Магията на изтока - тема 76

• 10 384
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
  • вятърничава
В плейтюб го пуснали преведен.

# 331
Една хубава новина от днес. След 10 годишна връзка Шин Мин А и Ким У Бин официално ще станат семейство. Сватбата ще е на 20 декември.

# 332
Just a Bit Espers 4 - сериалът продължава да ме забавлява и да ми носи положителни емоции.

# 333
bb6, браво! Радваш се на японско-корейска любов, макар и вече на 20 години. Предполагам, че нашия Ютака е на нивото на Че Джи У? Той е класа. Любимец на нас с Шошулчо.
Ти си обичаш по-старите японски продукции, за да се радваш на младите тогава днешни "старчета' и "деденца" - Кимура, Такаши и пр.

As You Stood By - изгледан

Хареса ми. Учудващо, но факт. Историята беше психарска, да, но логична, финалът също. Съвсем на място, а всеки получи заслуженото си. Отдавна не бях гледала сериал с такава тематика. Доста години.
Майката и сестрата на героя на Чанг Сънг Чо - чудовища, точно като него. Боже, зарадвах се, когато видях как получиха заслуженото си. Сестрата, макар и полицай, беше особено коварна. Истинска корейска змия, метнала се на майка си.
Криминален трилър, това е най-точния жанр.
Двете главни героини, че бяха аматьорки/ шамандури, да, но ги оправдавам напълно за всичките им действия. Глупави, наивни, защото бяха добри и състрадателни човешки същества (а не хладнокръвни професионалистки и убийци) и след като от никой не получиха помощ - действаха сами. Да, бяха глупави много от действията им, но пък И Му Сенг беше точно за това - да им помогне.
Щом получих логичен финал, за мен отговорът е - доволна.

Насилието над жени е нещо ужасяващо. Колко много комплексирани мъже бродят по тази Земя, като този изрод, главния герой.
Шо, предполагам, че и японския оригинал на As You Stood By - Naomi to Kanako ще е добър сериал. Дори мисля, че те са го направили още по-добре. Ако го откриеш - гледай.

Томоя ще има нов сериал от януари, но аз ще пропусна. Заглавието е Dream Stage, а в него той ще е продуцент на нова японско-корейска айдъл група на име NAZE, която предстои да дебютира през януари в Корея и Япония.
Този сериал ще е с участието на момчетата от групата и ще е като реклама за техния дебют. Абе, розова работа, за тийнейджърки, но Томоя е приел главната роля. Парички, не е могъл да откаже. Сигурно жена му го е принудила, хаха.

Ето ви го петъчно с Ю Аои. Да ви попее.

# 334
  • MJF
Ю Аои нещо ми се позагуби от екрана напоследък.
Мда, трябва да проверя дали го има сега за мен този Naomi to Kanako.

Смея се с Чио в Asa ga Kita - щерката на Аса. Тя има двама не много конвенционални за времето и мястото родители. Та първо единия а после и другия ги матира с въпроси. Майка си защо работи и от този сорт. Но кулминацията беше когато попита татко си  защо нищо не работи като всички други бащи. Така го парира , че той ще вземе да влезе в релсите на "стари години". Никой до сега не можа да го канализира но щерка му като я гледам как се вълнува от темата ... Това защото играе на улицата с деца на нейната възраст и играя на родители/семейства или там както се казва. Големи образи.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:37 от Шошулчо

# 335
Изгледах сега и днешния епизод 4 на Dynamite Kiss.
Мъка, мъка за Ки Йонг и дано другата седмица вече разбере, че тя го лъже.
Блясъкът на картата му заслепява и мен, хаха. Комедия, а пък да видим кога ще започне и драмата.
Важен е Чанг Ки Йонг. Останалото е азотна киселина + сярна киселина и ... взрив, както каза той в първи епизод, хаха. Корейщинки.

Шошулчо, днес имах работа с един баш майстор. Чувам го аз, че говори странен български и го питам от кой край е (личи, че не е наш местен селянин), а и ке-каше и ме-каше. И той каза, че е от твоето село. Изселили се с жената преди 20 години в мойто село и вика, че много хубаво му било тук, на Големия гьол. Македонски шемет.

# 336
  • вятърничава
Да не забравяме, че Ютака и Такаши си партнираха в Flowers Palm Tree Beach Boys Flowers Palm Tree колко съм се смяла с тях и счупения им Minibus шекши бойс.

# 337
Охайо!

Като ги споменаваш сега, че се сетих.
Наскоро ми попадна това в IG и го запазих. Класиката Long Vacation от 1996 г. с Кимурин и Ютака, а и Омамеда Товако е тук, съвсем млада.
Мислех да ти го показвам, но съм забравила. Само за теб е. В профила има и други такива клипчета, ще ти е приятно да ги видиш. Изкуственият интелект прави чудеса.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 13:07 от rossonera

# 338
  • вятърничава
Охайо!

Като ги споменаваш сега, че се сетих.
Наскоро ми попадна това в IG и го запазих. Класиката Long Vacation от 1996 г. с Кимурин и Ютака, а и Омамеда Товако е тук, съвсем млада.
Мислех да ти го показввам, но съм забравила. Само за теб е. В профила има и други такива клипчета, ще ти е приятно да ги видиш. Изкуственият интелект прави чудеса.
Вярно,че и там участваше Ютака, Long Vacation ми е любимо сериалче. Китамура пианист Musical Keyboard Китамура пилот Airplane в GOOD LUCK!, много сладко направено на летището. GOOD LUCK!
Аригато.

# 339
Още един хубав (по мое мнение) кадър на Арата от рекламата на LineArt Charmant:

# 340
bb6, да, Кимура и Шиничи Цуцуми. Мили спомени.
А това ми е любимо. Моите шашави бейзболисти и твоят любим японец, който тогава беше на 19 години и изглеждаше меко казано странно, хаха. Още не се беше превърнал в звездата, която е в момента.
Rookies ми е скъп на сърцето сериал. Голямо вдъхновение беше, еххх. Спомням си го с умиление.

# 341
  • MJF
Еми дано е свършил добре работата си тоз майстор Рос.
"Майстор" като ползване за такъв род дейност е една от най - куриозните думи в съвременния български за мен. Принципно самата дума предопалага качество, професионализъм и от този род. А дефакто до тук в живота ми не мога да дам един пример за "майстор" който да си е свършил работата като такъв/ като хората/майсторски. Независимо дали зидар, водопроводчик, паркетаджия , ремонт на електроуреди и пр.
Както и да е .

Видях 6-и епизод на Псевдомамата. Загрубя работата. Тоз бащата на децата много самонадейн освен всичките си други негативи. Супругата му за секунди в телефона му намери каквото търсеше.
Сюжета е един такъв....никакъв съвсем вече. А началото даде някаква надежда. Но актьорите съвсем над сценария. Поредния пропилян на практика сценарий с потенциал на теория.  Така най-кратко да го кажа.

# 342
Защо да не открие снимките за секунди?! Аз също откривам моите за секунди. Те са подредени по години в профила ми. Тя знае детето на колко е, бързо видя годината и навърза нещата. То не е никак трудно. Нарича се дедукция.
Новите технологии (в частност смартфоните) не са ти сила, Шо.

Още по-бързо от нея, бих достигнала до дъното на историята. Тя, героинята, е наивна японка, но и не чак толкова наивна, защото е очевидно, че и тя крие нещо и Кейго може би не е истински син на твоя адаш Касамацу.

Петък е. Той качи няколко снимки преди малко и споделям една.

# 343
  • MJF
Имам предвид че ги е запазил на видно място тоз тез снимки. То се разбра какъв е този брак и каква роля в него играе таз съпруга. Ще е майтап ако тоз син не му е биологичен.

# 344
Гледах днешния 7-ми епизод на Fake Mommy.
Хитър е татко Шо Касамацу.
Скрит текст:
Взе ДНК от Ироха и доказа, че е неин баща.
Финалът беше с топ-ноч сцена - той "сервира" новината на Рина с доставка на огромен букет рози, картичка с "Омедето/ Честито" с подпис Шинго, а в букета пъхнат ДНК-теста, туше!. Това е стилът Шо Касамацу, якудза-стайл, хаха.
Интересен ми е сериала. Ти може да мрънкотиш, но аз го гледам с удоволствие, а и в момента Хару и Коджи Мукай са меча-меча кавайй с развитието на връзката им. Симпатяги.

Днес беше такава жега, че е само за биру с Томоя и Шиничи.

Общи условия

Активация на акаунт