Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 678
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Ще ходя значи да ги погледна и аз. Този в лилаво ми допада, но дали ще има такъв цвят е друг въпрос.
Аз нещо се заблудих, че предстоят или са минали, имам спомен, че гледах в някоя брошура, но съм забравила кога.

# 496
  • СОФИЯ
Благодаря за предоставените купони, вече имам 2. Не са ми необходими други.

# 497
Много е красив лилавия комплект, и аз ходих, но материята е 60% памук/40% полиестер и стои доста рехава на светлината, така че не взех.

# 498
Здравейте. Вкъщи забелязвам на дигиталната касова бележка, че касиерката е цъкнала един продукт 2 пъти.  Има ли какво да направя или да пия 1 студена вода😃 Не е кой знае каква сума, даже е купон за 1 ст, който ми е цъкнат два пъти явно, ама все пак да питам

# 499
Аз им пиша през Facebook Messenger

# 500
  • София
Какво означава "купон за 1ст да е цъкнат два пъти"?
Имаш една допълнителна стотинка към сметката ли?

# 501
Не, купон за 1 ст. моцарела ххл, която е попринцип 5,79.Жената на касата е маркирала два пъти продукта- единия път е с купона за 1 стотинка и един път без купон на реалната стойност 😃

# 502
Внимавайте днес, защото в близкия ни Лидл се оказа, че системата им не засича намаленията. Не казаха дали е за всички или само за тях локално, но след бърз разговор имам ваучер (иначе имаше страшни опашки)
На мен сутринта ми се случи с брашното и понеже взех само две неща, нямаше как да не забележа.

# 503
  • София
Няма как да не ви се "похваля". Днес писах, че имам купон за 10% за плащане на каса на самообслужване. Не знам с кой акъл го активирах. Simple Smile По-късно мъжът ми без да пита си е купил биричка за 80 ст. Joy Купонът изгърмя със спестени 8 ст. hahaha hahaha hahaha

# 504
Аз затова такива купони ги активирам когато стигна до каса. Тримата мъже има скрийн на моят профил та, който и да мине през магазина при мен се отразява.

# 505
  • Троян
Добро утро Simple Smile
Идвам с въпрос - вече четвърта седмица не получавам нюзлетър от Лидл и съответно някакъв купон с "огромно" намаление. Спряха ли да ги пращат или само при мен е проблемът?

# 506
Има ги имейлите с купоните. При мен отиват в спам винаги.
Тази седмица е 20% на сирене Делукс.
 Междудругото много неща на Делукс са станали ПА. Салами, сирена, десерти.
Миналата седмица намалението беше 13% за пица.

# 507
  • Sofia
При мен в имейла купона е за британско сирене Чедър с -20%

# 508
При мен в имейла купона е за британско сирене Чедър с -20%

Аз не получавам нищо по имейл

# 509
  • Буркина Фасо
блазе им на получаващите

Общи условия

Активация на акаунт