Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 63

• 8 337
  • 211
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Вчера мина и моята конизация. За сега всичко е наред. Сега ще чакаме резултатите - моля се само да са добри и да не се налагат повече интервенции.

# 181
Здравей! И аз и приятелят ми пихме Biobran 1000 по 2 сашета на ден 3 месеца …и двамата си останахме положителни. Аз нямам автоимунно, но имам алергия , която така се засили след biobran-a, че просто нямам думи.. Всяка вечер  пия противоалергично, а преди пиех по 1 път на 2 месеца.

Някой някакви впечатления от този продукт?
Предписан ми е  за имуностимулант уж като по-щадяща опция заради Хашимото…
Също така, ако някоя дама има автоимунно, какво е приемала за подкрепа на имунната система в битката с ЧПВ и отразило ли се е негативно?

# 182
Благодаря за обратната връзка!
И аз съм с алергии. От Изопринозин беше страшно. От АНСС нямаше…
Здравей! И аз и приятелят ми пихме Biobran 1000 по 2 сашета на ден 3 месеца …и двамата си останахме положителни. Аз нямам автоимунно, но имам алергия , която така се засили след biobran-a, че просто нямам думи.. Всяка вечер  пия противоалергично, а преди пиех по 1 път на 2 месеца.

Някой някакви впечатления от този продукт?
Предписан ми е  за имуностимулант уж като по-щадяща опция заради Хашимото…
Също така, ако някоя дама има автоимунно, какво е приемала за подкрепа на имунната система в битката с ЧПВ и отразило ли се е негативно?

# 183
  • София
Момичета,изглежда дисплазия нямам, изглежда ,че имам HPV ,което на фона на другото е изключително успокояващо.Още не съм се чула с доктора ,само му изпратих резултата.
.

# 184
АНСС от къде купувате?
Това, което аз пих, за което знаех, че е оригинал, го няма никъде сега…

# 185
Виж този продукт, който намерих в iHerb. https://iherb.co/SFJvyC7x?rcode=HQH9749&utm_medium=appshare
АНСС

# 186
АНСС от къде купувате?

Аз купувах само от Ремедиум. Пих го 6 месеца по схема. Януари т.г. бях положителна за HPV16. Септември т.г. - отрицателна:
https://remedium.bg/ahcc-aktiven-hemitselulozen-komponent-pri-na … 0-kapsuli-71745/p

# 187
АНСС от къде купувате?
Аз скоро купих от тук на Amino Up (хареса ми, че има възможност за онлайн поръчка):
https://aptekabg.com/active-hexose-correlated-compund-ahcc-120-c … &description=true

# 188
Здравейте отново! Докато чакам резултата ми се въртят едни въпроси.. В болницата казаха, че пращат пробата или резултата на “онкото”(така се изразиха), аз трябва ли да правя нещо там или зависи от резултата? И другия ми въпрос - някоя от вас след конизация да и е падало кръвното и нормално ли е? Аз по принцип съм с ниско, но сега доста пада.

# 189
На мен ми изписаха Хупавир, за hpv 16. Някоя лекувала ли се е с него?

# 190
Аз, но не съм правила контрола след него.

# 191
Здравейте правих контролна цитонамазка 6м след леттц .Днес ми излезна резултата 2а гр.,но пише отдолу метаплазия и контрола след 6м.Притесних се.На колпоскопа нямаше нищо

# 192
  • София
Няма за какво да се притеснявате, при чист колпоскоп, цитонамазката ви е идеална. Отидете си на контрола след шест месеца (поне две години след летц контролите са през 6 месеца) и не четете щуротиите в интернет.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 22:18 от buni

# 193
  • София
Метаплазията е доброкачествена промяна.Според мен е добра цитонамазката.

# 194
  • София
За AHCC бях писала в страниците назад, че имат официален вносител и сайт със списък къде се продава в аптечната мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт