Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 10 905
  • 201
  •   2
Отговори
# 195
И на мен ми се видя доста тежка и се отказах.

# 196
  • Варна
Благодаря Рош за разясненията. А модела аптика елемент ще има ли в България?

Не е проблем да бъде доставена.

Интересен факт е, че тази количка се произвежда и за някои други марки, като:
https://www.dior.com/en_bg/fashion/products/5SBL51STR4_Y38I

А другия модел Inglesina Electa се произвежда за така нашумялата напоследък марка Loro Piana Relieved
https://ii.loropiana.com/en/gifting-idea/kids/loro-piana-strolle … AYASAAEgLOkPD_BwE

# 197
  • 🌊
Рош, при нас магнитното закопчаване се оказа още едно от важните неща, които наклониха нещата я полза на Аерон-а ни.

Не е нещо голямо, но е страшно удобно, защото се работи лесно със всичките "проветрялници" и си застават на мястото. Примерно при Нуна, която също пробвах го нямаше това и беше малка битка да се намести и да остане в положение.

# 198
  • Варна
Рош, при нас магнитното закопчаване се оказа още едно от важните неща, които наклониха нещата я полза на Аерон-а ни.

Не е нещо голямо, но е страшно удобно, защото се работи лесно със всичките "проветрялници" и си застават на мястото. Примерно при Нуна, която също пробвах го нямаше това и беше малка битка да се намести и да остане в положение.

..проветрялници ..
Не съм сигурен, че разбрах Flushed
Може ли малко по - подробно. Благодаря предварително!

# 199
  • 🌊
Шегувах се със всички отделения с меш мрежа, които имат някои модели.

# 200
  • Варна
Шегувах се със всички отделения с меш мрежа, които имат някои модели.

Аз мисля, че АфРоДиЗиаЧкА има предвид магнитно закопчаване на коланите.
За него не мога да кажа доколко е удобно и колко може да липсва.
Имаме един модел с такова закопчаване в магазина и на мен лично не ми е мн. удобно, но предполагам е въпрос на свикване.

# 201
Здравейте, някоя мама притежавала ли е cybex eezy s twist + 2 или melio carbon? Все още не съм ги намерила налични и двете в магазин, за да сравня на живо. Харесаха ми, че са компактни и не толкова тежки. При Мелио обаче видях, че е до 15кг, докато другата 22кг и е малко по-труден избора. Ще се радвам на обективно мнение 😊

Общи условия

Активация на акаунт