VIP Brother 2 - 7

• 45 135
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 080
Тия не мога да ги гледам  Mr. Green

# 1 081
  • София
Ако правилно съм разбрала: днес излиза АЗИС и ще има нови номинации, така ли е? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 082
  • София
Ако правилно съм разбрала: днес излиза АЗИС и ще има нови номинации, така ли е? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Утре.

# 1 083
  • София
А в петък, вярно, нещо днес не съм в час Simple Smile

# 1 084
  • София

Зададената тема е "сбъркана" - не ти. Joy

# 1 085
Абе вие как го виждате това Китайче? На мен ми се струва че всичко това му е някаква стратегия да спечели или поне да се добере до финала.

аз не виждам нищо лошо всеки да има стратегия. трябва да си малоумен да нямаш такава, влизайки в къщата на биг брадър.
като се замисля, той живота е една стратегия, какво остават тези 29 дни.
тоест, не разбирам какво те притеснява.
китаеца подкрепя всички решения за излизане, не само на азис.
уважавам го момчето, защото а/ има някаква природна мъдрост в него , б/ пръв при номинациите на христина каза , че я номинира, защото не разбира защо си държи детето тук, на пушека, лошото осветление и да им слуша глупостите и в/ защото подкрепя лагера си и не шикалкави.

азис взе да ме дразни, едната причина е, че спря да прави шоуто на първите дни ( просто седи и чака да дойде утре) и защото се държи с китаеца, като с боклук ooooh! няма никакво вслушване, всяко нещо, което китаеца му каже се приема на нож. тъпче го и го мачка. мина му и 'ох, момичета, много съм влюбена в китаеца", и остана ' гледам те, защото те виждам за последен път". спря да се феминизира до н-та, остана си само с гримчетата.
тоест, мисля, че сега виждаме някаква естественост у азис, когато спряха да му плащат кинти.

# 1 086
Абе вие как го виждате това Китайче?
                Прави ми впечатление, че нито веднъж не се е сетил за бебето на Галка, откак е в къщата. Напълно самостоятелен ми се вижда... Интересно ще ми е поведението му, след като Азис излезе... Иначе е точен пич, нищо че е доста глупав...

# 1 087
  • София

Зададената тема е "сбъркана" - не ти. Joy

А, мерси, мерси, ама пак не знам къде да си намеря главата днес

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И както споменах по преди, трябва да уча за Държавен изпит, обаче кое първо да прочета???

Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 1 088
Абе вие как го виждате това Китайче?
                Прави ми впечатление, че нито веднъж не се е сетил за бебето на Галка, откак е в къщата. Напълно самостоятелен ми се вижда... Интересно ще ми е поведението му, след като Азис излезе... Иначе е точен пич, нищо че е доста глупав...

абсолютно, на мен също  Peace
на китаеца и радиовълна не му минава през мозъка за 'бебето на азис и китаеца'.

пс: изобщо не е глупав, просто няма образование и не е рафиниран и всички му казват, че е тъп. момчето има много правилни преценки, изказвания и позиции, които не са ми като на глупав човек.

# 1 089
Много сте се нахъсали срещи Венета и здравко. тя била злобна,той използвач. само един каза"Венета е боец".Не одобрявам навика и да заплашва с "досиета",както и самоизтъкването и, но основната причина да я мразят е страхът . Всички имат грешни стъпки и страхът от разкритие ги сполотява.Ами с какво Евро се примъкна в групата на Азис - с обсъждане на Венета и говорене на вулгаризми. Аз давам на Венета 6+ за държанието и като номинирана и нямам думи да опиша отпадането на Азис-страхлива постъпка. Тяхната група се самохвали ,но май всеки от тях знае,че е еда 0 без пи-араите си. А как ще възпитава детето си Азо  и коя е институцията която ще им разреши да го осиновят.Или в БГ всичко може...
Азис няма какво да осиновява, детето си е НЕГОВО, Китайчето е само притурка към цялата система и скоро ще си ходи в Шанхай - или там където го прати Галка Joy

# 1 090
  • София
И както споменах по преди, трябва да уча за Държавен изпит, обаче кое първо да прочета???

Аз за моя държавен изпит изобщо не четох, отидох "да видя какво е", бях решила, че ще се явявам на зимната сесия, ама...взех, че го изкарах - по-добре от много челите Joy Joy Joy
Щото не ми беше обременено съзнанието от много информация, явно Mr. Green
В този период бях станала телеман - никога не съм гледала повече телевизия, чела вестници, решавала кръстословици и т.н. Laughing

# 1 091
здравейте,,,ама докато изчета всичко от вчера,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
та,,по повод това че азо имитира мадона ---не ви ли се струва ,че има малко и от фреди меркюри????
 и той имаше някаква верна дългогодишна приятелка,,обратен,,клипа с прахосмукачката,,азо прави и той понякога подобна визия---женски дрехи и мустаци???
направил си е микс ,човека,,няма лошо,,ех да можех и аз Sad Wink

# 1 092
  • София

Аз за моя държавен изпит изобщо не четох, отидох "да видя какво е", бях решила, че ще се явявам на зимната сесия, ама...взех, че го изкарах - по-добре от много челите Joy Joy Joy
Щото не ми беше обременено съзнанието от много информация, явно Mr. Green
В този период бях станала телеман - никога не съм гледала повече телевизия, чела вестници, решавала кръстословици и т.н. Laughing

Thinking  Я, ако обичаш, ми драсни на лични как стана този номер, в кой университет и др. инфо  Laughing Laughing Laughing

# 1 093
  • София
пс: изобщо не е глупав, просто няма образование и не е рафиниран и всички му казват, че е тъп. момчето има много правилни преценки, изказвания и позиции, които не са ми като на глупав човек.

За мене "момчето" е природно простовато.
А начинът, който е избрал да влезе в света и сред хората, е безумен просто.
Абсолютен ръб, а на всичкото отгоре и прави опити да хапе ръката, която го храни, че да се прави на мъж...бляк.. Sick

# 1 094
между другото,,Кис да рейн----направо ми четеш мислите Peace Peace Peace със всички твои писания

Общи условия

Активация на акаунт