Третокласници - 2025/2026

• 3 491
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При нас учебниците по англ. казаха, че са безплатни. Само за някакво помагало- 10 лв.
На 16.09 съм на малкия на родителска, нямам празно. 😂

# 76
Нашата родителска е на 25, не знам защо толкова късно и как ще съберем пари за помагалата.
Отделно класната е болна и ще има заместващ известно време.

# 77
  • гр.София
В нашето училище само първи и втори клас са от 8 часа. Тази година третокласници ще започват в 7.40 и не виждам как ще стане това със задължителната физзарядка.

# 78
  • София
При нас нищо не се чува за физзарядка.
Иначе рс обикновено са след 22- ри.

# 79
  • София
При нас 3 и 4 клас бяха досега от 8.00 ч и честно казано много изненадващо ми дойде това - 7.30 ч. Те реално и сега ще са от 08.00 ч , но ги викат всяка сутрин в 7.30 ч...

# 80
При нас също нищо не се чува за толкова ранна физ-зарядка.
Чудя се как кореспондира този час - 07,30ч с повелята на МОН децата да почват по-късно училище?

# 81
  • София
При нас също нищо не се чува за толкова ранна физ-зарядка.
Чудя се как кореспондира този час - 07,30ч с повелята на МОН децата да почват по-късно училище?

И аз това се чудя от вчера, както и дали наистина е така или е нещо, което училището инициира реално.

# 82
  • ту тук, ту там
Записахме детето във второ (нарочно пиша така). Нищо не знам повече, само каквото има официално на сайта.

# 83
Хубаво училище е второ. Първокласниците в района не се дореждат всички до място. Честито!

# 84
Второ имат вече филиал в Манастирски ливади запад, на ул. Казбек.
Там ли е записано детето?

# 85
Новата шефка на инспектората идва от 2-ро 😀

# 86
И ние се стягаме за училище. Бяхме с баткото да му вземем дрехи и обувки, та и третокласничката си избра. Гигантска промяна е изживяла - всичко дюс, семпло, едни обрани цветове - бяло, беж, бледолилаво, без картинки. Добре, че имаме суичър с Лабубу и едно с ъс Стич да се усетя, че имам детенце Simple Smile И миналогодишната раница с Monster High.
Това лято не иска да скача на батут, едвам се качва на люлки и пързалки - голяма била вече. Божееее

# 87
Днес дадох 40лв.за машинно подвързване на 19 учебника и учебни тетрадки.
Допълнително ще давам за подвързване помагалата след като ни ги раздадат.
Толкова скъпо ли беше, че миналата година използвахме машинните  подвързии от първи клас и нямам спомен, но се изненадах не много приятно. Очаквах да ми вземат около 20лв.

# 88
Някъде толкова е, аз имам спомен за около 30 лв миналата година, но тогава ползвахме част от приличните останали от първи клас. И също някои учебни тетрадки останаха без подвързия понеже се изписваше първата и се продължаваше с втората, та минаха с една за две тетрадки.

# 89
  • София
19 броя само за един третокласник ли?
Хем е доста, но пък идва по 2 лв, това ли са нормалните цени за такава услуга?
За пръв път ще търся тази година машинно, ще ми е полезно да съм ориентирана какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт