🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 60 972
  • 1 043
  •   38
Отговори
# 720
Жалко за Иван. Един от образите, които са ми по-непознати и от които исках да видя повече. Обичам странните птици.
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.
Напълно нова е за мен играта и си градя стратегията в движение....но защо пък не. Надушваш предателя, отиваш само при него и му намекваш, че ще го пазиш в замяна на това и той да пази теб.

# 721
Само аз ли мисля, че тая стратегия на Неве е глупава и се изненадвам, че Глория не разправя на всеки, че Неве е предателка след като е очевидно? Първо, че не цитира изобщо вярно какво пишеше на писмото. Второ, че ако Неве беше оставила Глория да е единствената с писмо, можеше да хвърли подозрението върху нея, един вид от какъв зор само Глория е получила писмо  и никой друг, а тя веднага се обади и не остави съмнение, че историята не е пълна лъжа.

# 722
  • София
Добре играят "злодеите". Сега само да не набедят и Боби Л. (една "Нова генерация" махнаха, да не махнат веднага и "извънземното" - визирам Боби Л, вероятно знаете за хобитата му).
Аз изобщо не съм от гастро-дринк моралистите, ама... от закуска ли почват да пийват? Всъщност, защо не - колкото повече дразнители и замайване, толкоз по-добре...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:41 от EmBrother

# 723
Ох, Боби ли ще изгонят Joy тоя душа човек…

# 724
  • Другата България
Наблягат на Боби, няма да е той.

Много добра игра на /почти/ всички.
Силвия обаче продължава да е в ролята на голяма бяла птица.

# 725
Жалко за Иван. Един от образите, които са ми по-непознати и от които исках да видя повече. Обичам странните птици.
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.
Напълно нова е за мен играта и си градя стратегията в движение....но защо пък не. Надушваш предателя, отиваш само при него и му намекваш, че ще го пазиш в замяна на това и той да пази теб.
Няма пазене тук. Иван не може да спаси Бачорски, ако ще и да са братя. Ако се кълне, че Бачорски е верен, другите могат да решат, че те двамата заедно са предатели.
Тук не е като в Къртицата да имаш доказателства, че някой е невинен.

Най-грешната тактика е да кажеш кого подозираш и да не споделиш на друг. Голям късмет за Предателите, че Иван не е споделил. В противен случай, ако той подозираше Бачорски и примерно Мира, каже на Антон и накрая Иван е убит, Антон ще е сигурен, че е или Мира, или Бачорски. Единият път гонят единия, другият - другия.

# 726
  • Вестерос
Оказа се, че не е лош ход на Неве

# 727
Тва обожествяване на Владо  от всички почва да ме дразни. Дано го убият скоро Sunglasses

# 728
  • Разпиляна във въображението
Наистина не мислих, че Неве ще се измъкне. Евала! Добри заговори на Предателите.

# 729
  • София
Дори "резбованите" фигури на носа на лодката говорят за пари, идея, фантазия на предаването. За разлика от ония оттатък в момента, които даже участниците не успяват да опазят от сакатлъци...

ПП. Дори 2-та ранни мача от ШЛ не гледам, тия успяха да ме запалят на фона на досадата от години в БГ реалити-измишльотините.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:46 от EmBrother

# 730
  • Другата България
Играта е снимана в с. Сланотрън. Blush

Усещам как Владо Николов няма да се задържи много.
Прекалено е авторитарен.

# 731
Искам двойно убийство на Силвия и Владо възможно най-скоро.

# 732
  • Вестерос
И аз.

# 733
  • Другата България
Искам двойно убийство на Силвия и Владо възможно най-скоро.
И аз.

# 734
И да върнат Жоро и Диляна. 😁

Общи условия

Активация на акаунт