Магията на изтока - тема 76

• 16 929
  • 567
  •   1
Отговори
# 375
  • вятърничава
Ах, честит ни месец на Мерикрисмас-ъ рекламите!
Тези сестри Хиросе са голяма мафия, все с красиви мъже ходят.
Джин Аканиши е задължителен за гледане с кака му Рьоко Шинохара в Anego.
Нямаше ли подобен сюжет с Каме и кака на работното място?
Ani Ka,
Скрит текст:
В Playtube с български превод търси

# 376
Каме е по-обигран с каките (анего) - Sapuri от 2006 г. и Second Love от 2015 г.

# 377
  • MJF
Брей bb6 стигна до последните бонбони. Туй добре , щото едва се сдържах да не изям и последния бонбон. Wink

Fake Mommy 7 изгледах .
Нямам коментар по сериала . Но понеже споменавахме     Minami Tanaka та да кажа , че и на мен не ми е от най-приятните актриси.
А покрай това и Хару се сетих за още една недолюбвана актриса -  Kaya Kiyohara . В началото на Asa ga Kita героинята ѝ имаше регулярно екранно време но откакто я омъжиха , въпреки че съпруга ѝ го върнаха на екрана към задаващия се финал таз героиня/съответно актрисата въобще я няма. Хич не ми липсва. Wink

# 378
  • вятърничава
Гледах я и аз Kaya Kiyohara, като самурайка малко живна. Но и на мен няма да ми липсва, ако и вземат дървената табелка.

# 379
На мен ми предстои да я гледам в Natsuzora. Засега не се е появила. Играе сестрата на главната героиня, но още показват детския им период, така че "тръпна в очакване".

# 380
  • вятърничава
Ще я пробвам в "18×2 Отвъд младостта" - филм. Под това заглавие може да се гледа с бг превод. Не тая големи надежди за нея, пък и отзивите май не са добри.Но, аз и на рейтинги не разчитам. Като не става - не става.

# 381
Това трябва да гледаш ти, а не да се занимаваш с аматьорката Кая Кийохара.
Този филм е японския филм на годината - с най-голяма посещаемост, с най-много приходи.
Твоята любов е направил невероятна роля заедно с ривенджъра.

# 382
Kokuho наистина изглежда много обещаващо, тъкмо тези дни чета прекрасни отзиви от хора, които вече са го гледали.

# 383
Това мисля за днешния епизод 7 на Dynamite Kiss.
Бива простотия, но преминаха всякакви граници с драмите и локумите си и то само са два епизода. До епизод 5 беше комично, сега гледам друг сериал. Ама, че некадърници...
Ки Йонг е за съжаление, но не защото е слаб актьор, а защото се е родил под 38 паралел на Корейския п-в и има нещастието да снима там, а не на Запад или на японските острови.

# 384
Just a Bit Espers 5. Започва да се разкрива повече от миналото на героите. Сериалът все още задържа интереса ми, защото е на границата на абсурдното (и предлага нужната доза забавление), а в същото време има смислено послание - това, което за един човек изглежда съвсем дребно, за друг може да има голямо значение.

# 385
  • MJF
Bowtie
Asa ga Kita изгледан.
Последната седмица / 5 серии нарочно се помотах докато ги изгледам защото не ми се разделяше толкоз бързо с тези всичките станали ми като родни Wink за толкоз серии герои.
Любопитно ми бе как ще завърши творческия екип тази сага. Хареса ми решението им. И ретроспекция, и колелото на живота, и житейски мъдрости и поуки, .... Все пак главната героиня Аса във финалните кадри.
Даже по едно време се Mr. Green щото явно ме чуха как доволствам от липсата на Kaya Kiyohara и героинята ѝ та взеха , че даже за нея се сетиха.
Не че дадоха конкретно но разказа по мои изчисления завърши някъде във втората декада на 20 век.
Като цяло съм доволна. Имаше два момента /теми където малко редактирах, признавам. Но това не намали общото ми приятно впечатление.

# 386
Ееееее, най-после той разбра, че тя го лъже! Боже мой, какви мъки бяха и днес в епизод 8 на Dynamite Kiss...
Развитието другата седмица. Корейските им тикви пак не родиха нищо различно. Сцени, диалози, развитие на историята, които съм гледала в 4098282984 корейски сериала. Аман!

Опитах да гледам новия епизод 7 на Just a Bit Espers, но така изперкаха всички и най-вече сценаристката, че се сбогувах с този японски буламач. Язък за актьорския състав и прехвалената сценаристка. Съветвам я да отиде на психиатър, но той да не е холограма, като Масаки Окада, а жив човек.

И нещо за душата на биби-то, за да спи доволно и спокойно тази нощ.

# 387
През следващата година очакваме още един нов проект на Корееда - Look Back, live action по манга. Засега няма много информация по въпроса, обявен е по-рано тази седмица.

# 388
Рязко ми стана студено, но все пак е Той.

# 389
  • вятърничава
И нещо за душата на биби-то, за да спи доволно и спокойно тази нощ.

Аригатоооо, спах като People Baby Май и bell го беше харесала, обаче не помня в какво го гледахме съвсем наскоро Flushed
Това трябва да гледаш ти, а не да се занимаваш с аматьорката Кая Кийохара.
Този филм е японския филм на годината - с най-голяма посещаемост, с най-много приходи.
Твоята любов е направил невероятна роля заедно с ривенджъра.

Всъщност тоя филм с Кая Кийохара се оказа нелош. Тя можела да се усмихва и да не играе дърво. Тайванецът е интересен и много симпатичен актьор. Историята е нищо особено, от японска страна имаше интересни участия в епизодичните роли.
Цитат
японския филм на годината
Реших,че не ми се гледа още в началото на годината https://bg-mam.ma/p/1684559/49107914
Прекалено много драма и сълзи!

Общи условия

Активация на акаунт