Магията на изтока - тема 76

• 10 377
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
"Шапки" на лед.

# 346
Our Golden Days - епизод 31

Тъкмо изгледах днешния епизод на локумката. Хьон Мин и сестрата на Ча Чи Су са големи образи, хаха. Най-после той омекна и се съгласи да пробват да са гаджета за 100 дни, а пък после ще го мислят.

Ча Чи Су пък е плътно до интериорната си дизайнерка. Нека, нека да помага, че с тази зла биологична майка, която ѝ се е паднала - няма да е лесно.
Но и тази корейска "майка" на годината ще бъде отстреляна. Виждам как ѝ точат ножа малко по малко, а бащата не се церемони и също ще я изгони, както е направил с първата си съпруга.
Вървим към развръзката и нещата се нареждат. Първо беше бизнеса на Ча Чи Су, сега и останалото.

# 347
  • вятърничава
Значи Шо Касамацу се е разснимал яко, сега и в TAXI DRIVER 3 ще го гледаме.
https://www.instagram.com/show_kasamatsu_official/p/DRW_bcniTSS/ … hl=bg&img_index=2

# 348
Да, видях го в профила на SBS Drama онзи ден, но той е само с камео-участие.
Шо, това е бащата на Ироха, ако не го разпозна.

Вчера гледах Юн Пак в Don't Call Me Ma'am, който върви вече две седмици.
Играе го кръшкач, за разлика от моралния си професорски образ в For Eagle Brothers. Но го разбирам, като видях коя му е съпруга тук. Боже, не мога дори да я гледам, толкова ми е противна.
Сериалът е слаб, издиша и като сценарий и като изпълнение, трите главни са си посредствени актриси, но ще прехвърлям епизодите заради Юн Пак. Днес трябва да излъчат епизод 5.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 06:55 от rossonera

# 349
БоА-та бременна, а Го Уон Хи се развела след само две години брак. Хааа, затова се е разснимала напоследък, гледам я в Don't Call Me Ma'am. Бракът с бизнесмена не е провървял, а може да го е хванала и в крачка. Така е то с бизнесмените - риск печели, риск губи.

Снощи изгледах епизод 2 на Taxi Driver Season 3.
Японски епизод - говореше се основно на японски, но, за съжаление, Шо Касамацу приключи зле. Е, поне го видях и тук. Наото Такенака също участва. Този плешив сладур и любим японски шемет.
Сериалът няма да го следя, защото И Дже Хун дори не мога да го гледам вече, след пътешествието му във Финландия с Ча Ън У. Какво малоумно същество е този човек в реалността... Отвратих се. Образите му на екран са едно, но като човек и мъж извън роля е разочарование.

Така намразих и Шиуан, след пътуването му с Хе Ин в Шотландия. Не млъкна, не си затвори устата. Не знам как Хе Ин го изтърпя и не му плесна една. Това не е мъж, а жена, ужас.
Да живеят корейските мъже като Чонг Хе Ин и Чо Ин Сонг!

Ако сте с настинка - японският ви д-р Ох Боли ще се погрижи за вас.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:05 от rossonera

# 350
Скрит текст:
БоА-та бременна, а Го Уон Хи се развела след само две години брак. Хааа, затова се е разснимала напоследък, гледам я в Don't Call Me Ma'am. Бракът с бизнесмена не е провървял, а може да го е хванала и в крачка. Така е то с бизнесмените - риск печели, риск губи.

Снощи изгледах епизод 2 на Taxi Driver Season 3.
Японски епизод - говореше се основно на японски, но, за съжаление, Шо Касамацу приключи зле. Е, поне го видях и тук. Наото Такенака също участва. Този плешив сладур и любим японски шемет.
Сериалът няма да го следя, защото И Дже Хун дори не мога да го гледам вече, след пътешествието му във Финландия с Ча Ън У. Какво малоумно същество е този човек в реалността... Отвратих се. Образите му на екран са едно, но като човек и мъж извън роля е разочарование.

Така намразих и Шиуан, след пътуването му с Хе Ин в Шотландия. Не млъкна, не си затвори устата. Не знам как Хе Ин го изтърпя и не му плесна една. Това не е мъж, а жена, ужас.
Да живеят корейските мъже като Чонг Хе Ин и Чо Ин Сонг!

Ако сте настинка - японският ви д-р Ох Боли, ще се погрижи за вас.

И да не сме настинали, ще ни се прииска да бъдем, щом той ще ни лекува.

# 351
Ма много кахърни и двамата на постера, а и като гледам на коя телевизия е сериалa, ми идва да се хвърля от нос Калиакра. Като прочетох и сюжета - най-добре да приключа с едно бързо сепуко и да не пътувам 80 километра до там. Мале, мале...
Иска ми се да гледам Со Джун, а то пак мелодраматични корейщинки и парад на човешкото падение.
Нея не я знам. Видях, че е участвала в двата сезона на D.P. и значи съм я виждала, но ролята ѝ е била толкова малка, че едва ли съм я отразила. Иначе момата блеснала и като калмарка. От новата вълна корейски кифли, ясно.

Surely Tomorrow в 12 епизода, старт - 6 декември, всяка събота и неделя по jTBC (с удоволствие бих закрила тази корейска телевизия или най-малкото бих им забранила със закон продуцирането/ създаването на сериали).

# 352
  • вятърничава
Аааа, хванах те, нарочно си избрала тоз кахърен постер,за да ги нахраниш. Има и по-ведри постери:
Скрит текст:

Актрисата явно съм я гледала в първите епизоди на Heartbeat(2023) с Тек вампир, но така и не го догледах, не ставаше. Скоро я гледах в Tempest ( 2025), любовницата на президента,която му беше родила наследник, а се оказа севернокорейка и агент на американците ли беше, на руснаците ли, вече не помня. Като цяло последните 2 епизода ги забравих много бързо,че беше мазало, но поне не затриха планетата Sob
Сега ще участва в Made in Korea с баш аджушита и млади секши левенти.

# 353
Това, което съм показала е официалния постер. Отварям - виждам това, което е сложено в сайтовете, конкретно и в страницата на сериала в namu (там си правя корейските справки, тяхната уикипедия), това и слагам.
А голямото хранене съм го оставила за довечера на Стамфорд Бридж. Ще има много за синьо-червените карикатури от Барселона.

# 354
Един от любимите арабоджита, И Сун Дже, е напуснал този свят на достолепните 90 г. До последно снимаше човекът, а и е бил професор и преподавател по актьорско майсторство. Едва ли има любител на корейските филми и сериали, който да не го е гледал поне в няколко заглавия.

И понеже животът е кръговрат има новини и за две бебчета, които се очакват.
Чо Бо А, която се омъжи преди около година очаква първото си бебе.

Другият, който съобщи такава новина е Ким Донг Ук.

Чу Джи Хун и Ха Джи Уон са потвърдили участието си в нов сериал - Climax.

# 355
  • MJF
Светла му памет на актьора И Сун Дже. Последно го гледах в Dog Knows Everything, добре се посмях с героя му и приятеля му куче. Мда много роли остави той а явно и ученици.

Нищо не съм гледала на далекоизточния фронт изминалите дни.
Хм, но виртуално бях в Азия де , с кънки.

# 356
И аз нищо не съм гледала, но пък прочетох К като Корея. Приятно написана и лесна за четене. Дамата описва 12 дневното си приключение в Сеул като обикновен турист.

И нов клип от RIIZE

# 357
💙💙💙 три сини лондонски сърца от мен. Вкарахме шест на тези анимационни герои, но три от головете ни не ги признаха за засади и игра с ръка. Не съм спала от щастие.

Довечера чакам другото щастие - теханмингукско.

Епизод 6 на Just a Bit Espers го видях качен в Нетфликс, но ще го мисля следващите дни.
Довечера нощта също ще е тежка, но на Емиратс.

# 358
Задава се нещо интересно - нов филм на Йоджи Ямада с Такуя Кимура в главната роля:
Скрит текст:

# 359
Смях снощи с Ки Йонг, хаха. Той изкарва сериала. След всичките му драматични роли в годините назад, цялата сериозност и страдания за неговия герой - да го гледам в тази комична/ забавна роля, е като малък лъч светлина в тъмния корейски тунел.
Дано разбере днес, че тя не е омъжена, а лъже. Прекалено много го измъчват и какви погледи хвърляше на масата, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт