Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...49

• 51 779
  • 665
  •   3
Отговори
# 660
Една студентка по химия се явила на изпит. Професорът и показал някаква формула и попитал:
- Колежке, какво е това?
Оная се опулила и не обелила и дума.
Изпитващият решил да и даде жокер:
- Ще Ви помогна, колежке... Това, за което питам, прилича по звучене на онова, което правите, когато излезете с някой симпатичен младеж на първа среща и после той ви изпрати до вас.
Онази се усмихнала широко:
- Ааа... сетих се! Ебонит!
Професорът поклатил глава:
- Брей, тая младеж колко е напреднала... Колежке, аз имах предвид целофан!

# 661
  • тук, на мястото си

# 662

Един мъж пътувал във влака в първа класа. Доходило му се до тоалетна и понеже мъжката била заета, влязъл в дамската.
Обстановката била много луксозна – мрамор, светлини... Седнал той и гледа на стената 3 копчета. На първото пишело ТО. Натиснал го и веднага отдолу го обляла топла вода.
Силно впечатлен, той натиснал и второто копче, на което пишело ОТ. В същия момент подухнал топъл въздух и му изсушил всичко отдолу.
„Ама че добре си живеят тези жени“ – помислил си мъжът и смело натиснал голямото червено копче с надпис АУТ.
И се събудил в болницата. Лежи в леглото със забита в ръката система и се чуди какво става. Повикал сестрата и я попитал, а тя му обяснила:
– Вие сте ползвали дамската тоалетна и сте натиснали бутона, който автоматично вади тампоните на жените. Членът ви е под възглавницата...

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 12:15 от Как' Сийка

# 663
Здравейте. Търся си мъж!
Не съм много придирчива, защото съм много широко скроен човек.
Първо, да не е много космат. Не за друго, ама имам три котки и ще ми е трудно да обирам и неговите косми по мебелите.
Второ, да обича животните.
Аз тези котки ги гледам от години, не мога да ги пренебрегна сега. Те са си свикнали да спят при мен на леглото. Пък и диванът е разтегателен, много е удобен!
Трето, да няма майка по възможност. Аз личен опит нямам, ама какви ужаси съм чувала от приятелки и колежки!
Най-добре е изобщо да няма роднини, че съм вече на възраст, на която трудно се приспособявам към непознати.
Да има културни интереси. Поне да не заспива, като го заведа на опера или театър. Че голям срам брах с един, дето захърка на "Мадам Бътерфлай", та заглуши оркестъра.
В никакъв случай да не пие и пуши!
Завесите в хола са кадифени, останали са от баба още. Не мога да ги пера час по час! Пък и как ще спестяваме?
Да живее при мен. Ама да има собствено жилище, та да го даваме под наем.
Да не яде много и да не яде месо. Че горките животинки са толкова стресирани, като ги колят, че ще се напълни с отрицателна енергия и нискочестотни вибрации. Та ще ми наруши цикълът на прераждане. Пък аз вече съм на най-високото енергийно ниво и аурата ми таман се е избистрила!
Да няма деца.
 Стигат ми тези, дето ги търпя всеки ден в училище! Шумни, невъзпитани, ама с такива майки, дето не са чували нито за Мария Монтесори, нито за доктор Спок, какви да са?
Да може да се оправя с пералня, прахосмукачка и други кухненски уреди. Че аз искам да стана съпруга, не домашна прислужница!
Да е нежен, да ме изслушва с разбиране.
Ако може и някой курс по масаж да е минал, че да ми премахва болките в краката от цял ден стърчане пред дъската.
Да не гледа футбол. Ама не мога да я търпя тая ниско интелигентна игра! Комшията, като играе неговия отбор, вдига блока на главата си! Крещи като Тарзан посред джунглата и събира кварталните пияндета у тях!
Че и пиратки хвърлят, та ми докарват котенцата до шок и ужас.
Да работи задължително.
 Няма аз да го издържам!
Обаче да ми отделя достатъчно време. Да ме води на спа и екскурзии.
Да обича шопинга.
Да не е ловец, нито пък рибар.
Да спортува, че много мразя издрусани мъже!
Да е креативен, интелигентен и верен!
И модерен. Две-три татуировки да има поне, ама да са с художествена стойност!
Да обича селската работа, че мама и тате остаряха, трябва някой да им помага с оранжериите!
И дърва да може да цепи.
Да обича музиката и да е пластичен.
Та да ходим заедно на бачата.
Засега е това.
Ама ако се  сетя друго, пак ще пиша.
А, и да не е на повече от 30 години.
То аз съм по-голяма, ама сега така е модерно.
Пък и като ги гледам наборите-надебеляли, оплешивяли, посивяли. С една дума много дърти!
До скоро!
И ми се обадете, ако познавате такъв мъж!
🤣🤣🤣

# 664

Пък и като ги гледам наборите-надебеляли, оплешивяли, посивяли. С една дума много дърти!

🤣🤣🤣
Това  много вярно, що одъртяват, аз не.Bowtie

# 665

🤣🤣🤣
Това  много вярно, що одъртяват, аз не.Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт