УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 21 052
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
Ние сме с мъжки фактор същата диагноза само, че 0.1% морфология и фонда ни одобряват два пъти без допълнителни изисквания, освен заключение от уролог.
Трябва да се има предвид, че не се изследва само морфологията, а и други показатели на еякулата, както и в случая допълнителни фактори при мъжа, които усложняват спермалната картина, в случая при мъжа ми една оперирана голяма ингвинална херния преди няколко години с настъпили усложнения в последствие и една от другата страна, която все още не е оперирана, но притиска семепровод. Както писах по-рано заложихме на сигурността и за нас лично това беше по-разумният избор. Естествено всяка двойка е индивидуална

# 421
Здравейте,
Момичета има ли някой който да има номера на Яна Костадинова ?

# 422
Здравейте,
Момичета има ли някой който да има номера на Яна Костадинова ?
Пиша ти на ЛС.

# 423
Здравейте, момичета, с домашен положителен тест съм, който се потвърди и от кръвния. Водя се 5 г.с. по календар. Бях с настройка, че когато видя такъв резултат, ще отида при определен доктор, но след среднощното ми проучване се разубедих. Не работи в Селена, но изражда там. По препоръка се преориентирах към доктор Илко Ненев, но докато търсех мнения за него попаднах на много хубави отзиви за доктор Красимира Чалова. Има ли дами тук, които са били при тях - проследявали са се, съответно раждали? Какви са Ви впечатленията и също водят ли ЖК по ЗК (доколкото разбрах част от докторите в Селена водят, просто прегледите се заплащат, а каквото има по каса за изследвания - съответно насочват). Последното, ако правилно съм разбрала. Ще съм благодарна да споделите опит.

# 424
Здравейте, момичета, с домашен положителен тест съм, който се потвърди и от кръвния. Водя се 5 г.с. по календар. Бях с настройка, че когато видя такъв резултат, ще отида при определен доктор, но след среднощното ми проучване се разубедих. Не работи в Селена, но изражда там. По препоръка се преориентирах към доктор Илко Ненев, но докато търсех мнения за него попаднах на много хубави отзиви за доктор Красимира Чалова. Има ли дами тук, които са били при тях - проследявали са се, съответно раждали? Какви са Ви впечатленията и също водят ли ЖК по ЗК (доколкото разбрах част от докторите в Селена водят, просто прегледите се заплащат, а каквото има по каса за изследвания - съответно насочват). Последното, ако правилно съм разбрала. Ще съм благодарна да споделите опит.

Здравейте, честито! Heart
Аз се следях при д-р Красимира Чалова, тя ме и изроди. Не преглежда по ЗК, всички прегледи при нея (има частен кабинет, не преглежда в Селена, но изражда там) съм заплащала. Страшно доволна съм, винаги ходех с нетърпение, усеща се спокойствие от нея, много е компетентна и общовзето всички суперлативи бих изредила. Моята бременност, слава на Бога, беше безпроблемна, но зная, че и за проблемни такива има пълното доверие на майките. При мен се наложи секцио в последния момент поради ненапредък на индуцирано раждане, но въпреки това не ме е притискала, до последно си стискаше за естествено.
По ЗК се следях при Бране Лазороски, работи и преглежда в Селена, изражда също. И от него съм много доволна - спокоен, мил, всичко, което е можел да ми пусне като изследвания по ЗК го е правил, ходех веднъж месечно, а вече като наближи раждането спрях и продължих само при Чалова, за да следим тонове, позиция и т.н. И двамата бих ги препоръчала с две ръце!

# 425
здравейте! аз се следях при Чалова и родих при нея. Не преглежда в Селена има застен кабинет,не преглежда с направление всеки преглед се заплаща, всички фетални са направени при нея. Изключително съм доволна,няма да сгрешите при избора

# 426
Здравейте, мнение за д-р Даниела Велева за следене на бременност и раждане,работи в Селена и на частно при Амалиеви?

# 427

Аз съм с инвитро при д-р Ненев. По време на бременността имаше неща, които притесняваха следящият ме по ЗК. През цялото време д-р Ненев остана спокоен и успокояваше и мен. Имаше усложнения от врастнала плацента по време на раждането. Справи се с всичко, запази ми матката... и в момента обмислям нова процедура, пак с него.
Жената на брат ми също роди при него няколко месеца преди мен, след това оперира и майка ми от нещо неприятно. На всички мнението ни е, че обръща много внимание на пациентите си. Минаваше по 2-3 пъти всеки ден до изписването. Медикаментите след раждането ми ги назначаваше той, а на съседката ми по легло - дежурният лекар.

Надявам се да остане в болницата. Не съм говорила с него още.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 20:16 от notamorningdew

# 428
Здравейте, мнение за д-р Даниела Велева за следене на бременност и раждане,работи в Селена и на частно при Амалиеви?
Не съм се следила при нея, имам неприятно впечатление, беше дежурна в спешен кабинет, когато ме приемаха с високо кръвно и се държа много кофти.

# 429

И аз не съм се следяла при нея, но също имам кофти впечатления, когато в последните седмици ходих на тонове в дежурен кабинет там, защото д-р Чалова отсъстваше. Беше доста лаконична и правеше странни подмятания. Head Band

# 430

И аз не съм се следяла при нея, но също имам кофти впечатления, когато в последните седмици ходих на тонове в дежурен кабинет там, защото д-р Чалова отсъстваше. Беше доста лаконична и правеше странни подмятания. Head Band
Бях доста разтроена и тя каза “не разбирам за какво ревете, сякаш идваме да ви бесим тук?!”. Родих на следващия ден в седми месец и когато я засякох пак имаше подмятания “нали е живо какво ревеш”.. Та това е единствения лекар, който се държа толкова кофти в болката ми.

# 431
Леле, момичета 🥹😯 тази определено е спала като са й чели Хипократовата клетва, започваща с "Не вреди!". Как ще кажеш такива неща на човешко същество, а още повече на майка в такъв труден момент.
Добре че споделяте да си знаем за тази.❌️

Общи условия

Активация на акаунт