Партньора ми се намеси във възпитанието

• 3 089
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Не, не го описва като ходеща беля детето авторката. Пише "Мрънка е, падна три пъти, вика, държи се лигаво, не приема съвети и с говорене не се получава." - ако беше повредило нещо, дори и случайно, щеше да го спомене, предвид детайлите, които е дала.
И гаджето беше описано като внимателен и помагащ, който "и накрая го шляпна по задника 2-3 пъти". Подчертах думата шляпна, не наби, после се извинил, но тук го изкараха избухлив, побойник, и видяхте бъдещето на майката с детето с този лош човек

# 76
О, спокойно, аз съм приключила с изборите на мъже и отглеждането на собствени деца. Grinning
Нямам оплаквания, благодаря.
Щом детето е виновно. ОК.
За мен дискусията приключи. Написах си мнението и нямам какво повече за кажа.

# 77
Какво стана с  авторката?

# 78
  • Буркина Фасо
очаквай да пусне поредна тема. Smiley

# 79
Никъде не съм писала, че детето е виновно. Виновни сме ние родителите, когато от прекомерната си любов и загриженост прекаляваме с толерантността си към децата. Това са незрели индивиди, които не мога да управляват правилно свободата, която им се дава. Ако няма правила и граници нещата ще излязат извън контрол. После трудно се поправят. Децата правят бели, но ако белите прекалят, могат да са опасни за самите тях. Ние родителите трябва да предпазваме и когато те прекалят с белите, понякога трябва да повишим тон, да шляпнем, ако е необходимо.
Всеки си каза мнението, дамата не се включи повече, но то и повечето и теми, които е стартирала са такива.

# 80
Съгласна съм.Но това, че детето е разглезено не дава право на човек, който не му е никакъв, да го шляпа. То и за родителите не е препоръчително. Да речем, може да се случи по изключние. Ама гаджето на майката...? Нито живеят заедно, нито го е отглеждал да се изнерви от грижи. Шляпането за старт - от мен  е твърдо не. Не ми харесва такъв мъж.

# 81
Май темата се изчерпи

# 82
  • Буркина Фасо
отдавна. Smiley

# 83
Аз, пък се чудя на мъжа - защо му е жена с толкова голямо дете, след като той няма собствено дете. Що се бута между шамарите? Свършиха ли жените без деца???

# 84
Аз, пък се чудя на мъжа - защо му е жена с толкова голямо дете, след като той няма собствено дете. Що се бута между шамарите? Свършиха ли жените без деца???

И аз така. Просто на това дете никога няма да му е истински баща, отношенията ще са все някакви такива, дипломатични. Като стане тийнейджър ще го реже за всичко с "Ти не си ми баща, гледай си работата". Ще е баща за издръжка и разходи, но не за възпитание... Ми аз лично не бих. Да не говорим, че сигурно и свое ще поиска, а там пак капани... Знам такива двойки, които нямат нито желание, нито възможности за повече деца, но за да заздравят връзката правят и още. Ми не е добре. Най-добре разведените с деца да търсят подобни, поне ще са наравно.

# 85
  • Буркина Фасо
чуденката може и да е в посока  защо и е на жената мъж без дете. Smiley

# 86
Е, Бонго, някои мъже не са толкова желани от жените. Сигурно просто не е поискала никоя да има дете от него.

# 87
чуденката може и да е в посока  защо и е на жената мъж без дете. Smiley

И с право. Вече писах, че ако и двамата са с дете ще са наравно. Но и там има проблеми - много често ще искат трето за да заздравят връзката. Което може да им дойде в повече. Да не говорим за:

- Мъжоооо, идвай веднага, че моето и твоето бият нашето...

# 88
  • Буркина Фасо
Е, Бонго, някои мъже не са толкова желани от жените. Сигурно просто не е поискала никоя да има дете от него.
да не би да няма жени не толкова желани от мъже ?
отиваме към друга тема Smiley

трябва да има ред и дисциплина в семейството. само с говорене нещата не се получават.

# 89
Много обичам като се почнат заклеймяванията защо на някой без деца му трябвал партньор с дете Simple Smile Ами тези неща се случват всеки ден, няма формула.
Тези, които сте против такива връзки, нямате никаква гаранция, че утре вашето пораснало дете ви няма да се захване с някой с дете. Или детето ви да има вече дете, но да се срещне с човек без деца. И тогава всички разсъждения се преосмислят...

Общи условия

Активация на акаунт