⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Не влизат. Ноктопластиката си е поставяне на изкуствени нокти. Сега има други техники за удължаване на ноктите с гел и пак не се използват толкова, защото масово жените си правят гел лак, който е на няколко пласта и се втърдява под УВ лампа. Това позволява ноктите да не се чупят толкова лесно и съответно можеш да си пуснеш някаква дължина. Има жени, които искат много дълги (и грозни нокти), което вече трябва да стане с поставяне на изкуствени. Мисля, че когато ноктопластиката беше популярна, не беше навлезнал още толкова гел лака. Медицински маникюр си е съвсем друго нещо. Педикюра е  за крака, а цялото нещо по ръцете може са се обобщи по-скоро с думата “маникюр”, от колкото с “ноктопластика”. Сори за офтопика 😀

# 316
https://coiffeur-optimum.ch/wimpern-behandlung/

Салонът, в който работи Ванеса.

# 317
  • Варна
Че тук собственика пише , че е друг.

# 318

Коментарът ми беше като потвъждение на въпроса на Дяволо, че Ванеса се занимава с миглопластика.

# 319
  • София
Сега изгледах епизода. Идва ми да му шибна два шамара на Божин, че да му се наместят енергиите и вибрациите. Женчо мамин.
Не мога да отлепя поглед от носа на Ванеса. И пари е дала за това нещо.
Марселиньо за бг мама ли е показал малко пръстче?

# 320

По- скоро като кебапчЕ- сръбските, малките. JoyJoyJoy

Не мога да отлепя поглед от носа на Ванеса. И пари е дала за това нещо.

Че и хайлайтър сложила на изпиленото връхче, още повече да се набива на очи. Laughing

# 321
  • Варна
Скрит текст:

Коментарът ми беше като потвъждение на въпроса на Дяволо, че Ванеса се занимава с миглопластика.
Няма значение, факт е, че тя не притежава/не е управител на салона, а само работи в него.

П.П. И аз сякаш имам спомен, че пишеше под името й по ТВ че става дума за ноктопластика.. хм...

# 322
Под името ѝ пише “бизнес дама” 😂

Иначе каза май още в първия епизод, че прави мигли.

# 323

По- скоро като кебапчЕ- сръбските, малките. JoyJoyJoy

ТиЛи, изпревари ме.
Чевапчичи, ама от спестените на дължина.

# 324
Някой наистина ли си е мислил, че "бизнес дама" притежаваща салон за красота/ миглопластика или каквото и да е там, при това в Швейцария, кантон Цюрих както става ясно, ще захвърли всичко и ще стане дива и красива? Grinning
Да не говорим, че на Ванеса отдалеч ѝ личи, че не може мозъка си да управлява, какво да говорим да ръководи бизнес. Head Band

# 325
  • Варна
Някой наистина ли си е мислил, че "бизнес дама" притежаваща салон за красота/ миглопластика или каквото и да е там, при това в Швейцария, кантон Цюрих както става ясно, ще захвърли всичко и ще стане дива и красива?[/i] Grinning
Да не говорим, че на Ванеса отдалеч ѝ личи, че не може мозъка си да управлява, какво да говорим да ръководи бизнес. Head Band
Там живота е доста скучен и монотонен, та на мен ми се струва вероятно.
За "салона" не очаквах много, по-скоро някакво стайчЕ, но нейно си.
Явно съм наивница..Joy

# 326
Марсел ни поздравява
Скрит текст:
Малко със закъснение, но защо мислите че е за нас този мил жест този   интелигентен човек

# 327
Йоан Бекирски и Силвия от последния ерген заедно ли са ?

# 328
Марсел ни поздравява
Скрит текст:
Малко със закъснение, но защо мислите че е за нас този мил жест този   интелигентен човек
Най-вероятно не е за нас. Попадна ми снимката в инстаграм и реших, да се пошегувам

# 329
Йоан беше писал в коментар ,че са просто приятели преди време.

Йоан Бекирски и Силвия от последния ерген заедно ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт