2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 636
  • 223
  •   1
Отговори
# 180
Пробвахте ли книжарницата за учебници на Раковска-между Славейков и Лидл на десния тротоар? Там обикновено има всичко, също намират при молба някои по стари издания, сборници и т.н.

# 181
  • София
То проблемът е, че са изчерпани и в издателствата и няма да отпечатват нови.

# 182
Sanaka, в издателство КЛЕТ го има като електронен учебник. Това дали би им свършило работа? В краен случай ще взема да питам учителката за този вариант.
Ако някой знае как изглеждат и останалите помагала (атласа по география и помагалото по история) да даде по една снимка, за да сме сигурни, че взимаме правилните неща.

# 183
  • София
Това са историите:

Скрит текст:

Атласът не знам как изглежда, но е за 8 и 9 клас на датамап.

# 184
Sanaka, в издателство КЛЕТ го има като електронен учебник. Това дали би им свършило работа? В краен случай ще взема да питам учителката за този вариант.
Ако някой знае как изглеждат и останалите помагала (атласа по география и помагалото по история) да даде по една снимка, за да сме сигурни, че взимаме правилните неща.
Това е атласът, по който учи дъщеря ми м.г. и който изискват и сега явно: https://www.borsata.net/atlas-po-geografiya-i-ikonomika-za-8.-9. … atelstvo-datamap/

# 185
  • София
Двете части по история и втората по биология взех следобяд от Учебникарница, на ъгъла на Ботев и Сливница. Мисля, че имаше още бройки.
Атласът се води наличен, но го няма, четирима души преди мен питали, както ми отговориха.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:01 от sali

# 186
  • София
Аз поръчах двете истории и втората част на биологията и засега поне не са ми отменили поръчката. Обаче първата част на биологията - йок. Атласът също, а и в самия сайт на издателството пише, че е изчерпан.

# 187
Втора част на Биологията я има в Сиела на Витошка, а първата- никъде. Учителката каза, че ще им я даде да я снимат, ако искат

# 188
Първата част на учебника по Биология беше изчерпан и не успяхме да го намерим още миналата учебна година. Втората част беше налична.

# 189
  • София
Може ли да попитам дали децата в осми и в девети клас през повечето дни от седмицата имат по 7 учебни часа на ден.

# 190
  • София
Тази година 4х7 часа и 1х6. Миналата /в 8 клас/ не помня, но пак нещо такова беше.

# 191
Атласа на датамап го няма и от издателството, и аз го търся за друго училище. Не мога да си обясня защо се закучват така тия учители, все едно нищо друго не съществува

# 192
А защо вече два дни в седмицата, започват от втория час?

# 193
Може ли да попитам дали децата в осми и в девети клас през повечето дни от седмицата имат по 7 учебни часа на ден.
8ми клас: 4х7 и 1х6, единния ден със 7 часа почват от 0. час

# 194
Пробвахте ли книжарницата за учебници на Раковска-между Славейков и Лидл на десния тротоар? Там обикновено има всичко, също намират при молба някои по стари издания, сборници и т.н.
Минах, но нямат нищо. Да не се разкарва друг
В Гринуич също няма, няма и в склад за да се направи поръчка евентуално...

Общи условия

Активация на акаунт