2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 21 747
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Две години кандидатствам във 2АЕГ за учител по руски език.Отговорно заявявам,че съм един от най подготвените специалисти в страната.Притежавам втори клас квалификация и съм старши учител.Работил съм и като експерт по руски език.Имам три години надграждане след завършване на висше образование.От института по руски език"А.С.Пушкин"съм получил втори клас квалификация/задочна/.Научен ръководител ми беше дъщерята на автора най използвания тълковен речник
професор С.И.ОЖЕГОВ.След редовна едногодишна квалификация с най добрите преподаватели  в СУ" Св. Кл. Охридски,отново получих признание за отличен успех и отново документ за втори клас квалификация.Завърших и шестмесечна научна специализация в Москва с научен ръководител Е.М.Верещагин.Написах труд с който участвах на симпозиуми.Завършил съм и двумесечна квалификация в МГУ " М.В.Ломоносов",както и квалификация в университета в Санкт Петербург.Бил съм председател на националната олимпиада по руски език.Преподавател съм и по английски и френски език.Пренебрегнат съм заради специалисти с по ниска квалификация и ,разбира се,всичко това е за сметка на българските ученици и техните родители!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 18:32 от Ivo Georgiev 790651

# 286
С толкова висока квалификация вярвам, че нямате проблем да си намерите адекватна работа и без тя да е във 2АЕГ.
Доста неподходящ пост според мен.

# 287
При какъв успех се дава стипендия? Имам спомен, че трябва да е над 5.50 или в това училище е по- висок? И май бяха различни суми т.е. при 6.00 са 30лв, а при 5.75 са 20лв, примерно

# 288
При 6.00 е 40 лв за този срок. А ИУЧ оценките влизат ли в балообразуването за стипендия (ако някой знае и това)?
Май са стъпаловидни. Но само това знам и аз.

# 289
  • при моите любими
На 5.80 или 5.85 се дава стипендия.

# 290
Здравейте, погледнах в сайта на училището. В заявлението им за стипендия по успех е записано "Показан успех над отличен /или равен/ 5,85", както и са изброени критерии "Нямам наложена санкция по предложение на ПС, Нямам допуснати и регистрирани над 3 бр. явявания без бадж, Нямам допуснати повече от 2 бр. регистрирани отсъствия по неуважителни причини в присъствените дневници на различните училищни извънкласни и проектни дейности, Нямам допуснати над 100 изв. отсъствия /с изкл. на продължително лечение на здравословен
проблем/ през I уч. срок на 20…..../20....... г. /критерият важи само за кандидатстване за стипендия
през II уч. срок/, Не съм отсъствал/а от общоучилищни мероприятия и съм се явявал/а в училищна униформа" (https://2els.com/).

# 291
Да, правилно съм запомнила, че 5.50 не стигат за стипендия.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 17:35 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт