Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 63

• 8 604
  • 222
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Аз съм пети ден след leetz, досега имах слабо течение, по кафеникаво и воднисто. Днес обаче вече е ярко червена кръв. Казаха ми, че уж е нормално, но все пак се притеснявам. Трябва да ми дойде краят на месеца.

# 211
Shady lady на мен в началото ми беше по-ярка кръв после стана светло и кафеникаво. Но ако е малко като количество мисля, че не е притеснително.
На мен ми излезе хистологията - изрязано е до здраво! Сега ще ходя през 3 месеца на цитонамазка и да се надяваме всичко да е наред.
На колко болнични имаме право след конизация? За сега съм до края на месеца.

# 212
Здравейте отново! Утре съм на преглед и очаквам резултата от биопсията, излишно е да казвам колко съм притеснена. Моля за съвет за какво да питам и на какво да обърна внимание. Много съм  паникьосана и не знам колко адекватна ще съм и да не изпусна нещо важно. Ще се опитам да се събера и да съм в кондиция. Освен това съм от провинцията и ще пътувам до София и ми се иска прегледа да е максимално ползотворен, а не да се сетя за нещо важно като напусна кабинета. Сигурно е добре да потърся и второ мнение във всеки случай. Гледам, че в темата има добри отзиви за д-р Крумов във Вита. Извинявам се за обърканата публикация, но така де и чувствам. Ще съм благодарна на всичко, което споделите.

# 213
  • София
Здравейте!
Аз съм пети ден след leetz, досега имах слабо течение, по кафеникаво и воднисто. Днес обаче вече е ярко червена кръв. Казаха ми, че уж е нормално, но все пак се притеснявам. Трябва да ми дойде краят на месеца.

Нормално е в този период, при мен беше така, но все пак да не е много силно и обилно.

# 214
Vada, Пуснете си звукозапис на телефона по време на разговора. Успех!

# 215
black_meri, благодаря за съвета, ще се възползвам.

# 216
  • София
Питайте за обяснение на достъпен език на хистологичния резултат, има ли нужда от последващи интервенции, какви варианти са,  на каква цена. Стискам палци да чуете само положителни думи Flowers Four Leaf Clover

# 217
buni, сърдечно благодаря!

# 218
Успех на прегледа !
Попитайте за добавки и медикаменти за подсилване на имунитета - дозировка и време на лечение. Щом сте положителна за чпв, трябва да го преборите.

# 219
Lana Gatto благодаря! Това ме подсеща, че трябва да го обсъдя, защото имам Хашимото и знам, че не е добре да се подсилва имунната система. Въпреки че хормоните и антителата са в норма, но има един голям възел, които следим. Ох, сега и за него се притесних.

# 220
До колкото ви чета, няма нищо притеснително, затова не се филмирайте. Аз съм голяма паника и от опит знам, че да се постигне спокойствие е ужасно трудно. Но фактите сочат, че предварителното притеснение на никого не е помогнало и е излишно.

# 221
И аз днес чакам резултати и съм в същото положение… голямо притеснение. Успех!

Здравейте отново! Утре съм на преглед и очаквам резултата от биопсията, излишно е да казвам колко съм притеснена. Моля за съвет за какво да питам и на какво да обърна внимание. Много съм  паникьосана и не знам колко адекватна ще съм и да не изпусна нещо важно. Ще се опитам да се събера и да съм в кондиция. Освен това съм от провинцията и ще пътувам до София и ми се иска прегледа да е максимално ползотворен, а не да се сетя за нещо важно като напусна кабинета. Сигурно е добре да потърся и второ мнение във всеки случай. Гледам, че в темата има добри отзиви за д-р Крумов във Вита. Извинявам се за обърканата публикация, но така де и чувствам. Ще съм благодарна на всичко, което споделите.

# 222
Аз си записвам предварително въпросите в телефона и карам подред. Така не пропускам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт