Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 63

• 14 920
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм имала.Което не попречи следващата година да лъсна с 3А и позитивен 52 щам,
Този отговор ме накара да се замисля и питам и вас. Ако не е сменян партньор как така изведнъж се появява и чпв?

Лично в моя случай според мен след Ковид се активира -паднал имунитет.

# 301
Може паетньора да е сменял, но това няма как да се знае.
При мъжа ми се появиха кондиломи след ковид, познайте дали не му събрах багажите. Докато ми обясни АГ-то, че най-вероятно е от спаднал имунитет бая хейт изяде. На мен нищо ми нямаше - нито външно, нито вътрешно, което беше странно, тъй като уж гениталните брадавици са най-заразни, а не е като да сме се пазили.
Тогава даже тръгнах да търся изследване за стара или нова инфекция от чпв, но не предлагаха такова изследване.

# 302
Мъжът ми беше положителен за тип 11, аз никога не се заразих с него.Сега вероятно вече
го няма, но ако се беше активирал при него наново, щях и аз да цъфна.

# 303
При вас какво се случи след 3А?

Аз съм имала.Което не попречи следващата година да лъсна с 3А и позитивен 52 щам,
Този отговор ме накара да се замисля и питам и вас. Ако не е сменян партньор как така изведнъж се появява и чпв?

Лично в моя случай според мен след Ковид се активира -паднал имунитет.

# 304
Ами нищо-Пих 3 мес.АНСС и след година пуснах всички -бях изчистила и бях 2-ра група.

# 305
Ами нищо-Пих 3 мес.АНСС и след година пуснах всички -бях изчистила и бях 2-ра група.
По какво схема го пихте.

# 306
По схемата на Карагьозов ,но сега нямам рецепта.Коментирало се е много пъти назад в темата,а ако някоя съфорумка скоро я пила да сподели.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 13:43 от reninel

# 307
Здравейте! Може ли някой да ме насочи към кой специалист да се обърна.
Става въпрос за лезии на вулвата( тип левкоплакия) трябва да ми бъдат премахнати. Без Карагьозов, защото при него е адски сложно и трудно със записването.

# 308
Здравейте, той прави операция на майка ми наскоро и графика му е пълен за година напред. Но може да се обадите директно в болницата и те би трябвало да Ви помогнатат да запишете час за възможно най-скоро.

# 309
  • София
Здравейте! Може ли някой да ме насочи към кой специалист да се обърна.
Става въпрос за лезии на вулвата( тип левкоплакия) трябва да ми бъдат премахнати. Без Карагьозов, защото при него е адски сложно и трудно със записването.
На мен преди две седмици д-р Вецев ми изгори левкоплакия в поликлиника България (200 лв платих).
Иначе както и нагоре бях писала , ако искате онкогинеколог, бих препоръчала д-р Иван Димитров от МБАЛ Св София (на Мазнейкова) / Адела клиника.

# 310
Здравейте,мнение за д-р Иван Димитров от Люлин мед.

# 311
Миналата седмица посетих д-р Димитров за първи път, уникален лекар и човек! Малко по- късно мога да напиша подробна информация.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:04 от Gorda mama

# 312
Преди 2 седмици беше конизация, но за съжаление няма да се приключи с това, открити са лоши клетки и е назначена онко комисия, лекуващия лекар каза да се настроя за още една операция, най-вероятно за отстраняване на матката.
Не знам какво ме очаква, това означава ли рак, дали ще има химиотерапия, лъчетерапия или нещо друго, както и самата операция ме притеснява.

# 313
Какво пише на документите и кой е лекуващ лекар? На каква възраст сте? Имате ли фамилна обремененост? Така никой нищо не може да каже/помогне конкретно.

# 314
Миналата седмица посетих д-р Димитров за първи път, уникален лекар и човек! Малко по- късно мога напиша подробна информация.
Ще съм благодарна да споделиш,за първи път отивам ,имам проблем ,който е свързан с менопаузата ,според мен ,при двама лекари ходих ,подобри се ,но имам подутина ,микробирогия нищо и добра цитонамаска,нямам лактобацили,просто искам да ви обърне внимание и да ми назначи правилното лечение.

Общи условия

Активация на акаунт