Работа, CV-та, HR-и, съвети - 101

• 14 673
  • 381
  •   6
Отговори
# 375
  • София
Работодателят има право да не приеме оттеглянето.
Върнали са го, защото е придирчив, което си е негово право, просто го е показал по неприятен начин и са решили, че ще създава проблеми. Може би не е най- точната дума, но в тая посока.

# 376
Може ли по-подробно обяснение за придирчив в контекста?

# 377
  • София
Човек, който си гони нещата и има самочувствието, явно с покритие. Такива хора, за колкото и висока позиция да се цани, не са от най- желаните.
Т.е. те са имали забавяне, оклепали са нещо и вместо хъката мъката, си е казал това така, онова онака, прозвънял ги е. Аз не казвам, че не е правилно, просто да видели, че няма да могат да си разиграват коня.
Това е предположение, разбира се, не го познавам човека, но според мен затова са дали заден. И позовавайки се на това, което са му казали. Иначе, може всичко друго да е, но аз си мисля, че за да посочиш такава конкретна причина, значи е тя.
Обикновено и най- безболезнено е обяснението с бюджета.

# 378
В този дъждовен и крив ден, имам хубава новина, поканиха ме на нова работа, дано да е по вода:) Стана съвсем изненадващо от вчера за днес, в моята сфера, но с по-добра заплата, както и повече натоварване. Успех на всички търсещи, има светлина в тунела...

# 379
  • София
Честито! Беше ли кандидатствала или търсят и имат връзка с теб?

# 380
Честито! Беше ли кандидатствала или търсят и имат връзка с теб?
Пуснах си СВ по обява, но съм в същия бранш и явно им трябва човек бързо, чак се учудих като управителката ми каза, " Почваме ли от утре?" ..

# 381
  • София
Честито! Дано да се чувстваш добре, щастлива и оценена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт