L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 201
  • 438
  •   1
Отговори
# 270
Забелязвам подпухване, което веднага създава усещане за уморен и неотпочинал вид след сън.

# 271
  • Бургас
Добре че съм късогледа, че с  бръчките почти свикнах, все пак на повече от половин век съм . Обаче тази подпухналост я усещам, не е приятна хич.

# 272
  • София
Фини линии и тъмни кръгове станаха повече след бременността ми. Понякога от недоспиване и стрес сутринта се появяват неприятни торбички под очите.

# 273
Сутрин забелязвам малки торбички и фини линии. Това е зоната, която издава възрастта ми Frowning1.
Бих се радвала да тествам крем, който предлага чудесно решение за подобряване на самочувствието.

# 274
  • Видин
Виждам тъмни кръгове и торбички Sad

# 275
Забелязвам фини линии около очите. Притеснявам се да не се задълбочат.

# 276
  • Стара Загора
За съжаление виждам подпухване на горен клепач, а ако не е бил добър сънят и тъмни кръгове Sad

# 277
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
1. Подпухване или подуване отточност
2.Финни линии под очите
3. Торбичките под очите

# 278
Здравейте!
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухването.
Поздрави!

# 279
Първо забелязвам подпухване  и фини линии

# 280
Първото нещо, което забелязвам сутрин са подпухналост и торбички под очите.

# 281
  • София
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

За съжаление фините линии стават все по НЕ финнии... Grin

# 282
И при мен се забелязват подпухване и торбички, опитвала съм какво ли не, безрезултатно

# 283
За съжаление и аз забелязвам торбички под очите сутрин, както и фини линии, които много ме притесняват.

# 284
Торбички под очите и фини линии.

Общи условия

Активация на акаунт