Магията на изтока - тема 76

• 19 614
  • 662
  •   2
Отговори
# 165
Как да не се е снимала? Точно тя беше главна героиня и най-голямата сестра в Our Little Sister. Масамито беше втората, а Кахо най-малката. И след това се появи 4-та сестра, която беше преродена, Сузу Хиросе.

# 166
  • MJF
Ахха , ето значи, снимала е . Мда , припомних си. Добър дамски състав бе събрал в този филм наш Корееда.

# 167
Днес, в епизод 18, имаше много смешни моменти/ сцени с нашия. Посмях се на воля, хаха. С булката явно така ще я карат поне в следващите две-три седмици, докато той събере смелост.
Апропо, днес влязох в Нетфликс и загледах какво ново предстои да се качи през октомври. И каква изненада - от 25 октомври ще започнат да качват и Our Golden Days, сефте за съботно-неделна мехурка на KBS2 и то в Нетфликс. С Kocowa ли са се разбрали, с KBS2 ли, не знам, но факт - сапунката ще бъде налична и там.

Отивам да гледам пчеличките от Брентфорд срещу Манчестър Сити, а ти вземи си припомни целия филм Our Little Sister, който е един от най-любимите ми на Корееда. За съжаление, той вече такива филми не създава. Творецът се изхаби, музата му го напусна и разчита само на едното име.

# 168
Рос, вероятно до сега не си обръщала внимание, но и други съботно-неделни мехурки на KBS2 има в НФ - Young Lady and Gentleman, Beauty and Mr. Romantic, The Real Has Come!, Iron Family. И тях така започнаха да ги излъчват няколко седмици след като са почнали по тв-то.

# 169
Но For Eagle Brothers го няма?! Проверих.
Никога не съм обръщала внимание дали и там качват мехурките, изненада ме като видях постера и датата. Беше в предложенията ми за октомври, след Шун с Хан Хьо Джу.

# 170
Гледах наскоро още един филм - Yukite Kaheranu. Отново Масаки Окада, този път в компанията на Сузу Хиросе. Определено мой тип филм, добра актьорска игра, много красив чисто визуално. Обичам атмосферата на онази епоха от преди около век.

# 171
  • вятърничава
За Kido Taisei нищо не пишеш, как се справя?
Започнах оня ден The Murky Stream. И кой мислите ме посреща още в еп.1 любимият гадняр Park Hyung Soo. Има талант да играе подлеци,гадняри,подмазвачи и не бива да го хаби в роли на добри и храбри мъже  Joy
Сериалът ми харесва.

# 172
  • MJF
bb6 , много актуално ми звучи с тази река. Като прочетох -Jung Chun (Park Seo-Ham) is an upright government official. He wants to get rid of corruption that exists around- се Smiley , туй трябва да севиди, бъзикайте се с него ама аз съм му фен колкото и малко да ми е попадал на екрана.

Ще взема да "обърна" филмовата ми суша с този Yukite Kaheranu

# 173
За Kido Taisei нищо не пишеш, как се справя?
Скрит текст:
Започнах оня ден The Murky Stream. И кой мислите ме посреща още в еп.1 любимият гадняр Park Hyung Soo. Има талант да играе подлеци,гадняри,подмазвачи и не бива да го хаби в роли на добри и храбри мъже  Joy
Сериалът ми харесва.
И тримата в главните роли са чудесни. Младежът ми е непознат, за първи път го гледам, но със сигурност ми направи добро впечатление.

Започнах Hold My Hand At Twilight, отдавна го бях набелязала. Още съм в самото начало. Харесва ми като цяло, макар че започна леко мудно за моя вкус. Сузу Хиросе е прекрасна. Надявам се Йоши Сако да има повече екранно време по-нататък. Голям любимец ми стана и ми се гледа.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:25 от bell_87

# 174
  • вятърничава
Шош,ето го в цялата му прелест, даже ми се иска още повече екранно време да му отделят. Ама,като не е Ro Woon Joy
Бандитите са големи образи, ще ти харесат. Но не е комедия, доста е мрачен и драматичен.
Спойлер е!!!
Скрит текст:
От 2:24

bell,Kido Taisei не го ли гледахме заедно в 9 Border (2024), за трите сестри на 19,29 и 39 години и техните гаджета. Мен ме впечатли в First Love: Hatsukoi ( 2022).
Започнах Hold My Hand At Twilight, отдавна го бях набелязала. Още съм в самото начало. Харесва ми като цяло, макар че започна леко мудно за моя вкус. Сузу Хиросе е прекрасна. Надявам се Йоши Сако да има повече екранно време по-нататък. Голям любимец ми стана и ми се гледа.
Гледала съм го, младежът Рен беше голямо дръвце, но Сузу Хиросе много ми хареса, както и хазайката и.
Песента и танца на двамата ГГ помня.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:33 от bb6

# 175
9 Border помня, че опитах да го гледам, но не издържах дори да видя целия първи епизод, голяма скука ми се стори.

# 176
При мен вали такъв силен дъжд вече трети час, че утре сутрин сигурно ще сме в новините, но не с добро.

Гледах първи епизод на Jaa, Anta ga Tsukutte Miro yo. Отпада, блудкава история.

# 177
Момичета, как сте? При мен днес вече няма дъжд, но пък има силен вятър. Според прогнозата би трябвало да духа и утре.

Продължавам с Hold My Hand At Twilight. След три изгледани епизода все повече ми харесва. Атмосферата е приятна, второстепенните герои са колоритни и имат голям принос за чара на сериала.

# 178
  • MJF
В София мокри и от време навреме подухва. Няма ексцесии откъм времето.

Аз видях двата тазседмични епизода на Shin's Project
Скрит текст:
Личния казус на Шин доооста загрубя. Даже 8-и епизод завърши с голяма драма. Надявам се да не елиминираха героя на Kim Sung-Oh. Да му се невиди тъкмо разгеле го нацелих в "гледам" този мой любимец и ... ама много рисков герой има , факт. Пфу.

# 179
Escape: Sore wa Yukai no Hazudatta - епизод 1

Симпатични главни герои и забавно начало с Хийори Сакурада и Хаято Сано. С Хаято ще се гледаме отново след ролята му на Насуда-сан в Hitori de Shinitai.
Срещнаха се двамата при нейното отвличане на рождения ѝ ден - тя като жертва, той като похитител, но пък добро момче. Причината за отвличането не е конкретно нещо срещу нея, а срещу богатия ѝ баща, който не е много читав човек. В ролята на таткото е Казуки Китамура.
Началото ми хареса и ще следя епизодите тази есен.

Да изперем с него и дрешките за есента.

Малко остана до 16 октомври и излизането на всички осем епизода на Romantics Anonymous.

Общи условия

Активация на акаунт