Работа, CV-та, HR-и, съвети - 101

• 26 874
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
За храната ще се съглася, че не всеки я харесва, но все има какво да се вземе, което не е храна. В Лидл има и дрехи и обувки, пускат инструменти за мъжете, има неща за дома - всякакви глупости за кухнята, за банята. Има детски неща, ако някой има дете или внуче. Торбички за смет, олио, оцет, чайове, подправки, нещо сладко за душата, бисквити за гости. Не знам… и аз не взимам много храна от супермаркетите, ама 200 лв все ще намеря за какво да ги похарча. Няма да ги разменя за 150 лв банкноти.

# 691
200 лв. ги харча на едно влизане в Кауфланд. Вярно, купувам и храна. Ако не купувам храна на два пъти да речем, като ще вземам подправки, да речем бира, всеки път има разни домакински неща, олио, оцет, спагети, сол и т.н., които навсякъде са същите.

# 692
Ще си помисли човек, че в големите магазини продават стоки за извънземни. Joy

# 693
Някои хора не харесват веригите, тяхно право си е. Също си е тяхно право да си "продават" купоните за 150 лв., щом така са го видели....

В София почти навсякъде, вкл. и малките магазини приемат купони.

# 694
България не е само София.

# 695
Разбира се, че си е нейна работа за колко си продава ваучерите. Не ощетява никого. И за магазините мога да я разбера. Просто аз понякога съм цинцър и не бих изгубила така 50 лв 😂

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:11 от VaniaK

# 696
  • София
Чак сега видах, че ваучерите са двеста, а тя ги "продава" за 150.
Но аз Буболина не я мисля, тя е богата. Grinning

# 697

Извинявай, ама Хасково е голям град. Не можеш да ме убедиш, че само в големите вериги приемат ваучери. Дори и така да е, олиото и оризът са еднакви навсякъде. Ама ти си знаеш де, щом така си решила....

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 04:57 от Soul Free

# 698
  • Melmak
Аз ваучери винаги успявам да наместя, защото пазарувам основно от големи магазини. Като взема ориз, олио, оцет и нещо друго.. то тия основните винаги си вървят. Ама сега пък нямам ваучери, мм има 80 лв и те за 1 пазар са свършили.
Мисля, че бубулина е споменавала, че пазаруват основно от Турция и там няма как с ваучери. Хората от градовете, близо до границите, често ходят до Турция, Македония, Румъния, Сърбия и пазаруват от тамошни магазини и пазари. Така ваучерите не могат да се ползват.

# 699
  • Асеновград

Извинявай, ама в Хасково е голям град. Не можеш да ме убедиш, че само в големите вериги приемат ваучери. Дори и така да е, олиото и оризът са еднакви навсякъде. Ама ти си знаеш де, щом така си решила....
Колкото и странно да изглежда извън София даже не във всеки магазин можеш да платиш с карта, а с ваучери само в големите вериги и в някои определени магазини. В най близкия ми хранителен мога да платя с карта сметка над 30лв. Ако съм отишла само за хляб и още нещо задължително в брой. Наскоро се изненадах в магазин в който съм плащала с карта, вече няма пос терминал. Били големи таксите и собственика го махнал.
Когато ми даваха ваучери, при въпрос приемат ли, ме изгледаха странно. Отговора - Тези купони не ги взимаме.
Иначе и аз ги оползотворявах най вече за брашно, олио, перилни, макарони.

# 700
  • Melmak
Ваучерите основно във веригите ги приемат. Реално вече в не особено големи градове има Лидл и други подобни.

# 701
В Хасково ги приемат във веригите и в един долнопробен за месо. В Кауфланд цигари не дават с ваучери. Предпочитам всичко да ми се дава на пари.

# 702
Възможно е. Всеки си знае откъде да пазарува и дали да си продава ваучерите. В София единствено в Доминос не успях да платя с тях, иначе хранителните магазини навсякъде приемат. Може би ако е някое тип гаражно кафене, в него няма да стане. Не съм пробвала на особено много места, понеже си пазарувам от веригите и 200 лв са преко сили пазаруване и половина.

# 703
  • София
Така е, дори малки магазини работят с популярните ваучери.

# 704
Ваучерите основно във веригите ги приемат. Реално вече в не особено големи градове има Лидл и други подобни.

Реално, ако им погледнеш изискванията, ще видиш, че е за над определена бройка население откриването на филиал.

Общи условия

Активация на акаунт