Третокласници - 2025/2026

• 3 868
  • 143
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте, от кои марки раници сте доволни? Нашият третокласник досега беше с coolpack и не е мръднала, но иска да смени десена, обаче докато се усетя и тези, които харесва на coolpack са изчерпани.

# 61
Аз харесвам Baagl, не знам дали се продават тук, от немския амазон съм я поръчвала.

# 62
Coolpack - също не е мръднала. Ще си кара с нея до 4-ти клас, ако става.
Аз се стремя да не му създавам консуматорско отношение към нещата.. При мен не минават такива лигавщини като "омръзнал десен"  (с добро чувство го казвам, да не се обидиш, fictrix Hug )

# 63
Coolpack - също не е мръднала. Ще си кара с нея до 4-ти клас, ако става.
Аз се стремя да не му създавам консуматорско отношение към нещата.. При мен не минават такива лигавщини като "омръзнал десен"  (с добро чувство го казвам, да не се обидиш, fictrix Hug )

О, не се обиждам. Тя е една идея по-малка и с малко повече маневри се побират всички учебници, иначе нямаше да я сменям. Купувана е за ПУК, когато беше по-дребен. Може да изкара и тази година, както и ще стане сигурно Grinning и не че му е омръзнал, а е по-бебешки, а вече нали са "големи".

# 64
  • София
Миналата седмица купихме раница, финално си хареса Skechers.
Навсякъде има в момента, часове обикаляхме мола за да ги разгледа всичките, само в билла не видях Joy
Но моят не искаше "детска", нали е вече много голям.
Аз съм ОК с това, миналата година хубавата му раница замина по никое време и доизкара с една Пума уж за спорт купувана, супер си беше и не успя да й разкаже играта, за разлика от баш ученическата, на която твърдото дъно се отдели и не ставаше за нищо вече без него.

# 65
  • София, България
Моята дъщеря има несесер на Coolpack, ползва го от ПУК, не е мръднал, сигурно ще й изкара до 12 клас.
Носи някаква маркова раница е, подарък й е, отново от ПУК, все едно е нова, но те не ги разнасят всеки ден, понеделник ги носят, петък си ги взимат. Не бих купила нова раница, заради омръзнал десен.
Така както го написах, излязохме големи спестовници, а не сме. Joy

# 66
Ама, хора, не питах дали бихте купили раница заради каквото и да е, а от кои марки извън coolpack сте доволни.
Не се обиждам, все ми е едно кой какво купува и как решава, просто търся мнение за друго Wink

# 67
С двете ми деца сме доволни от Габол.

# 68
Аз съм доволна от тази раница https://skyoffice.bg/product/46920/ergonomichna-ranitsa-scool-urban-premium.html, но за третокласник може да е леко големичка.

# 69
Нашите са Топгал, доволни сме.

# 70
  • София
Аз съм с момиче, но ползваме немска Lassig. От амазон я бях взела с допълнителни аксесоари.

# 71
  • гр.София
Нашата раница е на ST Right. Купихме я в средата на първи клас и не е мръднала. Десена е на Майнкрафт, така че няма омръзване Joy Не предвиждам да купуваме нова поне до завършването на 4-ти клас (ако издържи дотогава).

# 72
  • София
Нашата родителска мина днес. 🫣
- Помагала- около 130 лв
- По нареждане на Министерството каза, че децата всяка сутрин ще имат физзарядка всяка сутрин. Въпреки че официално започват в 8.00 ч, трябва да са в 7.30 ч в училище, заради нея. Не съм доволна аз. Бях подготвена за 8.00 ч, не знам как ще се нагласям работното време сега.
Ще имат нови учители по музика, рисуване и  ЧП.
Без телефони ще са и вече ще имат свободен достъп до лавката. 🙄
Часове по 40 минути.
Това е основното май.
А и също така класната каза, че на 90% било сигурно, че ще се почива в София на 17.09. Не знам дали ще е така, но все пак споделям.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:00 от sea.sea

# 73
Още няма известие за родителска, но имахме такава от школата по математика - на 21 септември започват.

# 74
А и също така класната каза, че на 90% било сигурно, че ще се почива в София на 17.09. Не знам дали ще е така, но все пак споделям.

Ауч..значи да очакваме дубъл на просташкото изпълнение от миналата година, когато в 17.00ч предния ден неадекватният кмет на София реши 17 септември да е неучебен ден??!?! Angry

Нашата родителска ще е на 16-ти септември.
Помагалата са 40лв. + 70лв. учебници по английски.
Отделно колко ще събираме, не знам..

Общи условия

Активация на акаунт