри – чанта, комарник, дъждобран и т.н. Маневрена е, лека е и се почувствах много добре с нея, когато я пробвах.

Чудих се между нея и Boho, но при Boho багажникът е по-малък.

Като я вкарам в употреба, мога да дам и реални отзиви 🙂

# 207
  • Русе

Дръжката регулира ли се, за дами под 160 😅? Ще се радвам да споделите чувалчето, защото в сайтовете с налични модели сайбекс, в описанията навсякъде пише че тяхна марка чувал става и при някои оставени ревюта след покупка също бяха писали.

Извинявай, чак сега видях,че питаш за twist,аз писах за модела, който не се върти - S +2.
Но видях в интернет, че и двата модела са високи 105см, нямат опция за регулиране на височина. За мен тя беше перфектна,но не знам за вас дали няма да е некомфортна.
Като цяло май летните на cybex нямат тази опция.

# 208
Искам да дам отзив за Easywalker Zoey понеже нямаше никакви, когато търсих. Ползваме количката около 2 месеца и е много маневрена с доста удобни функции. Например, лесно се сгъва, има антирефлуксен наклон, сенника е голям и се регулира, височината също се регулира без адаптори, дръжката се регулира и т.н. Гумите не са надуваеми, а са от някакъв материал, който за сега изглежда доста устойчив.

В момента сме с кош за новородено и ми прави впечатление, че когато се движим по павета коша много се клати и предполагам това идва от "вградените" адаптори за височина. През други терени като кални тротоари, не добре наредени плочки, чакъл минава без проблем и не се усеща толкова много, колкото като минаваме по павета. За това по-скоро бих я препоръчала, ако живеете някъде без много паважи и хубави тротоари. 😄

Общи условия

Активация на акаунт