L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 204
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
Подпухване и торбички

# 286
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
Последно време тъмни кръгове и финни линии

# 287
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
Честно казано не знам кое първо забелязвам  кое ме дразни най-много, може би фините линии (къде фини, къде не чак толкова и съвсем откровено забележими), но и подпухването създава много неприятно усещане от възприятието на образа в огледалото. Вместо свеж вид, сякаш със събуждането имам по-изморен вид.

# 288
Сутрин забелязвам подпухване,а уж добре се наспивам в допълнение и фини линии.

# 289

Сутрин имам големи торбички и подпухване, с което се боря от години.

# 290
Сутрин първотo, което забелязвам в зоната около очите си, е подпухване и торбички.

# 291
Фини линии и тъмни кръгове. Притеснявам се да не станат по-големи торбички.

# 292
Веднага ми се набиват на очи торбичките , ако съм се събудила с такива .Те фините линии ,ако ги има , се виждат и сутрин , и вечер....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухване и фини линии, което е много неприятно за всяка жена.

# 294
  • Ямбол
Фини линии. Понякога и тъмни кръгове.

# 295
Имам леко подпухване, тъмни кръгове и вече фини линии.

# 296
  • Стара Загора

За съжаление с напредване на възрастта се появяват промени в лицето . Със ставането от сън имам ясно изразени торбички под очите, както и леко подпухване.
Фините линии не са за подценяване, но те са по-малко забележими.
След сутришните ритуали с почистване, масажиране с ролер и прилагане на козметичните продукти нещата се подобряват в известна степен, но ми се иска да пробвам нещо по-надеждно.

# 297
  • София
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии? Първото, което сутрин забелязвам е подпухването около очите. За да се забележат и тъмни кръгове трябва да съм недоспала или супер преуморена.

# 298
При мен има само подпухване под очите. За известен период серумът на The Ordinary с кофеин ми помагаше, но и това отмина.

# 299
  • София
Първото, което забелязвам сутрин, е подпухване под очите. На 45г. съм.
Бих се радвала да пробвам Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.

Общи условия

Активация на акаунт