УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 423
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
След януари значи от февруари ли?
В супердок няма още график..

Моя грешка, извинявам се. Казаха, че през януари вече ще започне работа.
Той преди малко направо пост във фб.Надявам се скоро да се върне.
А тези които ходите попринцип при Ставрев сега на регистратурата пак ли казвате за Ставрев или ?

Да, казвате, че сте за него и ще ви кажат, че д-р Шентова ще ви прегледа. Simple Smile

# 301
След януари значи от февруари ли?
В супердок няма още график..

Моя грешка, извинявам се. Казаха, че през януари вече ще започне работа.
Той преди малко направо пост във фб.Надявам се скоро да се върне.
А тези които ходите попринцип при Ставрев сега на регистратурата пак ли казвате за Ставрев или ?

Да, казвате, че сте за него и ще ви кажат, че д-р Шентова ще ви прегледа. Simple Smile
Да но аз реално нямам запазен час за него. А днес писах на Шентова,защото прецених да не го притеснявам.

# 302
Постът му звучи, сякаш подготвя нещо ново.. Клиника?

# 303
Постът му звучи, сякаш подготвя нещо ново.. Клиника?
Според мене едва ли ще е клиника защото отнема време да се построи,но си мисля че може изцяло да купят Селена.

# 304
Построена сграда има. Ако Ставрев е купил мястото, както се чуваше, може би е тяхна собственост, а не на Селена. И може би наистина ще направят нова клиника. И на мен така ми звучи публикацията.

# 305
Някъде в ляво или зад текущата сграда?

# 306
През една сграда вляво - на мястото на хотел Афродита.

# 307
През една сграда вляво - на мястото на хотел Афродита.
Това няма да е нова болница а ще бъде част от Селена.Инвитрото ще бъде там

# 308
И аз така знаех, но зависи кой е собственик на имота.

# 309
Проверих току що в кадастъра и в имотния регистър да не би да е на Ставреви. Но имотът е собственост на МЦ Плама ЕООД. А едноличен собственик на капитала на МЦ Плама все още си е Ергана филмс и управител Катя Телбийска. Проверих и в състоянието на фирмата да няма прехвърляне дружествени дялове, но уви не.
Интересно, че цигуларя Мони Симеонов беше писал наскоро, че Ставрев старши се е доверил твърде много на кинорежисьора и онзи го е предал и му откраднал болницата под носа. Постът беше споделен от официалната страница на Селена. Та батакът е пълен. 🤔

# 310
Браво за проверката Simple Smile
Аз заради поста на Ставрев помислих, че може да има нещо със собствеността, тъй като наистина звучи все едно ще прави нещо ново. Не вярвам сегашният собственик да се съгласи да им продаде Селена точно на този етап.

# 311
Да, и аз, а и картинката е като за откриване на нещо ново.🤔 Частен кабинет и дори клиника сравнително бързо може да отвори, но ако изражда в Селена, защо са му. Ако пък отново си е в добри отношения със Селена, при същия собственик, защо му е отделна клиника..
Да има клиника и като Минев да изражда в Пълмед примерно е вариант, но там не правят инвитро май.. голяма интрига пусна предновогодишно.😄
Милите мамита и бъдещи мамита дето го чакат на тръни...💔

# 312
Аз мисля че ще купят Селена.Не вярвам сега да почва да се строи каквото и да е.Ще видим съвсем скоро какво ще стане.Лошото е че не преглежда и че не е удобно в този момент да му звъним и пишем.

# 313
Ще купят,ако някой им я продаде.Точно в тази ситуация не мисля,че официалния собсвеник ще го допусне.

# 314
Имате ли представа какви са актуалните цени за секцио за 2026-та година? В сайта не откривам такива за здравноосигурени лица.

Общи условия

Активация на акаунт