Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 27 566
  • 453
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Някой има ли отзиви за Muuvo Fold. Мисля, ще е сравнително нов модел. Четох, че е подобна на Muuvo quick 5, но с тази разлика, че се сгъва с коша за новородено. Което е голям плюс ако имаш малка кола 😀

# 451
  • Melmak
Кошът се сгъва и е малко по-различна от към идея. Аз съм с мууво 5, количката е много проходима, вози много гладко и меко, обира вибрациите.
Не знам дали фолд си струва парите пред куик файв, като кошът за новородено ще го ползваш 4-5 месеца. Някои майки на 4 месец слагат другия кош. Аз още не съм, бебето е на пет месеца и вече я виждам как се ядосва, че иска да гледа, но бебешкия кош я ограничава. Ползва се малко, това искам да кажа. Ако пътувате много сигурно ще има смисъл. Вече колко пътува човек с новородено или бебе на 2-4 месеца е друг въпрос, вероятно на динамика в семейството.

# 452
Нашата не е на Muuvo, но все пак:
По-скоро сгъващият се кош е удобен, ако трябва да сгънеш цялата количка с него и честно казано на мен щеше да ми е повече удобно да я държа сгъната вкъщи, отколкото за пътуванията в колата, защото сега като сме с 6м+ седалката е постоянно сгъната количката.
Мисля, че на Muuvo Quick 5, също като на Cybex, кошът се сгъва, но до по-плоско състояние и трябва да е откачен от шасито.

В случая с Fold кошчето, както е казала и Pandora - зависи колко време ще ползвате кошчето за новородено в кола. - при нас се оказа сумарно 5 пъти, защото го ползвахме малко по-малко от 4 месеца. В случая по-скоро колко смятате да пътуване първите 4-5месеца.

# 453
  • Melmak
Да, на мууво 5 се сгъва коша до по-плоско състояние, но не изцяло.

С двуврата малка кола сме все още (проклинам всеки ден това). И наистина да се пътува с много багаж и коша е гадно. Обаче просто самия кош за новородено не се ползва дълго и колко смисъл има да е такъв сгъваем, не знам. Помислете колко ще пътувате като ви се роди бебето ако го ползвате 4-5 м.

Общи условия

Активация на акаунт