Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 63

• 20 618
  • 524
  •   1
Отговори
# 495
Да, на мен.Според лекаря ми тогава беше точица и ми го изгори на място в кабинета.

# 496
  • София
Май никой не чете, че август месец бях с положителен ЧПВ 16 и 39, а в момента 16 ми е отрицателен и е останал само 39. Това в отговор на въпроса дали е възможно да се изчисти и дали няма да отнеме години. Това са 4-5 месеца разлика.

# 497
Два високорискови щама, изписаха ми АНСС 4-5 таблетки дневно, вит Д, вит. Е, вит. Ц, цинк, селен, спрях алкохол, вредна храна, намалих стреса колкото можах и след около година резултатите бяха отрицателни. При срив на имунитета знам, че може да се отключи отново. Целта Ви е да повишите имунитета, за да може организма да го елиминира. Още сте млада, не си поставяйте срокове, това само напряга. Действайте поетапно, сега имунитетът, пък после бебе.

# 498
Благодаря, ами, не остава друго, освен да се примирим със станалото, чакаме първо резултат от биопсия и после да минат по-бързо тези месеци и вече да се прехвърлим половин година поне по-късно, за да дойде бебеправенетоо и дай боже още веднага да е успешно😄 Дано грипът ни пропусне, иначе предполагам още ще падне имунитетът и организмът съвсем няма да се бори с HPV Малее, да ви кажа не млада, а се чувствам направо стара 😄 толкова проблеми и неща преживяхме, доскоро гледане и на двама възрастни, единият беше на легло, че сме като пребити нон стоп.Имаме куп други проблеми, отделно работата ми е нечовешки натоварена 😄 и да, чувствам се поне с 10 години отгоре, но ще търпим и това е. Сега, ако ме върнете назад във времето, ще се мъча поо-усилено да си намеря мъж и да родя преди 25 😄 Но уви срещнах го сега 😄
Два високорискови щама, изписаха ми АНСС 4-5 таблетки дневно, вит Д, вит. Е, вит. Ц, цинк, селен, спрях алкохол, вредна храна, намалих стреса колкото можах и след около година резултатите бяха отрицателни. При срив на имунитета знам, че може да се отключи отново. Целта Ви е да повишите имунитета, за да може организма да го елиминира. Още сте млада, не си поставяйте срокове, това само напряга. Действайте поетапно, сега имунитетът, пък после бебе.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:45 от Zima11

# 499
Благодаря, ами, не остава друго, освен да се примирим със станалото, чакаме първо резултат от биопсия и после да минат по-бързо тези месеци и вече да се прехвърлим половин година поне по-късно, за да дойде бебеправенетоо и дай боже още веднага да е успешно😄 Дано грипът ни пропусне, иначе предполагам още ще падне имунитетът и организмът съвсем няма да се бори с HPV Малее, да ви кажа не млада, а се чувствам направо стара 😄 толкова проблеми и неща преживяхме, доскоро гледане и на двама възрастни, единият беше на легло, че сме като пребити нон стоп.Имаме куп други проблеми, отделно работата ми е нечовешки натоварена 😄 и да, чувствам се поне с 10 години отгоре, но ще търпим и това е. Сега, ако ме върнете назад във времето, ще се мъча поо-усилено да си намеря мъж и да родя преди 25 😄 Но уви срещнах го сега 😄
Ще мине и това, отпуснете малко юздите...
Какво значи, че сексът не ви е важен за половин година? А мъжът Ви дали е на същото мнение?
И какво щеше да стане, ако бяхте родила на 23 например? Все пак едно добро родителство не е само да го родиш това дете. Има и други важни неща - да си узрял, че да го отгледаш качествено, да успееш да съхраниш връзката с партньора си, което никак не е лесно, да научиш детето си да бъде щастлив човек, което много от нас не успяват...
Всичко ще Ви се случи когато трябва, не насилвайте нещата.
И не забравяйте - добрият секс повишава имунитета Simple Smile

# 500
Ами, да повече от съгласен е, даже идеята е негова. Каза, че по-добре така без секс, за да сме напълно сигурни, че не си прехвърляме нещо, ако единият стане негативен, другият да му върне вируса. Лекарката потвърди, че това също е вариант понеже се предава с френска любов и с допиране на половин органи, без дори проникване. Общо взето той каза "по-добре, за да ни е мирна главата да почакаме половин година" и аз се съгласих. Казах и на лекарката и тя каза "Както прецените, това ппц е най-сигурният вариант".
Била съм и години без секс, когато нямах партньор и съм още жива. Никога не  ми е пречело. Някои хора 9 месеца по време на бременност им е забранено и не е такава драма, поне за мен и него. Най-важното сега е да се излекуваме. Секс има време. А и някои хора са по-сексуални, други правят веднъж на четири- пет месеца, ако не е с цел дете. Важно е и двамата да им е добре.😄 Заради тази медия последните пъти сексът беше доста болезнен и предпочитам и аз да не правим. Лекарката каза, че би трябвало гелът да облекчи кожата вътре понеже е раздразнена и болката да спре.
[/b]quote author=Анонимен
link=topic=1809233.msg50699411#msg50699411 date=1768313613]
Ще мине и това, отпуснете малко юздите...
Какво значи, че сексът не ви е важен за половин година? А мъжът Ви дали е на същото мнение?
И какво щеше да стане, ако бяхте родила на 23 например? Все пак едно добро родителство не е само да го родиш това дете. Има и други важни неща - да си узрял, че да го отгледаш качествено, да успееш да съхраниш връзката с партньора си, което никак не е лесно, да научиш детето си да бъде щастлив човек, което много от нас не успяват...
Всичко ще Ви се случи когато трябва, не насилвайте нещата.
И не забравяйте - добрият секс повишава имунитета Simple Smile
[/quote]

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 16:45 от Zima11

# 501
Ох, не се предава толкова лесно щом сте и на лечение.Стига сте го мислили това, чак пък  такива въздържание, малко вманиачено ми идва.

# 502
  • Sofia
Именно.
Вие вече сте носители. Какво да си предадете?
Сега и двамата ще сте на имуностимуланти, тоест вируса ще започне да се потиска и при двамата. Това, че се въздържате от контакти, няма да забърза процеса.
Ама щом сте рекли...

# 503
Както казах последните пъти при полов контакт имаше болка и не беше приятно.Търях до край за каузата. Лекаркага каза, че няма друга причина за болка, освен раната и травмираното място.  Все пак това е наше решение, а и просто ние не сме толкова сексуална двойка, особено той 😄 Смятам, че това е наша работа и решение. Да не обсъждаме повече ☺️ Някои искат по 5 пъти на ден, други 5 пъти в годината.
Ох, не се предава толкова лесно щом сте и на лечение.Стига сте го мислили това, чак пък  такива въздържание, малко вманиачено ми идва.

# 504
Така…тук се отговаря въз основа на питане и информацив.Ако не ви харесват отговорите, то явно е грешно зададен въпросът, в случая въпросите, които бяха алармирани.
В бъдеще си прецизирайте питане и и информация, интензитет на постовете и тогава имайте претенции за коментарите.Нищо лично, ама малко е дразнещо за тези, които отговаряме.

# 505
Случвало ли се е на някой да прави повторна конизация месеци след летц?

# 506
Да, аз имах повторна 1 месец след летз. Вторият път беше скалпелна. Не беше изрязано до здраво.

# 507
Да, аз имах повторна 1 месец след летз. Вторият път беше скалпелна. Не беше изрязано до здраво.

При мен беше изрязано до здраво, но след три месеца колпоскопията отново показва изменения.

# 508
Какъв тип са измененията? При мен вторият път беше изрязяно до здраво, но в последствие се оказа, че имам прескочени лезии и се наложи по радикални мерки. При мен дисплазията беше в жлезите.

# 509
Какъв тип са измененията? При мен вторият път беше изрязяно до здраво, но в последствие се оказа, че имам прескочени лезии и се наложи по радикални мерки. При мен дисплазията беше в жлезите.

Не знам… каза, че вижда някаква мозайка и сега чакаме да излезе цитонамазката. След това ще решим какво да правим.
След конизацията преди 3 месеца хистологията беше Цин 2-3.

Общи условия

Активация на акаунт