Третокласници - 2025/2026

• 5 235
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
Първата година подвързахме учебниците машинно, втората заложих на регулируемите подвързии, пак съм доволна и мисля да процедирам така, че за машинното се чака да станат готови, а и е по-скъпо.
Универсални не се сещам кои са, не съм купувала.
Дрехи имат предостатъчно, само кецове за физическо съм купила. Всяка година взимам нови, а лятото износват от изминалата, не стават вече за нищо, дори и да не са умалели.

# 31
Аз под универсални разбирам регулируемите готови, за тях писах.

# 32
  • София
Има едни регулируеми, на които задната страна е отворена и си я подпъхваш в корицата на учебника, хич не се оказаха добро решение. Постоянно се вадеше, лепих с тиксо и пак не стана. Свърши на топка в раницата и се приключи с тази драма, добре че бяха само за учебниците по английски език.
Силно не ги препоръчвам, тази година ще търся машинно някъде.

# 33
Аз ги нося в Офис 1 за машинно подгъване. Най-надеждни са в нашия случай. Още първия ден като вземем учебниците и почти целия куп заминава там. До вечерта са готови. Вътрешната подлепка е много голяма и няма вадене. Не че пак не се е случвало да се пробие дупчица тук и там, но то вече е от потребителя..  🙄
Във втори клас ползвахме част от тези за първи, което беше оцеляло. За мен са много добро решение.

# 34
  • София
Аз също ще заложа отново на машинно подвързване.
Поръчах тетрадки, долнища /152см, направо не вярвам на очите си, но много дръпна това лято/.
На маратонките е маниак и нови няма да купувам докато не износи наличните, макар че онзи ден любезно ме осведоми, че APG имали нов модел Joy
Раницата не е мръднала, така че няма да я сменяме.
Общо взето се чувствам готова за 3-ти клас Joy

# 35
  • София
Аз под универсални разбирам регулируемите готови, за тях писах.

Да, тези имах предвид и аз.

# 36
Изваждат се в началото, но после като омекнат залепват и няма проблеми.

# 37
Кой е новият модел на APG? Пуснаха едни в ранна пролет и се изчерпаха сравниелно бързо, купих белите, момичето ми пази нещата си, но в тях се наби една мръсотия, която няма пране. Ужасно, все едно ги носи трета година, а са обувани рядко. Grinning

# 38
  • София
Кой е новият модел на APG?

Нямам представа, пуснах тази информация покрай ушите си Joy
Синът ми има оранжево-черните. Нормално се държат до момента. Купихме му ги през юни и доста ги носи.

# 39
Аз в момента хвърлям усилия и време в баткото, който вчера започна вече учебната година, до малкия не съм стигнала, но нови маратонки си има, униформи си има. Тези дни ще им купя ученически лични карти и ще заведа да ги снимат за тях.

# 40
  • София
И карта нямаме, добре, че каза, имам май някъде нейна снимка из нас, ще ползваме нея, нали само една трябва?

# 41
Ние ли купувахме тези карти?

# 42
  • София
Май да. Thinking

# 43
Нашата миналата година дори не я завериха. Grinning Тоест нямам печат. Ще ползвам същата снимка.

# 44
  • София
Аз ще го снимам за карта на 15 септeмври.
Правя си проект с негови снимки от първия му 15-ти септември в 1-ви до 12-ти клас , живот и здраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт