Магията на изтока - тема 76

• 18 145
  • 605
  •   1
Отговори
# 465
Рос, Рю Су Йонг го засичам в кулинрното предване. И Дже там го следя от време на време, ама искам в сериали да ги гледам.

И Санг Юн последно в Пандора май го гледах, но това не е сериал, за който да се жертваш дори и заради люимец.

Дали някои от тях ще се появят на екран не знам, но пък нищо не пречи да се надяваме Simple Smile.

# 466
  • MJF
Eй прочетох ви. Колко бавно само аз си знам. То имена , то имена .....

Ама че съвпадение. Точно покрай двата сериала с Хару дето гледах и гледам,  нещо се усетих че аз този Watashi no Oyome-kun Tokubetsu-hen въобще не съм си го догледала. То какво догледала,  като отворих видях че съм на втори епизод. Т.е. само съм го започнала. ooooh!
Значи така тез двамцата . Ами честито и хайде умната.

Аз пък тези дни  не мога нещо да стигна до нашия фронт нормално.
Изгледах само 2 серии на Love Me
Психологическа драма. Сега видях че пише че епизодите са излъчват по 2 а аз точно щях да пиша , че препоръчвам поне първите 2 серии да се видят анблок.
Рос , върнах се сега да те прочета пак като вече в течение на нeщата.
Актьора Чанг Рюл едва ли не като напълно нов за мен ми се явява а от биото му виждам че съм го мяркала. Ей на , от тук ще го запомня/разпознавам. Мда , за неговия герой  тепърва ще ни открехнат.
То останах с впечатления , че майката на нашата ГГ пострада на път към щерка си в болницата за да ѝ донесе нещо , което тя е забравила или ѝ е нужно от дома им.
Като видях нашата   Хьон Джин автоматично се сетих , че така и още не съм стигнала до предишната ѝ психологическа драма - The Trunk.
А иначе аман от крайно инфантилни , за да не кажа нещо друго, образи на по-малки братя на главни героини. Имам чувството, че и тукашния много бързо ще стигне лимита на търпението на мишока ми.  

До такава степен съм извън далекоизточния ми ритъм , че даже втория от двата ми основни ресурса май от миналия четвъртък даже не съм го отворила. Не ми остава време за това. Unamused

# 467
  • вятърничава
...Нали Шошулчо се чудеше откъде го познава, а биби-то не знаеше кой е той, хах.

Ето го, прекрасен в костюм и готви.

...
Може и да не съм знаела кой е,но съм го оценила по достойнство, се пак Wink

Значи кака Хару след снимките на сериала си е взела агнешкото за вкъщи Joy Да им е честито и на двамата и нека са щастливи и се обичат дъъъъъълго време. Колкото дядо Кимура и жена му. Сетих се за него, понеже най-сетне изгледах Grand Maison Paris (2024), който излезе май преди предната Коледа. Чак сега се добрах до него, не е нещо задължително, но ми беше приятно да гледам шеф Кимура на екран, както и екипът му. В добавка и сладкият сладкар Тек, а и Юта Тамамори и М.Кубота се появиха за секунди.

# 468
Голяма каша ли стана в главата ти, Шо? Когато прочете всичките тези "срички" и започна да се чудиш кой стои зад тях. А ти познаваш всички до един и много си ги гледала.

Като стана дума за Кимура - ето ви малкото кимурче. На татко си се е метнала.

Idol I - епизод 2

Днешният епизод повече ми хареса. Нашето момче страда, защото не той е убиеца, но е натопен.
И тук идва нашата смела адвокатка Че Суйонг, която самоотвержено пое неговата защита.
И както се случва във всяка една съвременна корейска приказка - те се познават от ученици. В смисъл, тя знае кой е той, още преди да стане известен, а той я е спасил с с изпълнение на негова песен, в момент, когато тя е мислила да се самоубие. Колко "новаторско", нали? Гледали сме такава корейска бримка сигурно в 7284827363 сериала.
Прокурорът (в ролята е Чонг Дже Куанг) е много зъл и е хвърлил око на Суйонг.
На финал Суйонг все пак успя да изкара Ким Дже Йонг от ареста и тъй като той нямаше къде да отиде, тя го прибра в прекрасната си къща. Сега живеят заедно. Туше!

В сериала са зачекнали и болната тема за сасенг-пенките. Луди жени.

Утре е сряда и ден за Чанг Ки Йонг. Да видим финалната драма и да приключваме в четвъртък.

# 469
Още не съм погледнала Идола, но Чонг Дже Куанг го помня като готиния анестезиолог от отбора на Чу Джи Хун в The Trauma Code.

# 470
  • вятърничава
Още не съм погледнала Идола, но Чонг Дже Куанг го помня като готиния анестезиолог от отбора на Чу Джи Хун в The Trauma Code.
Еее, 2в1,господ здраве да ти дава, че писа от къде ми е познат тоз юнак и защо не мога да му повярвам, че е от лошите. Щото в The Trauma Code бе от отбора на добрите.
Като стана дума за Кимура - ето ви малкото кимурче. На татко си се е метнала.
1 към 1 Joy

На финал Суйонг все пак успя да изкара Ким Дже Йонг от ареста и тъй като той нямаше къде да отиде, тя го прибра в прекрасната си къща. Сега живеят заедно. Туше!
Само да не отваря хладилника
Joy

# 471
Значи Чонг Дже Куанг е изгряваща корейска звезда. Арасо. Виждала съм го, като му огледах филмографията, но не го помня, а и ролите му са били по-малки.
В Idol I той е самонадеян млад прокурор, който не работи много по правилата. Нещо като Цацарата, Гешо и Сарафа, но в по-лек корейски вариант, все пак е обикновен обвинител, а не главен прокурор.
И както често се случва в Сеул - той е бил и съученик на Суйонг, дори я е тормозил. И това тя го разбра (позна го) само по едната малка бенка на врата му и името. Като една будна сеулска адвокатка - тя го разпозна за отрицателно време.
Но както и да е, махаме с ръка и продължаваме напред.

Този сериал, The Trauma Code, явно е изкарал няколко нови звезди, защото видях, че и госпожица Ха Йонг е участвала там, а аз я чакам вече близо година до Хе Ин в новия му сериал Love Stuck. Тази година го заснеха, беше още пролетта, но дата от Нетфликс няма и до днес, а Хе Ин ми липсва.

Чонг Дже Куанг

О, да! Любовта ми пусна трейлър в IG-то си на един от трите нови негови филми, които чакам през 2026 г.
Това е Humint, който излиза в Корея на 11 февруари. Екшън Чо Ин Сонг се завръща!.
Ммм, и Пак Хе Джун... Бижу, бижуууу.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 06:59 от rossonera

# 472
Ха Йонг беше бойна мадама в The Trauma Code. Набързо насмота в началото Чу Джи Хун, преди да разбере кой е той, но за сметка на това той си я придърпа в екипа Joy.
Мисля, че можеш да хвърлиш на сериала едно око. Ако не за друго, поне заради готиния каст Hands V.

Като видях в началото на трейлъра сградата, веднага си помислих "много соц", а после се появи табела "ресторант" и си рекох "брех, това трябва да е или Русия, или Бг" Open Mouth. После прочетох в резюмето, че за Владивосток става въпрос Joy.
На твоята любов две от трите заглавия ще погледна като се появят, но третото няма шанс.

Весели и спокойни празници на всички Hug.

# 473
  • MJF
Прочетох ви, бавно и всичко.

И аз се присъединявам към 2в1  с пожелание от все сърце към всички нас  за приятни и спокойни празнични дни . Hug

# 474
Маркирах сега The Trauma Code в Нетфликс и загледах първи епизод.
Видях как се появи Чу Джи Хун, а Ха Йонг го помисли за гангстер, когато видя татуировката на ръката му.
Но тя не ми се видя като добра актриса. Май повече позира. Ще я видя и до Хе Ин, когато пуснат Love Stuck.
Видях и Чонг Дже Куанг. Да, в Idol I героят му е пълна противоположност на това, което видях в The Trauma Code.
Нисичък е той. И вчера го забелязах до Суйонг. Тя е 170 см. и с малко токче си беше колкото него на височина.
Ще го бъзна тези дни The Trauma Code. 8 епизода са нищо.

Относно новия филм на моята любов...
Той ще е агент на NIS, положителния герой, който ще се бори във Владивосток с тримата агенти на Северна Корея - героите на Пак Джонг Мин, Пак Хе Джун и госпожица "Вечно намусена" a.k.a. Шин Се Кьонг.

За Possible Love ли намекваш, че е другия филм, който ще гледаш с Ин Сонг?
Там той ще е женен за госпожа Паразит. Ще видим какви ги е заснел с нея.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 11:31 от rossonera

# 475
На Possible Love ще дам шанс, но фантасмагорията с Викандер и Фасбендър категорично ще я пропусна.

Последна съм писала, така че се редактирам.

Честита Коледа Christmas Tree.
Здраве, благополучие и късмет на вас и близките ви.

Честито на имениците Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 12:09 от 2в1

# 476
Честита Коледа, момичета! Здраве и късмет на вас и вашите близки!

Най-после имах свободно време и гледах 10Dance, определено ми хареса. Мисля, че Рьома Такеучи е прекрасен в тази роля, много въздействащ.
Скрит текст:

# 477
Честито Рождество Христово!
Бъдете живи и здрави и все така да се събираме тук, да си тракаме по клавиатурите за любимите азиатци.

Изгледах финала на Dynamite Kiss и им теглих по едно шибал секи на създателите на този сериал. Кома за един месец, а след нея амнезия. Как им ги раждат главите такива глупости, не разбирам.
И след цялата драма минаха набързо с розовия финал.
Чанг Ки Йонг - това беше разликата. Останалото до болка познато и по утвърдения корейски калъп.

Продължавам си в събота и неделя с мехурката, в петък с Love Me и в понеделник и вторник с Idol I.

Загледах малко Хьон Бин в двата епизода на Made in Korea. Говори японски и е поостарял.

# 478
  • MJF
Честито Рождество Христово!

Аз понеже да не губя време като имам "позорец" да погледам нещо , отварям kisskh та дръпнах напред малко с Nice to Not Meet You.

# 479
  • вятърничава
Честита Коледа Christmas Tree
Бъдете здрави и добри! People Santa

Общи условия

Активация на акаунт