🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 47 542
  • 892
  •   58
Отговори
# 720
За първи ход на Предателите адски интересен избор да изберат Иван!
Но все пак доста жалко, беше интересен играч, малко нямаше протекция при него!

Карамазов толкова добре му пасва да е водещ, че не е за вярване! 😊 може би най-добрият от нашите

# 721
Жалко за Иван. Един от образите, които са ми по-непознати и от които исках да видя повече. Обичам странните птици.
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.
Напълно нова е за мен играта и си градя стратегията в движение....но защо пък не. Надушваш предателя, отиваш само при него и му намекваш, че ще го пазиш в замяна на това и той да пази теб.

# 722
Само аз ли мисля, че тая стратегия на Неве е глупава и се изненадвам, че Глория не разправя на всеки, че Неве е предателка след като е очевидно? Първо, че не цитира изобщо вярно какво пишеше на писмото. Второ, че ако Неве беше оставила Глория да е единствената с писмо, можеше да хвърли подозрението върху нея, един вид от какъв зор само Глория е получила писмо  и никой друг, а тя веднага се обади и не остави съмнение, че историята не е пълна лъжа.

# 723
  • София
Добре играят "злодеите". Сега само да не набедят и Боби Л. (една "Нова генерация" махнаха, да не махнат веднага и "извънземното" - визирам Боби Л, вероятно знаете за хобитата му).
Аз изобщо не съм от гастро-дринк моралистите, ама... от закуска ли почват да пийват? Всъщност, защо не - колкото повече дразнители и замайване, толкоз по-добре...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:41 от EmBrother

# 724
Ох, Боби ли ще изгонят Joy тоя душа човек…

# 725
  • Другата България
Наблягат на Боби, няма да е той.

Много добра игра на /почти/ всички.
Силвия обаче продължава да е в ролята на голяма бяла птица.

# 726
Жалко за Иван. Един от образите, които са ми по-непознати и от които исках да видя повече. Обичам странните птици.
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.
Напълно нова е за мен играта и си градя стратегията в движение....но защо пък не. Надушваш предателя, отиваш само при него и му намекваш, че ще го пазиш в замяна на това и той да пази теб.
Няма пазене тук. Иван не може да спаси Бачорски, ако ще и да са братя. Ако се кълне, че Бачорски е верен, другите могат да решат, че те двамата заедно са предатели.
Тук не е като в Къртицата да имаш доказателства, че някой е невинен.

Най-грешната тактика е да кажеш кого подозираш и да не споделиш на друг. Голям късмет за Предателите, че Иван не е споделил. В противен случай, ако той подозираше Бачорски и примерно Мира, каже на Антон и накрая Иван е убит, Антон ще е сигурен, че е или Мира, или Бачорски. Единият път гонят единия, другият - другия.

# 727
  • Вестерос
Оказа се, че не е лош ход на Неве

# 728
Тва обожествяване на Владо  от всички почва да ме дразни. Дано го убият скоро Sunglasses

# 729
  • Разпиляна във въображението
Наистина не мислих, че Неве ще се измъкне. Евала! Добри заговори на Предателите.

# 730
  • София
Дори "резбованите" фигури на носа на лодката говорят за пари, идея, фантазия на предаването. За разлика от ония оттатък в момента, които даже участниците не успяват да опазят от сакатлъци...

ПП. Дори 2-та ранни мача от ШЛ не гледам, тия успяха да ме запалят на фона на досадата от години в БГ реалити-измишльотините.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:46 от EmBrother

# 731
  • Другата България
Играта е снимана в с. Сланотрън. Blush

Усещам как Владо Николов няма да се задържи много.
Прекалено е авторитарен.

# 732
Искам двойно убийство на Силвия и Владо възможно най-скоро.

# 733
  • Вестерос
И аз.

# 734
  • Другата България
Искам двойно убийство на Силвия и Владо възможно най-скоро.
И аз.

Общи условия

Активация на акаунт